[Lyra] Χάιντι κούκλα

aeris

RetroN00b
Joined
17 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20
Αντιδράσεις
0
Εδώ σας παρουσιάζω την Heidi και τον Peter από την Lyra

picture.php
 
Πολυ ομορφα και σπανια κουκλακια!!!

Δεν ηξερα οτι η Lyra ειχε βγαλει αυτα τα κουκλακια.

Μηπως ξερουμε περιπου χρονολογια που βγηκαν στην Ελλ. αγορα;
 
circleag τα κουκλάκια αυτά κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά τέλη 70 αρχές 80.
 
Καταπληκτικά!! Σε ευχαριστούμε πολύ aeris!
 
Χάιντι κούκλα από Lyra

aeris υπέροχες και οι δύο κουκλίτσες!Να τις χαίρεσαι!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πανέμορφα κουκλάκια και πολύ πιστή η αντιγραφή από τη σειρά!! Δεν είχα ιδέα ότι κυκλοφόρησαν!! Σε ευχαριστούμε aeris και να τα χαίρεσαι!!
 
picture.php


Αν θυμάστε στο παρελθών είχα αναφερθεί ότι ψάχνουμε ένα κουκλάκι και συγκεκριμένα την ΧΑΙΝΤΙ στο μέγεθος του τυχερούλη με πάνινο σώμα από El Greco ε!! τελικά βρέθηκε και σε αρίστην κατάσταση αλλά δεν είναι από El Greco είναι από Lyra. :clap:

Η Mytinyworld είναι η υπεύθυνη για την συγκεκριμένη ανακάλυψη όπως και για πολλά πολλά ακόμα παιχνίδια που θα παρουσιάσουμε στο μέλλον και την ευχαριστούμε πολύ για όλα :bow:

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ζητήσω από την Mytinyworld να επιστέψει κοντά μας έχει πολλά να δώσει στο retromaniax όπως και όλα τα αλλά παιδιά εδώ!!!!! :thumbup:
 
Bρέθηκε δηλαδή ένα ακόμη κουκλάκι που δεν το είχαμε ξαναδεί και το ψάχνατε? Μπράβο στη mytinyworld που το ανακάλυψε και σας το έστειλε! Είναι πολύ όμορφο και προσωπικά δεν το είχα ξαναδεί ποτε!

Μακάρι και η Mytinyworld να επιστρέψει κοντά μας, όπως έκανε και ο makisimos, και να είμαστε πάλι όλοι μαζί εδώ στα παιχνίδια! :)
 
Τέλειο το κουκλί El Greco Fanatic, όντως δεν το είχαμε ξαναδεί...!! Στην φωτό φαίνεται σαν να είναι μεγάλο, αλλά είπες ότι είναι στο μέγεθος τυχερούλη ε??

Φραουλίτσα και ElGrecoFanatic, θα συμφωνήσω και θα ξανα-πώ ότι θα ήταν ευχάριστο αν ξαναγύριζε η mytiny, έχει ταυτιστεί με τον τομέα των παιχνιδιών, έχει προσφέρει πολλά και έχει πολλά ακόμη να προσφέρει μέσα από τις συζητήσεις μας..!

Της το ζητάω προσωπικά να ξαναγυρίσει....
 
Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια :)

Ναι είναι ακριβώς στο μέγεθος του τυχερούλη, το πάνινο σώμα του είναι σχεδόν το ίδιο με του τυχερουλη .

Ναι το ψάχναμε πάνω από 3 χρόνια χωρείς να είμαστε και πολύ σίγουροι για το πώς ήταν!!!

Τωρα μας απομένει να βρούμε τον Peter;)

Για τους σπιρτούληδες δεν σας ξέχασα άπλα προετοιμάζω το θέμα και είναι κάπως μεγάλο χαχαχαχα :eek:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γεια σε όλη τη ρετροπαρέα! :flower:

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την πρόσκληση, η οποία όπως βλέπετε εισακούστηκε :D και επίσης ευχαριστώ την juanita που βοήθησε στην επιστροφή μου κοντά σας και τους διαχειριστές για το άνοιγμα του λογαριασμού μου.

Makisimos, χάρηκα που τα ξαναλέμε και περιμένω να δω τις νέες σου ανακαλύψεις! :)

Θα ήταν μεγάλη χαρά για μένα να ξαναβρεθούμε και πάλι όλοι μαζί εδώ στα αγαπημένα μας ρετροπαιχνίδια και εύχομαι σύντομα να γίνει πραγματικότητα! Αναστασία και rapunjel, αγαπημένες μου κουκλομάνες, ανυπομονώ να τα πούμε και από εδώ! :flower: :flower:

El Greco Fanatic, τα παιχνίδια που σας βοήθησα να βρείτε, είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στην απίστευτη συλλογή σας! Αυτά τα κουκλάκια που μας δείχνεις είναι πανέμορφα και βλέπω ότι... η Χάιντι ξανάνιωσε κοντά σας, η τυχερούλα, από τα.. αλώνια στα σαλόνια! :D
 
Xαίρομαι που ξαναείσαι στο ρετρό..!!! Που ξαναείμαστε μάλλον...!! ;)
 
Καλωσόρισες και πάλι κοντά μας mytiny έτσι να μεγαλώνει πάλι η παρέα με τους toys freaks:p

Δεν είναι σταγόνα στον ωκεανό αυτά που μας έχεις βρει .. εγώ θα τα χαρακτήριζα διαμάντια και πάντα θα σε ευγνωμονουμε για αυτό :)

Εγώ αυτό που ελπίζω προσωπικά είναι κάποια στιγμή να αγγίξουμε το νούμερο δέκα χιλιάδες με σπιρτούληδες και τυχερουλιδες

ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ8)8)8)8)

Eκεί να δεις πρόβλημα χώρου μετά!!! :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα