Other_Reality
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 69
Έχω σετάρει ένα laptop με ΜΑΜΕ το οποίο έχω συνδέσει με μία 19άρα LCD και μια 32 CRT (4:3) γκουμούτσα (την οποία έχω για snes, xbox, ps1, amigacd32, dreamcast κλπ) . Στην οθόνη σε όλα τα modes (GDI, direct3d,direct draw) δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στην τηλεόραση όμως έχω δεινοπαθήσει. Μόνο με GDI mode βλέπω εικόνα, οπότε έχω tearing και δέν έχω την εικόνα που θα ήθελα. Με direct3d βγαίνει fail, ενω με direct draw η οθόνη της μαυρίζει. Συνεχώς μπαίνω safe mode και κάνω reinstall τα drivers για να ξαναδώ τα windows κάπου, αφού έχω ορίσει ώς primary την τηλεόραση. Η σύνδεση γίνεται με τo svideo out του λάπτοπ, στο Svideo in της TV. Προσπάθησα να βάλω και το soft15khz αλλα μάταια, αφού πάλι έχω προβλήματα και συνεχώς η τηλεόραση μαυρίζει. Άλλες φορές βγαίνει fail και απλά γυρνάει σε GDI, άλλες φορές μαυρίζει και έχω μόνο ήχο, ενώ δέν επανέρχεται η εικόνα ακόμα και με exit απο το ΜΑΜΕ. Προς το παρόν την απενεργοποίησα τελείως, και παίζω στην LCD. Άν κάποιος είχε αντίστοιχα προβλήματα με CRT τηλεόραση, ας βοηθήσει λιγάκι μιάς και μου έχουν σπάσει τα νέυρα !