Media Players με WiFi

pitsunami

RetroAdept
Joined
22 Αύγ 2007
Μηνύματα
838
Αντιδράσεις
13
Έχει χρησιμοποιείσει κανείς κάτι για ασύρματη μεταφορά video vga (αν γίνετε) και audio stereo? Βρήκα αυτό

http://cgi.ebay.com/TruLink-Wireless-USB-to-VGA-Adapter-Kit_W0QQitemZ360116154730QQihZ023QQcategoryZ163866QQssPageNameZWD1VQQrdZ1QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247

αλλά είναι μόνο για video και είναι και πανάκριβο... :(

edit.: Αυτό δείχνει υπέροχο!

http://www.dlink.com/products/?sec=0&pid=438
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επειδή αυτο το thread γέμισε ιδέες... :p :D

Τελικά πήρα αυτό http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=572 και μπορώ να πώ οτι είναι εκπληκτικό!

Παίζει σε hdmi οτιδήποτε video/audio/mp3 και να του βάλεις με εξωτ.δίσκο ή usb flash και optical digital audio!

Το προτείνω σε όποιον δεν έχει την tv δίπλα στο pc!
 
Ωραιο εργαλειο φαινεται.

Ποσο κοστιζει?
 
Οντως φαίνεται πολύ καλό εργαλείο! Ο τίτλος του θρεντ όμως ξεγελά. Μηπως να ανοιχτεί σε καινούριο θρεντ και να βαζουμε εκεί μεσα τέτοιου είδους συσκευές; Εμένα π.χ. το WD tv live hd εχει φτάσει στα όριά του γιατί εχει χαμηλή cpu και ψάχνομαι για κατι καλύτερο που να μπορείς να κανεις και browsing και αυτό φαίνεται πολύ καλό. Τιμή περίπου στα 200 ευρώ απ'οσο είδα. Δε μπηκα πιο περα να δω αν περιλαμβάνει και δίσκο η τιμή αυτή.
 
Δεν περιλαμβάνει δίσκο στα 200ε αλλά είναι ότι πιο σύγχρονο

υπάρχει αυτη την στιγμή με hdmi 1.4/3d iso και browsing και η τιμούλα

καλή μου φάνηκε!
 
Tην χρηση που εχει δει το ps3 μου σαν media player δεν την εχει δει κονσολα σαν παιχνιδομηχανη.
 
Ναι μονο που για να παίξει ελληνικούς υποτιτλους, πρέπει να εχεις σε μια γωνιά και ενα πισάκι με quad core και 8gb μνημης για να σου κανει stream την ταινία :p . Ασε ρε, δε μας πείθεις!

Μπαρμπαγιαννη ειναι ακριβό!!200 ευρώ ειναι πολλά για Player χωρίς δίσκο, γιατί αν π.χ. του βαλεις και 1TB σκληρό τότε παει στα 300! Στο wd tv live μου εχω βαλει wifi dongle απ'αυτα που αναφέρει στη λίστα συμβατότητας η WD και παίζει τέλειο βίντεο με συνδεση HDMI. Ολα τα παίζω από ενα NAS που είναι σε διπλανό δωμάτιο. Εχει τα θεματάκια του όμως καθώς η WD με καθε firmware φτιάχνει κατι και χαλάει κατι αλλο. Π.χ. μετά το τελευταίο που εκανα, καμια φορά όταν ξεκινάει η ταινία, περίπου 1-2 λεπτά μετά την εναρξη, κολλάει και πρέπει να το βγάλεις από το ρευμα και μετά συνεχίζει μεχρι το τελος χωρίς θεμα. Εχει επίσης ενα θεμα με τη σύνδεση στο NAS μεσω SMB client. Πολλές φορές όταν κανω browse στο οικιακό δικτυο, ενώ μου δείχνει το NAS και παταω ΟΚ για να συνδεθεί, περιμένω αρκετή ώρα για να παρω ενα μήνυμα ότι "The device was not ready". Βεβαια αν παω να παίξω internetικό ραδιόφωνο, παίζει μια χαρά, οπότε μετά ξαναγυρνάω να συνδεθώ στο NAS και συνδέεται χωρίς θεμα.

Εντάξει, δε μπορείς να τα εχεις όλα. Αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι αυτές οι συσκευές δεν πρέπει να έχουν δίσκο επάνω τους, να σου δίνουν όμως τη δυνατότητα να συνδέσεις. Πιστεύω ότι θα κανει θραύση εκείνο το HDMI dongle που μπηκε σε αλλο θρεντ και εχει το μεγεθος memory stick με wifi/bluetooth/1.8Ghz και παίζει τα παντα, ενώ τρέχει android.
 
Rygar είπε:
Ναι μονο που για να παίξει ελληνικούς υποτιτλους, πρέπει να εχεις σε μια γωνιά και ενα πισάκι με quad core και 8gb μνημης για να σου κανει stream την ταινία :p . Ασε ρε, δε μας πείθεις!
Που πας και τα βρισκεις αυτα ,ποτε μα ποτε 5 χρονια τωρα δεν εχω χρησιμοποιησει pc για να δω ταινια στο ps3 παντα μα παντα ειτε απο εξωτερικο σκληρο δισκο συνδεδεμενο στο Ps3 η κατευθειαν τα περναω στον 160αρη του ps3,υποτιτλους ελληνικους, γαλλικους,τουρκικους περναω σε 2 λεπτα στο Pc πριν οτιδηποτε.
 
Παίζει και ματρόσκες;;
 
Οχι ,παιζει bluray.
 
Δηλαδή αν εγώ εχω μια ταινία blueray που την έχω μετατρέψει σε .mkv, ΔΕΝ το παίζει;;; Ε αρα;; Αυτό λεω! Οτι θες και ενα πισί να σου το κάνει streaming!!! :D

Στο θεμα μας. Το wd tv live hd δεν εχει wifi, εχει όμως 2 usb θυρες. Υπαρχουν συγκεκριμένα wifi dongles που τα αναγνωρίζει και ενεργοποιεί wifi, όμως χρησιμοποιεί αρκετή από την ισχύ του για το wifi. Αυτό εννοούσα πιο πανω οτι εχει αδύναμη cpu πλεον. Ειναι όμως από τις πιο αξιόλογες αγορές που εχω κανει. Παντως οταν ερθει η στιγμή να το αλλάξω (και με την προϋπόθεση ότι δε θα έχομε πτωχεύσει), δε θα παρω κατι πιο ογκώδες.
 
Παιδες εγω σχετικά προσφατα απεκτησα το Turbo-X Full HD Media Player Oscar (3.5" Sata, HDMI, WiFi, USB2.0 Host).

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αρκετα γρηγορο μενου, αριστη ποιοτητα εικονας και πολυ ομορφο design (πιο πολυ μοιαζει με mini-itx pc παρα με media player!)! ολα αυτα βεβαια ειναι υποκειμενικα :) οποτε και μπορειτε να διαφωνησετε φυσικά!

1456512.JPG
 
Eγώ έχω αυτό εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, με έχει βολέψει 100% με τις άπειρες δυνατότητές του. :)
 
asemnos είπε:
Eγώ έχω αυτό εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, με έχει βολέψει 100% με τις άπειρες δυνατότητές του. :)
Πςςςςς φαινεται "εργαλείο"! εχει τα παντα απο οτι βλεπω, ακομα και digital tuner!

να ρωτησω, εχει και ετοιμο built-in προγραμμα για να βλεπεις απευθειας youtube video? εμενα εχει ενα τετοιο youtube client (αν μπορω να το πω ετσι) και ειναι σουπερ να μπορω να βαζω search τιτλους που θελω και να το βλεπω απο youtube.
 
Α εσενα είναι και PVR, οχι απλό media player. Ξεφεύγει και από τα στανταρ του απλου και προσιτού σε κόστος media player.
 
Ναι ισχύει, το κόστος του είναι αρκετά υψηλό. Πάλι καλά που το πήρα τότε, αλλιώς δε θα το έπαιρνα ποτέ δεδομένης της τωρινής κατάστασης :p

@ndial

Ναι έχει και Youtube client - αν και δεν το πολυχρησιμοποιώ, κάποιες φορές που χρειάστηκε δούλεψε μια χαρά.
 
Πίσω
Μπλουζα