Mεγαλύτερος γόης του ελληνικού κινηματογράφου Δ Μέρος

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Άρης12
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Mεγαλύτερος γόης του ελληνικού κινηματογράφου 1970-2000;

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    12
  • Η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε .
Ψηφισα ως εξης και με αυτη την σειρα προτιμησεως:
Λευτερης Βουρνας. Ιδιαιτερη φατσουλα, πολυ γλυκια, με ευρωπαϊκο - γερμανικο αερα, ωραιος αντρας γενικως, ηθοποιαρα και με εξαισια, συγκλονιστικη φωνη. Το νουμερο 1 ολης της λιστας.
Γιωργος Σισκος. Χαρηκα που τον ξετρυπωσες αυτον, Αρη! Κρυος σαν τον Κομνηνο, αλλα κουκλος, αρρενωποτατος, αρχοντικος και με ωραια φωνη επισης. Οχι οσο του Βουρνα, αλλα μου αρεσει πολυ.
Χρηστος Νομικος. Ο τελευταιος της λιστας μου και ημουν στο τσακ να μην τον ψηφισω και να ψηφιζα μονο τους δυο πρωτους, αλλα μετα σκεφτηκα "οχι, μωρε, γλυκουλης ηταν ο Χρηστος, γιατι οχι;" και τον ψηφισα να μην κλαιει.

Υπαρχουν και δυο ηθοποιοι μεσα στην λιστα που δεν θα τους ψηφιζα σε καμια περιπτωση και στο" Βαθμολογηστε τους ηθοποιους" θα τους μηδενιζα ανετα: Μπονατσος και Καφετζοπουλος και δεν σχολιαζω περαιτερω γιατι δεν κανει.

Η συγκεκριμένη λίστα με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο απαίσια ήταν η αντρική μόδα και ειδικά τα αντρικά κουρέματα στα 70s και ειδικά στα early 70s. Στην κορυφή έχω τους Χρήστο Νομικό και Λευτέρη Βουρνά (και ειδικά τον 2ο!). Το αστείο όμως και με τους δύο είναι ότι την εποχή που πραγματικά μεσουράνησαν, δηλαδή στα 70s, ήταν μάλλον στα πιο άσχημά τους! Κακό κούρεμα, μακρύ σχετικά μαλλί, που σε συνδυασμό με τα πουκάμισα της εποχής δεν ανεδείκνυαν τίποτα επάνω τους. Τον Λευτέρη Βουρνά χρειάστηκε να τον δω σε πρωθύστερες ταινίες του 60 όπως των Ιλιγγο και την Ιστορία Μιας Ζωής για να συνειδητοποιήσω το πόσο κούκλος ήταν, τον δε Νομικο να τον δω σε πιο ώριμη ηλικία για να καταλάβω το πόσο ωραία μεγάλωνε. Η τρίτη μου ψήφος πάει στο Ρένο Χαραλαμπίδη. Εχει τύχει να τον γνωρίσω και είναι πραγματικά ελκυστικός και ανοιχτόκαρδος άνθρωπος και προσωπικά κάλλιστα μπορώ να με φανταστώ να σεργιανίζω μαζί του μια νύχτα σε μια έρημη Αθήνα φιλοσοφώντας όπως στα "Φθηνά Τσιγάρα" (πόσο αγαπώ αυτή την ταινία!)

Τελευταία επεξεργασία:
Γιωργος Σισκος. Χαρηκα που τον ξετρυπωσες αυτον, Αρη! Κρυος σαν τον Κομνηνο, αλλα κουκλος, αρρενωποτατος, αρχοντικος και με ωραια φωνη επισης. Οχι οσο του Βουρνα, αλλα μου αρεσει πολυ.

Τόσο ο Σίσκος όσο και ο Νομικός ήταν μαντεψιές μου σε αυτό το Poll και χαίρομαι που πήγαν καλά.

Η έκπληξη για μένα ήταν ότι Νινιός και Μάινας κόλλησαν στο μηδέν.

Ψήφισα Χρήστο νομικό, Λευτέρη βουρνα και στρατό τζωρτζογλου που έχω δει από κοντά και όντως είναι κουκλος, πολύ ωραίος ανδρας

Αν είχατε βάλει τον Εσκενάζυ, θα τον είχα ψηφίσει! Κούκλος! Τον θυμάμαι στην Εξοδο Κινδύνου, όπου έκανε σκόνη τον Φούντα ;)
Με μεγάλη δυσκολία, ψήφισα Καφετζόπουλο.

Από μένα Χρήστος Νομικός και Γιώργος Σίσκος. Ο πρώτος ήταν γλυκός στα νιάτα του αλλά μου άρεσε περισσότερο στην ωριμότητά του. Ο Σίσκος όμως, εντάξει, ήταν πολύ γοητευτικός άνδρας.

Ψήφισα Χρήστο νομικό, Λευτέρη βουρνα και στρατό τζωρτζογλου που έχω δει από κοντά και όντως είναι κουκλος, πολύ ωραίος ανδρας

Αν δεν έχεις δει το σίριαλ Φρουροί της Αχαϊας με τον Τζώρτζογλου στα νιάτα του να δίνει ρεσιτάλ μαζί με Ντενίση ψάξτο.

τον γιωργο σισκο τον εχω γνωρισει,εκτος απο ωραια φωνη που σωστα ειπωθηκε,πολυ γοητευτικος,πολυ καλος ηθοποιος,πολυ συμπαθης,εχει ολο το πακετο

Ψήφισα μόνο Λευτέρη Βουρνά γιατί κατά τη γνώμη μου είναι χιλιόμετρα πιο μπροστά από όλους της λίστας

O νινιος καθόλου και βλέπω έχει ο βλασσης

Πίσω
Μπλουζα