Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εννοείται όλοι στα ρετρό!!whatohh είπε:Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η ΙΔΕΑ! Μπείτε όλοι εδώ http://www.megatv.com/kanalarxisgiamiamera/default.asp?catid=29977&subid=2&pubid=30329455Θα φτιάξουμε το πρόγραμμα του Μέγκα για το Σάββατο 2/2!!! Όλοι τα ρετρό, έτσι;;;;;![]()
Εννοείται Μπράβο με Κορομηλά!! Αναρωτιέμαι, tonytony, o Ricky Martin ήταν ο μόνος καλεσμένος της συγκεκριμένης εκπομπής; Δεν μπορεί να μην είχε καλεσμένο και κάποιον Έλληνα / Ελληνίδα "αστέρα"...tonytony είπε:Ψηφίστε ρε παιδιά στα shows να παιχτεί το "Μπράβο" please!!!!!lease:
lease:
lease:
Είχε πάρα πολλά ονόματα ήταν πολύ φαντασμαγορική εκπομπή από ότι θυμάμαι.Εννοείται Μπράβο με Κορομηλά!! Αναρωτιέμαι, tonytony, o Ricky Martin ήταν ο μόνος καλεσμένος της συγκεκριμένης εκπομπής; Δεν μπορεί να μην είχε καλεσμένο και κάποιον Έλληνα / Ελληνίδα "αστέρα"...
Ε, τότε την ψήφο μου θα την πάρει το "Μπράβο"!tonytony είπε:Είχε πάρα πολλά ονόματα ήταν πολύ φαντασμαγορική εκπομπή από ότι θυμάμαι.
Έλα ντε! Χάθηκε να βάλουν και κάποια ενημερωτική; Ψηλά τα χέρια, ενώπιος ενωπίω, ελλησποντος, 60' χωρίς μοντάζ....bernard.c είπε:Εννοείται όλοι στα ρετρό!!Δυστυχώς, οι επιλογές δεν είναι "εμπνευσμένες"! Πολλές από τις προς ψήφιση σειρές έχουν ήδη ανέβει επίσημα από το MEGA στο κανάλι του στο YouTube ή έχουν κυκλοφορήσει σε DVD. Χάθηκε ο κόσμος να βάλουν άλλες σειρές, "σπανιότερες";![]()
Συμφωνώ...!!whatohh είπε:Έλα ντε! Χάθηκε να βάλουν και κάποια ενημερωτική; Ψηλά τα χέρια, ενώπιος ενωπίω, ελλησποντος, 60' χωρίς μοντάζ....
Συμφωνώ, κι εγώ κάποια πιο σπάνια θα προτιμούσα. Αλλά το κόλλημα του Mega το ξέρουμε... :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />tonytony είπε:Εγώ πάλι επιμένω στις εκπομπές που δύσκολα θα τις ξαναδούμε , όπως Μπράβο , Ραντεβού στα τυφλά κλπ; Αλλά έστω και σε αυτό , γιατί να βάλουν σειρές που τις έχουμε δει ή σε dvd ή στο web και να μη βάλουν π.χ. Αχ Ελένη ή Η Ελίζα και οι άλλοι ας πούμε;;;
Η ποιότητα της εικόνας στην τηλεόραση δεν συγκρίνεται με την ποιότητα του youtube. Το youtube για εμένα είναι η ύστατη λύση για να δω μια σειράserano915 είπε:Εντάξει βρε παιδιά, αφού έτσι κι αλλιώς έχουν ανεβάσει στο web tv και τις 3 σειρές.
Συμφωνώ, αλλά όταν πρόκειται για μία σειρά που έχουμε να δούμε τόσα χρόνια όπως το Δις Εξαμαρτείν τι να κάνω συμβιβάζομαι...latinsoapsfever είπε:Η ποιότητα της εικόνας στην τηλεόραση δεν συγκρίνεται με την ποιότητα του youtube. Το youtube για εμένα είναι η ύστατη λύση για να δω μια σειρά![]()