Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Virtua Fighter, παίζει με λίγα graphics glitchesΣτην φρεσκια 199 του MAME δεν παιζουν τα Model 1?
Η εμμονή τους σε ένα θεωρητικά "σωστό" emulation ειναι μόνο στα μάτια του νέρντουλα προγραμματιστή βέβαια. Πως είναι κάτι καλύτερο κάτι που κάποτε δούλευε και τώρα δεν δουλεύει; Η κάτι που πριν 20 χρόνια έτρεχε μια χαρά σε pentium iii και τώρα χρειάζεται cray για να μη σέρνεται; Άσε για την γελοία προσπάθεια να κάνουν emulation 3d παιχνίδια χωρίς χρήση gpu. Ναι φυσικά, γιατί είναι πολύ πιστό στο αυθεντικό arcade. Όπως είναι γνωστό το Daytona έτρεχε στα ηλεκτρονικά με 2 καρέ την...ώρα. Καλά για τα pachinko και τις λοιπές βλακειες δεν το συζητώ καν.Πασο στην εμμονη τους για τελειο emulation αλλα ρε αδερφια, ξεφορτωστε και τιποτα στην GPU. Αυτοι γραφουν μονο για την CPU. Η καρτα γραφικων ξυπναει μονο λογω GLSL και shaders![]()
lol θυμαμαι το 2008 ειχα ανοιξει θρεντ με το τι γινεται με το ΜΑΜΕ και εχει βαλτωσει και ειχανε πεσει κανα δυο αρχαιοι του mame.gr πανω μου.?
link ???
Νομίζω πως είναι αυτό "Τι γινεται με το Μame;;;;;;"Καπου εδω θα υπαρχει εδω μεσα.
Εμενα αυτο το πραγμα μου ειχε σπασει τα νευρα.Σε καθε νεα εκδοση πρεπει να εχουμε και τα τελευταια roms μπας και παιξουν τα περισσοτερα games.Eχω 4 εκδοσεις mame γιατι μερικα μου παιζουν οκ σε πιο παλιες εκδοσεις.Για μένα, το μεγαλύτερο θέμα του MAME είναι το ότι πολλές φορές αλλάζουν τα παλιά roms και τα κάνουν ασύμβατα με τις νεότερες εκδόσεις. Οκ καταλαβαίνω ότι κάποια roms μπορεί να χρειάζονται αλλαγές αλλά για ποιο λόγο η νεότερη έκδοση να μην λειτουργεί με τo παλιό rom? Ας λειτουργεί και με τα δύο. Τόσο δύσκολο είναι? Μετά είναι και οι μετονομασίες...