Στα νιάτα του ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν πολύ γοητευτικός , τον θυμάμαι στο σήριαλ ΣκορπιόςΤον Καφετζόπουλο τον έβαλα από περίεργεια.
Επειδή στο Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, ήτο μέγα καμάκι και κατακτητής, ήθελα να δω αν κάνει γκελ και γενικότερα.
Ο Παρτσαλάκης πάντως στο σίριαλ τον κορόιδευε για το μαλλί του που πέταγε.
Και που να τον δεις στην Αστροφεγγια!Στα νιάτα του ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν πολύ γοητευτικός , τον θυμάμαι στο σήριαλ Σκορπιός
Πόσο μα πόσο συμφωνώ για το Λευτέρη Βουρνά. Ειδικά στις πρώτες του εμφανίσεις ήταν πραγματικά κούκλος! Μετά τα τέλη του 60 όμως με το σχετικα μακρύ μαλλί που είχε αφήσει ήταν πραγματικά χάλια (π.χ. στο "Κοροιδακι της Πριγκιπεσσας" δεν μου άρεσε καθόλου).Λευτέρης Βουρνάς με 1000 έμοιαζε με Αμερικάνο Σταρ του Χόλυγουντ , τώρα για μένα προσωπικά ο Βλάσης Μπονάτσος και ο Σάκης Μπουλάς δεν μου κάνουν κλικ για γόηδες , αλλά αυτόν εδώ τον κούκλο τον ξεχάσατε
Προβολή συνημμένου 286956Προβολή συνημμένου 286955
@thanos75 Έχουμε τα ίδια γούστα αξίζει να αναφέρω πως ο Γιώργος Χριστοδούλου είχε κάνει και μόντελινγκΠόσο μα πόσο συμφωνώ για το Λευτέρη Βουρνά. Ειδικά στις πρώτες του εμφανίσεις ήταν πραγματικά κούκλος! Μετά τα τέλη του 60 όμως το σχετικα μακρύ μαλλί που είχε αφήσει ήταν πραγματικά χάλια (π.χ. στο "Κοροιδακι της Πριγκιπεσσας" δεν μου άρεσε καθόλου).
Και συμφωνώ απόλυτα για το Γιώργο Χριστοδούλου...
Καλημέρα, ξυπνάω με την τσιμπλα στο μάτι σήμερα, βλέπω post ότι με έχουν ταγκαρει και μέσα στη νύστα μου διαβάζω "έχουμε την ίδια φούστα"! Λέω μέσα μου "Τι ομορφιές μου γράφουν πρωί πρωί"...μέχρι φυσικά να συνειδητοποιησω τα όσα νόστιμα ενίοτε ποιεί το autocorrect@thanos75 Έχουμε τα ίδια φούστα αξίζει να αναφέρω πως ο Γιώργος Χριστοδούλου είχε κάνει και μόντελινγκ
@thanos75 1000 συγνώμη , το διορθώνω αμέσως , χτύπησε ο δαίμων του πληκτρολογίου και μας έκανε άνω κάτωΚαλημέρα, ξυπνάω με την τσιμπλα στο μάτι σήμερα, βλέπω post ότι με έχουν ταγκαρει και μέσα στη νύστα μου διαβάζω "έχουμε την ίδια φούστα"! Λέω μέσα μου "Τι ομορφιές μου γράφουν πρωί πρωί"...μέχρι φυσικά να συνειδητοποιησω τα όσα νόστιμα ενίοτε ποιεί το autocorrect
Όντως είχε κάνει γκραν σουξέ τότε , ούτε εγώ θα τον ψήφιζα βέβαιαΝομιζω πως λειπει και ο Αλμπερτο Εσκεναζυ.
Οχι οτι θα τον ψηφιζα δηλαδη, αλλα λεμε τωρα....
Όχι δεν χρειάζεται να μπουν σε μελλοντική ψηφοφορίαΛείπουν κατά τη γνώμη σας ο Τάκης Μόσχος και ο Τάκης Σπυριδάκης;
Μπααα...Λείπουν κατά τη γνώμη σας ο Τάκης Μόσχος και ο Τάκης Σπυριδάκης;
Συμφωνω. Και οταν λεμε σε μελλοντικη, εννοουμε απο το 2045 και υστερα.Όχι δεν χρειάζεται να μπουν σε μελλοντική ψηφοφορία
απουσιαζει ο τελης ζωτος
χαρην της φιλιας μας αλλα και γενικα πρεπει να μπει