Mεγαλύτερος γόης του ελληνικού κινηματογράφου ΣΤ Μέρος

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Άρης12
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος γόης του ελληνικού κινηματογράφου

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    7
  • Η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε .

Άρης12

Retro Member
Αντιδράσεις
142
Ξεχάσαμε αρκετούς στα προηγούμενα Poll και θα ήταν αδικία να μην μπουν!

Τρεις μου τους είχατε ήδη ζητήσει.

5 ψήφοι κλασικά.

Για την ιστορία ο Πέτρος Φυσσούν είχε βγει πρώτος στους γοητευτικότερους ηθοποιούς σε ψηφοφορία ελληνικού περιοδικού το 1962.

Ενώ ο Βάσος Αδριανός ήταν ο πιο ελπιδοφόρος μαθητής του Ντίνου Ηλιόπουλου στο Συμμορία Εραστών. :D

Γιώργος Χριστοδουλου by far κατά τη γνώμη μου ο ωραιότερος (και πιο sexy) της λίστας. Έδωσα πάντως κ 2 έξτρα ψήφους σε Λιαρο κ Καραγιωργη: και οι 2 ηταν άνδρες που τους πρόσεχες κ είχαν γοητεία

Δεν ειναι και πολυ του γουστου μου οι γοηδες αυτης της λιστας.
Ψηφισα Γιωργο Τζωρτζη και Κωστα Καραγιωργη. Ολοι οι υπολοιποι δεν με αφορουν.

Γιώργος Χριστοδούλου, αν και δεν τον πολυθυμάμαι σε ελληνικές ταινίες. Στην Λάμψη όμως είχε απίθανα μαλλιά και ωραία φωνή :)
Γενικά, ήταν πολύ ωραίος, όχι ότι οι άλλοι ήταν άσχημοι...

Μόνο εγώ ψήφισα το Φυσσούν...

Νομίζω ότι είχε το είδος της ομορφιάς που θα ενδιέφερε το Χόλυγουντ συν ότι ήταν φοβερός ηθοποιός.

Ετσι για την ιστορία να αναφέρω ότι εκτός από τον παλιότερο και γοητευτικότατο ηθοποιό Γιώργο Χριστοδούλου, υπάρχει και ένας νεώτερος ηθοποιός με το ίδιο ονοματεπώνυμο, ο οποίος είναι ομοίως ωραίος (απλή συνωνυμία και συνεπωνυμία με τον παλιό πάντως). Παραθέτω φωτο του. Εχει τύχει μάλιστα να τον δω και στο θέατρο πρόπερσι στο "Κουκλόσπιτο" του Ιψεν (θέατρο Πορεία) όπου υποδύονταν τον Τορβαλντ (τον άνδρα της ηρωίδας δηλαδή της Νόρας), και ήταν πραγματικά πολύ καλός!
Edit: Τώρα μόλις θυμήθηκα ότι έπαιζε και στη σειρά "Ναυάγιο" του Mega (έκανε το Γιώργη Κανελάκη), ενώ αν θυμάμαι καλά έπαιζε και στο Σασμό (δεν την έβλεπα τη σειρά)

Συνημμένα

• xristodoulou2-1320x880.jpg
    xristodoulou2-1320x880.jpg
    93,8 KB · Προβολές: 2
  • 66144b85d47d4 χριστοδουλου 1.jpg
    66144b85d47d4 χριστοδουλου 1.jpg
    91 KB · Προβολές: 2
Μόνο εγώ ψήφισα το Φυσσούν...

Νομίζω ότι είχε το είδος της ομορφιάς που θα ενδιέφερε το Χόλυγουντ συν ότι ήταν φοβερός ηθοποιός.
Κι εγώ τον ψήφισα και θα ήταν ο μόνος αν δεν είχες βάλει και τον Καρρά. Για τους λόγους που μου αρέσει τόσο πολύ έχω τοποθετεί στο "βαθμολογήστε τους ηθοποιούς"

Κι εμένα μου αρέσει ο Φυσσούν. Δεν είναι ωραίος, αλλά έχει έναν ιδιαίτερο δικό του τύπο που τον κάνει να ξεχωρίζει. Για γόης δεν ξέρω... αλλά το έχει το τραβηχτικό.

Πίσω
Μπλουζα