Master System Longplays by Metalcandyman

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.062
ss.jpg

Oπωε και στα αλλα αντιστοιχα θεματα που εχω ανοιξει ανοιγω και αυτο για να ειναι μαζεμενα οσα longplay κανω και να μην ανοιγω καθε φορα και νεο θεμα.Αυτη την φορα λοιπον η κονσολα ειναι το Master System το οποιο παντα βρισκοταν στη σκια του NES της NINTENDO ασχετα αν σαν hardware γενικοτερα ηταν ισχυροτερο απο το NES.Ειχε αρκετα καλα παιχνιδια σαν κονσολα ομως η υποστηριξη της SEGA δεν εφτανε απο μονη της αφου οι third party εταιριες ειχαν ριξει το βαρος στο NES και πολυ λιγοτερο στο ΜS με αποτελεσμα να μην εχει την αναλογη επιτυχια.Στο υπο forum του MS εχω κανει review καποια παιχνιδια και εχω κανει και longplay γιαυτα οποτε αυτο το θεμα το εγκαινιαζω με longplay του Golden Axe.

Golden Axe - 1CC Longplay No Death ( Master System)​

Κοιτα συμπτωση. Χθες το απογευμα με την φραπεδια επαιζα NES - Master System και επαιξα και το golden axe του master system με rgb scart - soft15khz στα 200+p και το παλεψα οσο μπορουσα να το προχωρησω αλλα θελω αρκετη εξασκηση για να πλησιασω μεχρι εναν βαθμο το gameplay του metalcandyman παραπανω. Ειναι ποιο δυσκολο απο την arcade εκδοση.

Ποιο δυσκολο απο την arcade εκδοση μου φανηκε και το shadow dancer για το Master System που δεν καταφερνω και πολλα.

Δυνατη 8μπιτη κονσολα το Master System οσον αφορα τα γραφικα με καλες παιχνιδαρες αλλα δεν αρκετα για να τα βαλει με την gaming λιστα του NES.

Πίσω
Μπλουζα