MediEvil Remake (PS4)

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.313
Αντιδράσεις
5.849
Ενα απο τα πολλα παιχνιδια που ελιωσα στο ps1 και παραμενει απο τα πολυ αγαπημενα μου ηταν το MediEvil που με ηρωα μας τον σκελετομενο ιπποτη Sir Dan ακολουθησαμε της περιπετειες του εναντια στον σατανικο μαγο Lord Zarok.Πριν πολλους μηνες λοιπον ειχε βγει μια βρωμα πως ετοιμαζεται remake του παιχνιδιου για το ps4 και τελικα καποια στιγμη επιβεβαιωθηκε και σημερα δωθηκε στη δημοσιοτητα το trailer του remake αυτου που προσωπικα εγω θα το τιμησω οπωσδηποτε οταν θα κυκλοφορησει μεσα στο 2019.

 
Και εμένα είναι απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο PS1. H αισθητική που Tim Burtonιζει επικύνδινα ( ωραία λέξη δεν μπορείτε να πείτε ? ) και το μακάβριο χιούμορ του είναι αξέχαστα :) το περιμένω και εγώ να βγεί
 
Τα δυο πρωτα ειναι απο τα παρα πολυ αγαπημενα μου παιχνιδια ανεξαρτητος χρονολογιας και μηχανηματος. Ειχα οπως και εχω ακομα τοσες πολλες ομορφες στιγμες μαζι τους, πραγματικα δεν ξεπεραστηκαν ποτε.

Πηρα τοτε λοιπον το PS2 πιστευοντας πως ειναι αυτονοητο η $ony να εκδωσει φυσικα και το Medievil 3 για το μηχανημα. Τι πιο λογικο απο μια πολυαγαπημενη και κλασικη σειρα;

Αμ δε. Αυτο δεν συνεβει ποτε. Απο οτι ξερουμε δεν ειχε αρχισει καν η αναπτυξη του. Συνδρομο Sega λοιπον εδω ξεκαθαρα.

Περνανε λιγα χρονια, και ανακοινωνεται πως θα κυκλοφορησει για το νεο φορητο, το PSP! Το να πω πως χαρηκα πολυ ειναι λιγο. ακομα και οταν διαπιστωσα πως θα ηταν ανανεωμενη εκδοση του πρωτου παιχνιδιου.

Και ομως, το κρεατουργησαν. Χαθηκαν ολα, οι διαλογοι, η μουσικη, η σκοτεινη σατυρα, το λεξιλογιο των χαρακτηρων. Καμια ατμοσφαιρα πλεον. Ενα νεος τιτλος για τα νεα δεδομενα που προσταζαν οι καιροι, ειδικα φτιαγμενο για τα παιδια της γενιας Ζ.
Τεραστια απογοητευση... Ακομα και οι ιδιοι οι δημιουργοι των δυο πρωτων τιτλων δεν πιστευαν πως θα το καταντουσε ετσι η $ony.. αλλα απο μια εταιρια που στη πραγματικοτητα εχει παραδοση μονο στις τοστιερες και στα ραδιοφωνα, ηταν λαθος εξαρχης να ειναι ψηλα ο πηχης.

Ολα αυτα φαινεται και ελπιζω να αλλαξουν με την νεα προσπαθεια. Αισθητικα ειναι πραγματι παρα πολυ κοντα στο πρωτο παιχνιδι, ελπιζω να ειναι και εξισου ατμοσφαιρικο. Ολες αυτες οι εταιρειες θα πρεπε να καταλαβουν πως παιχνιδαδες δεν ειναι μονο τα παιχνιδια που γαλουχηθηκαν με τιτλους οπως τα call of battlefield και league of warcraft, αλλα υπαρχουμε και εμεις που αναπολουμε τα κλασικα στοιχεια διαχρονικων παιχνιδιων. Γιατι παρεμειναν Εξαιρετα μεσα στα χρονια και δεν τα ξεχασαμε, ουτε ξεπεραστηκαν ποτε.
 
Πίσω
Μπλουζα