Luigi's Mansion

Masquerade

Banned
Joined
15 Ιαν 2011
Μηνύματα
201
Αντιδράσεις
11
Ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο Nintendo GameCube! :D




Ο Λουίτζι έχασε το αδερφό του Μάριο και ψαχνεί να τον βρει, η ερευνά του τον οδηγεί σε ένα γράμμα που αναφέρει πως τα δύο αδέρφια κληρονόμησαν μια βίλα στα προάστια του Μανιταροβασιλειού! Ο Λουίτζι αποφασίζει πώς είναι ένα στοιχείο που πρέπει να ερευνήσει και το παιχνίδι ξεκινάει με τον Λουίτζι μέσα στη βίλα και την καινούργια Poltegeist3000 και αρχίζει το κυνήγι για την σωτηρία του αδερφού του μιας και ανακαλύπτει πως η βίλα είναι στοιχειωμένη! Κλειδωμένα δωμάτια, δύσκολοι γρίφοι και φαντάσματα...!

Παιδιά διάβασα σε διάφορες σελίδες, πως θα βγει και 2 για το Ninteno Wii, λέτε να ισχύει ? Μακάρι να βγάλουν, θα είναι τέλειο!!

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απίστευτο game. Επιδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες του GC, όταν βγήκε. Το έπαιξα αργά, κάπου στο 2006 μιας και πριν δεν αξιώθηκα να αγοράσω GC. Το περιόριζε λίγο το ότι όλη η δράση διαδραματίζοταν στη βίλα. Ο Dr. μεγάλη μορφή. Μάλιστα έκανε τιμητική εμφάνιση στο πρώτο Mario & Luigi για Advance, κάθε φορά που ανακάλυπτες ένα νέο potion.
 
Το πιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσει η συνέχεια του στο 3DS. Άλλωστε ο Miyamoto δήλωσε πρόσφατα ότι το GameCube έχει τη δυνατότητα απεικόνισης 3D γραφικών και ένα από τα παιχνίδια που είχε δοκιμάσει από το 2001 με 3D γραφικά ήταν το Luigi's Mansion! Παραθέτω μερικά links:

http://gonintendo.com/viewstory.php?id=129538

http://www.videogamesblogger.com/2010/07/01/luigis-mansion-2-likely-for-nintendo-3ds.htm
 
Απο τα πρωτα παιχνιδια που ειχα παρει για το τοτε καινουργιο μου Black Gamecube.

Εψαχνα για τα καλυτερα σε γραφικα και αυτο ειχε ξεχωρισει στον τυπο της εποχης.

Δεν απογοητευσε ,ειχε μερικα ωραια γραφικα τρικακια που δεν ειχα ξαναδει τοτε οπως τον Μαριο flat η πιτα,Lol.

Το΄χω ακομη.
 
Και εμένα ήταν από τα πρώτα παιχνίδια που είχα πάρει, αλλά δυστυχώς το έχασα και το ξαναγόρασα πριν τέσσερα χρόνια από το εξωτερικό :p Όντως είχε πάρα πολύ καλά γραφικά για εκείνη την εποχή!!
 
καλο παιχνιδι,με τον παλιο υφος των πλατφορμ,ηταν απο τα πρωτα πρωτα που κυκλοφορησε με το game cube,αλλα και αυτο καπου χαθηκε..οπως και η κονσολα
 
Masquerade είπε:
Ο Λουίτζι έχασε το αδερφό του Μάριο και ψαχνεί να τον βρει...
Αυτό δεν είναι και το σενάριο του Mario is Missing για το SNES; Το LM 2 που κυκλοφορεί για το 3DS κινείται στο ίδιο μοτίβο;
 
Πίσω
Μπλουζα