MDDClone με OpenGL

Captain Kal

RetroNuts!
Joined
23 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.708
Αντιδράσεις
170
Ίσως να θυμάστε, το remake της τριλογίας Mercenary, το MDDClone. Τώρα με την βοήθεια του MDDClone Author, ένας άλλος προγραμματιστής ο Enjo, προγραμμάτισε το πρώτο κεφάλαιο, με OpenGL γραφικά. Έχει και την ελληνική μετάφραση μέσα (δεν έχει μεταφραστεί ακόμα το interfase), και την διαλέγετε από τις ρυθμίσεις. Είναι ακόμα Work In Progress, αλλά μπορείτε λογικά να τελειώσετε το παιχνίδι.

OpenGL MDDClone
 
Πολύ καλά νέα. Νομίζω ότι αυτή η προσέγγιση είναι η καλύτερη για παλιά 3D παιχνίδια. Από τη μία είναι πιστά στο αρχικό (δεν πρόκειται καν για "remake" ακριβώς) και από την άλλη μπορούν να παιχτούν σε υψηλή ανάλυση ώστε να δείχνουν όσο το δυνατόν καλύτερα σήμερα. Μας δίνει την ευκαιρία να επισκεφτούμε πάλι το πολύ καινοτόμο Mercenary, άντε να γίνει το ίδιο και στα 2 sequels! :)

Μακάρι να δούμε παρόμοιες προσπάθειες και για άλλα τέτοια παιχνίδια. Κάτι παρόμοιο για το Midwinter δεν θα με χάλαγε καθόλου!
 
Μακάρι να δούμε παρόμοιες προσπάθειες και για άλλα τέτοια παιχνίδια. Κάτι παρόμοιο για το Midwinter δεν θα με χάλαγε καθόλου!
Το μόνο που χρειάζονται ΙΜΗΟ τα "Midwinter", είναι μόνο αλλαγή στον χειρισμό (mouselook + WASD), και υποστήριξη μεγαλύτερων αναλύσεων. Πολύ μπροστά από την εποχή τους αυτά τα παιχνίδια.
 
Ακριβώς αυτό εννοούσα και εγώ! ;) Απίστευτα παιχνίδια, αλλά δεν θα με χάλαγε να μπορώ να τα παίξω σε υψηλότερη ανάλυση για να έχουμε razor sharp πολύγωνα.
 
Μακάρι να ξέραμε τον Singleton, να φτιάξει κανένα patch :) .
 
Πίσω
Μπλουζα