Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Και οχι μονο γιαυτη....Ο σκηνοθέτης θα έπρεπε να φυλακιστεί, λόγω της τελευταίας σκηνής με τα "αυτοκίνητα που έχουν λόξυγγα" !
Οι γκόμενες.Paspartoo είπε:Ποια ειναι αυτα τα απαραιτητα ρε συ Γιωργο ?
Οι περισσοτερες ταινιες των 70'ς και 80'ς ειναι καθημερινες/κοινωνικες/κοινωνικες κομεντι - οι ταινιες για αναζητητες της φαντασιας ηταν πολυ λιγοτερες απο οτι νομιζεις. Σημερα ειμαστε γεματοι φαντασια αλλα χωρις εδαφος να πατησουμε...Σε λιγο θα καταληξουμε να βλεπουμε μονο ασιατικό κινηματογράφο για να μας θυμίζει οτι καποτε αναζητούσαμε την φαντασία και όχι την χαμένη μας καθημερινότητα, τώρα διαφημήζουν ενα εργο για ενα ζευγαρί που του αφήνουν ενα μωρο και ξαναβρίσκουν τον ερωτα τους (LIFE AS WE KNOW IT). Ταινια για σινεμα, οχι αστεια, αυτη και οι Ανθισμενες Μανιολιες.
Δυστυχως ομως δεν ισχυει το αντιθετο - η καθε κακη ταινια συνηθως παραμενει μια κακη ταινια και μονο.Και τελικά πρέπει να παραδεχτούμε οτι οι cult ταινίες που τόσο μας αρέσουν είναι συνήθως κακές ταινίες, Β movies.
Οχι Γιωργο (και Νικο) - η ταινια που γινεται με τον καιρο καλτ - εχει συζητηθει και εχει συζητηθει πολυ απο τη στιγμη που βγηκε - εκτος και αν μιλαμε για το καλτ της "μετα απο χρονια ξαφνικης ανακαλυψης απο καποιον πιτσιρικα", φαινομενο που συνανταμε συχνα στις Ελληνικες Βιντεκασσετες του τελους των 80ς. Η δευτερη περιπτωση ειναι απλα ενα αστειο.Μονο ο χρόνος και ο δικός μας ρομαντισμός αποφασίζει οτι θα γίνει cult το Night of the living Dead και οχι το Mystics in Bali.
Το εκανες εσυ, με τον φανταστικο κινηματογραφο του σημερα που ανεφερες - δεν συμφωνω ουτε με την μια αποψη ουτε με την αλλη.Εχουμε μια τάση να εξωραίζουμε το παρελθόν αλλα μη φτάνουμε στο σημείο να φτύνουμε τα καλα του παρόντος.
Αυτη ειναι δουλεια του σεναριογραφου δυστυχως.Εμμενω στους σκηνοθέτες γιατι είναι το σημείο κλειδί για το αν πια ταινία θα βλέπετε η όχι, μου λες οτι δέν εκμεταλετικαν τον Deniro, είναι δουλειά του σκηνοθέτη να το κάνει.
Μιλας για τον Shyamalan ? Σεναριογραφου και σκηνοθετη της "6ης Αισθησης" του "Signs" του "Unbreakable", του "Village" ? .... οπως ειπα εχουμε μεγαλη διασταση αποψεων στο θεμα κινηματογραφος.Το Avatar The last airbender είναι μια κακή ταινία απο εναν κακό σκηνοθέτη,
Αυτο μου ακουστηκε καπως - αλλα μιας και δεν μου φανηκε να σου "πουλησα μουρη" για το ποσες φορες πηγα σινεμα ή αν τα ειδα και εγω στο βιντεο - το σταματαω εδω.Ξέρεις εμας δεν μας πήγαιναν και πολύ στο cinema, είχαμε μονο το βίντεο, και ευτυχώς που περναμε τοτε το ΣΙΝΕΜΑ και φτιάξαμε μια συλογουλα απο ταινίες.
Και όλες του οι ταινίες έχουν τα ίδια προβληματα, μια μπερδεψούρα και την αίσθηση οτι κάτι έλειπε απο την ιστορία. Ο Shyamalan έχει την τάση να "ξεχνάει" κομμάτια απο την ιστορία και σε συνδιασμό με τον πολύ γρήγορο ρυθμό που δίνει στις ταινίες ο θεατής συμπληρώνει τα κενα (αν το κανει) μετά την ταινία.Paspartoo είπε:Μιλας για τον Shyamalan ? Σεναριογραφου και σκηνοθετη της "6ης Αισθησης" του "Signs" του "Unbreakable", του "Village" ? .... οπως ειπα εχουμε μεγαλη διασταση αποψεων στο θεμα κινηματογραφος.
Όντως ακούστηκε καπως, αλλα η πρόθεση μου ηταν μόνο να περιγράψω ποια ήταν η επαφή μου (και της παρέας μου) με τις ταινίες στα παιδικο εφηβηκά μου χρόνια, όχι να θίξω κανένα, μην το παρεις προσωπικά.Paspartoo είπε:Αυτο μου ακουστηκε καπως - αλλα μιας και δεν μου φανηκε να σου "πουλησα μουρη" για το ποσες φορες πηγα σινεμα ή αν τα ειδα και εγω στο βιντεο - το σταματαω εδω.