Luigi's Mansion 3

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.309
Αντιδράσεις
5.817
Tι να πεις για της προηγουμενες παχνιδαρες Luigi's mansion οτι και να πεις ειναι λιγο και αν και απολαυσα ολα τα παιχνιδια στην καρδια μου εχω το πρωτο παιχνιδι την Game Cube εκδοση που ειναι και απο της αγαπημενες μου κονσολες.Παιχνιδαρα πραγματικα και το 3 φαινεται φανταστικο και βελτιωμενο σε ολους τους τομοις.Αντε να βγει η παιχνιδαρα να απολαυσουμε τον Luigi στην παιχνιδαρα του που επιτελους ξεφευγει απο την σκια του πιο διασημου αδερφου του.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μust Buy για τους κατοχους Switch! Και οχι μονο...
 
Έχοντας το 1 και το 2 στο 3DS επιβάλλεται η αγορά και του τρίτου της σειράς.
 
Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή το παιχνίδι έχει κατώτερα εφέ φωτισμού από το original στο Gamecube?

Στο Gamecube o φακός δημιουργούσε και σκιές πίσω από τα αντικείμενα που φώτιζες. Σε αυτό το καινούριο δεν είδα κάτι τέτοιο. Γιατί το downgrade σε κονσόλα πολύ πιο δυνατή από το Gamecube?
 
Μερα με τη νυχτα συγκρινεις τασο καμια σχεση δεν εχει το πρωτο παιχνιδι στο game cube με αυτο απλα το παραπανω βιντεο που ποσταρα ηταν απο την E3 απο τοτε μεχρι και σημερα αλαξαν αρκετα πραγματα.Δες καποια νεοτερα βιντεο στο youtube να βγαλεις καλυτερα συμπερασματα γιατι το παιχνιδι ειναι πανεμορφο και κανενα downgrade δεν υπαρχει και πως να υπηρχε κιολας οταν μιλαμε για δυνατοτερη κονσολα σε σχεση με το Game Cube.
 
Εχεις δίκιο. Σε πιο νέα videos υπάρχουν real time shadows από τον φακό, όπως στο Gamecube.
 
To πηρα το Luigi's Mansion 3 , εχω παιξει κανα 3ωρο προς το παρον. Αρκετα καλο παιχνιδι με πολυ ωραια γραφικα , τα θεματικα floors το κανουν να μην ειναι καθολου βαρετο/κουραστικο.

Να βαλω και ενα trailer :

 
Έχω ασχοληθεί με τό παιχνίδι,όντας φανατικός της σειράς από την εποχή GameCube , όπου ο luigy σήκωσε το βάρος του ξεκινήματος του μηχανήματος πίσω στο 2001.Εκπληκτικη η στιγμή με το νέο μηχάνημα συνδιάλεξης και χάρτη μαζί !!! Τρελή έκπληξη !!! Αχχαχα δεν το λέω γιατί το θεωρώ spoiler
YΓ . Η ninty ξέρει και τιμά το παρελθόν της.
 
Απιστευτο παιχνιδι οχι απλα αξιος διαδοχος των αλλων παιχνιδιων αλλα προσωπικα το βαζω στο top 3 με τα πιο ομορφα παιχνιδια του Switch.Φανταστικη δουλεια απο του developer που εφτιαξαν αυτο το μαγικο αποτελεσμα (Next Level Games) δεν μπορω να φανταστω καν τι θα ειχαν φτιαξει αν ειχαν δυαντοτερη κονσολα στα χερια τους.Πριν δυο μερες το τερματισα και με πηρε 20 ωρες περιπου μονο και μονο γιατι γυρνουσα σαν τον χαζο και χαζευα απο δω και απο κει τα μαγικα σκηνικα και δωματια του παιχνιδιου.

Παρακατω ενα βιντεο απο τα λαμογια του DF που λενε τα καλυτερα για το παιχνιδι στην αναλυση που κανουν.

 
Εκπληκτική δουλειά στα γραφικά και στον ήχο , βασικά και το 2 στο 3DS είναι κορυφαίο και ποιοτικό για τα δεδομένα φορητής κονσόλας.Ασχοληθηκα 4 ώρες και έχω πάθει πλακα με τα σκηνικά και την θεματολογία των ορόφων.Γνησια διασκέδαση με υπογραφή Nintendo.
 
Πίσω
Μπλουζα