Maximus Arcade Carnage PC Review

Υποκλίνομαι.....
 
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να είστε καλά. Πρώτη προσπάθεια σε review για το pc και με την φιλική συμμετοχή του παλιού μέλους Omenforever.
 
Πολυ καλο review οπως παντα.Κατα συμπτωση πριν καμια βδομαδα επαιζα παλι το παιχνιδι και ειπα να ανεβασω εναν τερματισμο με ενα credit στο καναλι μου αλλα ας οψεται η Online βλακεια που παιζω που εβαλε καποια νεα events και κολησα εκει και μολις τερματισα το Maximus action carnage δεν το ξαναπαιξα ωστε να το ανεβασω.Παιχνιδαρα της παλιας σχολης που ειτε λογο δυσκολιας θα το γουσταρει οποιος το παιξει η θα το παρατησει γιαυτον ακριβως τον λογο.Προσωπικα το γουσταρω παρα πολυ και συχνα πυκνα το βαζω για εναν ακομα τερματισμο.
 
Aλλο ένα "χορταστικότατο" review του αγαπητού τελώνιου - και όπως πάντα με το ανάλογο εξαιρετικό DTPάρισμα. :thumbup: (πολύ ευχάριστη έκπληξη και η "2η γνώμη" του φίλτατου bother-in-arms, κομπιουτερά & flight-simά Omenforever !! :headbangdude: )

Aν και έχω παίξει διάφορα άλλα παιχνίδια του Bruno Marcos, το συγκεκριμένο μου είχε διαφύγει. Απο όσα διαβάζω στο review (καθώς και απο όσα βλέπουν τα μάτια μου στις εικόνες) πρόκειται για ένα όντως καλό commandoειδές game, oπότε και θα επιδιώξω να παίξω το συντομότερο δυνατόν... :)
 
Mια βοηθεια γιατι εχω προβλημα με το παιχνιδι.Μεχρι προχθες λειτουργουσε μια χαρα σημερα δεν ξεκιναει το παιχνιδι και το κατεβασα ξανα μηπως εγινε καμια βλακεια αλλα τιποτα.Το μηνυμα που βγαζει ειναι ''error(2) could not load game file''.Ανοιγη την καρτελα δηλαδη που κανονικα ειναι εκει το menu αλλα με κοκκινα γραμματα πανω πανω γραφει το error που εγραψα.
 
Κατι τετοια ωραια βλεπω και στεναχωριεμαι που δεν καθομαστε να βγαλουμε κανα επετειακο Phoenix...
 
Metal αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με εσένα εντελώς ξαφνικά. Μήπως βρήκες λύση;
 
Ειχα κατεβασει ξανα το παιχνιδι απο καπου αλλου δεν θυμαμαι απο που παντως αλλα ειναι η εκδοση 1.00 δεν ειναι πχ καποια παλαιοτερη γιατι νεοτερη δεν νομιζω να υπαρχει και κατευθειαν επαιξε κανονικα χωρις προβληματα.Τωρα τι εφταιγε δεν εχω ιδεα.
 
Kατάφερα και το τερμάτισα σήμερα με ένα credit. Τόσο παιχνίδαρα που το έβαλα ξανά πριν από λίγο. Μακάρι να είχε και συνέχεια όπως αναφέρει στο τέλος.
 
Επρεπε να περασουν 4 χρονια και να πεσει πανδημια για να κατσω και να κανω πραξη αυτο που ειπα να ανεβασω δηλαδη εναν τερματισμο της παιχνιδαρας αυτης στο καναλι μου :p :p :p :p

Μaximus Action Carnage one credit finish (No Death) και τα μυαλα στο μπλεντερ λεμε.

 
Και εγώ το ίδιο το τερματίζω με μια ζωή. Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές το έχω παίξει και συνεχίζω. Απλή παιχνιδάρα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μου Θυμίζει πολύ το Commando το οποίο το είχα ξεσκίσει στον υπολογιστή (DOS) :)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μιας και χαθηκε το παλιο longplay μαζι με το προηγουμενο καναλι σημερα βρηκα ορεξη και εκανα ενα καινουργιο :headbangdude:
:headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:

Maximus Action Carnage - Longplay 1CC No Death (PC)​


 
Μου Θυμίζει πολύ το Commando το οποίο το είχα ξεσκίσει στον υπολογιστή (DOS) :)
Έχει ένα φοβερό σχόλιο "i just watched 10000 hours of my childhood compressed into 10 minutes". Κάπως έτσι το βλέπω και εγώ και φαντάζομαι και άλλα παιδιά. Από τα καλύτερα στον C64. Με την φοβερή μουσική του Rob Hubbard, και το τόσο μελαγχολικό θέμα στο Game Over.

Μιας και χαθηκε το παλιο longplay μαζι με το προηγουμενο καναλι σημερα βρηκα ορεξη και εκανα ενα καινουργιο :headbangdude:
:headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:

Maximus Action Carnage - Longplay 1CC No Death (PC)​

Δεν το γνώριζα το παιχνίδι, δείχνει πολύ καλό! Ωραίο video Metalcandyman.
 
Πίσω
Μπλουζα