Mazinga 7

pitsunami

RetroAdept
Joined
22 Αύγ 2007
Μηνύματα
838
Αντιδράσεις
13
Θυμάται κανείς αυτή τη σειρά?Από ότι καταλαβαίνω από λίγο ψάξιμο είναι κορεάτικη αντιγραφή απο mazinger κ.α. αλλά θυμάμαι το έβλεπα φανατικά σε vhs μικρός!Δυστηχώς θυμάμαι ελάχιστα και δεν μπορώ να βρώ τίποτα παρά μόνο ένα trailer!


[edit] Δεν υπάρχει πλέον το video [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ενας γνωστος πριν δυο χρονια αγορασε την αμερικανικη εκδοση του, μπορω να πω πως βλεπεται ακομα, αν και τρελη αντιγραφη του great mazinger.Στο ebay μπορει να το βρει καποιος με περιπου 5$, καθολου ασχημη αγορα για τα χρηματα του.

http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=protectors+of+the+universe&category0=

Επι της ευκαιριας, οι Κορεατες εχουν βγαλει αρκετα καλα δειγματα mecha animation.. Αν και τρελες αντιγραφες τα περισοτερα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γειά σε όλα τα μέλη του Forum. Είμαι νέος και το θεωρώ εξαιρετικό μιας και βρήκα πολλές απαντήσεις μέσα απο αυτό και πραγματικά ειδικά αυτή η ενότητα με τα παιδικά μου επανέφερε συγκινητικές μνήμες...

Ζητώ λοιπόν την βοήθεια σας για το που μπορώ να ξαναδώ (στα ελληνικά αν γίνεται) το θρυλικό Masinga 7 και για όποιους δεν το θυμάται. Είναι ένα πολεμικό Ροπτότ που πίσω του σέρνει ένα τρένο που έχει μέσα πολλά παιδιά.

Επίσης επειδή απο την συγκεκριμένη ενότητα του Forum είδα πολλά γιαπωνέζικα παιδικά που και εγώ ο ίδιος είχα ξεχάσει όπως π.χ το Windaria, ελπίζω πως θα βρώ ακόμα ένα που ψάχνω..

Λοιπόν...ήταν γιαπωνέζικο και ψιλοκοριτσίστικο. Το σενάριο ήταν απ' όσο θυμάμαι..μια όμορφή κοπέλα που ταξίδευε με τους γονείς της με αεροπλάνο και αυτό έπεσε και μεταφέρθηκε σε έναν περίεργο κόσμο...Χωρίς να είμαι σίγουρος ήθελε να γίνει τραγουδίστρια..Σκηνές που θυμάμαι είναι οτι η κοπέλα μεταμφιεζόταν σε γάτα, ενώ προς το τέλος νομίζω ξυπνάει γιατί βλέπει όνειρο..Ψιλορομάντζο ήταν αλλά αρκετά καλό όπως τα περισσότερα Γιαπωνέζικα anime. Όποιος κατάλαβε ποιο είναι και ξέρει κάτι ας βοηθήσει..είναι το μοναδικό που δεν έχω βρεί εδώ μέσα.

:thanx2:

Το Γιαπωνέζικο το βρήκα ειναι το ''Gigi and the Fountain of Youth''. ;)

πολύ καλό...Τελικά εδώ μέσα βρίσκεις τα πάντα απο τα παιδικά σου χρόνια.

Ρε παιδιά μικρός είχα κολλήμα με μια κουβέρτα, αργότερα την πέταξα, όποιος την βρεί ας την επιστρέψει :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
To mazinger 7 λεγεται super express mazinger 7 / protectors of the universe. Ειναι Κορεατικης παραγωγης, αντιγραφη του mazinger z. Μπορεις να βρεις για παρα πολυ λιγα χρηματα στην αμερικανικη εκδοση της ταινιας στο ebay.
 
Παιδια καλημερα!!!βαλτε στο yoo tube protectors of universe manziga 7 η manziga greek part 1 και πειτε μου αντυπωσεις!!! Εγω παντος δακρυσα..... :bow: :bow:
 
Φυσικα και το εβλεπα! Στα δορυφορικα καναλια ομως :)
 
Εννοείται.....το mazinger ή mazinga 7 εάν θυμάμαι καλά ήταν μπλε ενώ το mazinga z ήταν μαύρο με ένα μπούμερανγκ στην πλάτη του....
 
ΤΟ mazinga 7 το έχω [edited]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα