Mega Drive Games Longplays by Metalcandyman

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μπιλη, ενα ρεκουεστ πληηηηζ. Οταν θαχεις χρονο και διαθεση, κανε μια παρουσιαση του Light Cruzaders απο το sega mega drive. Eκει τις τελευταιες πιστες που δεν καταφερα ποτε να περασω. Ητανε και RPG, λενε.

Μπιλη, ενα ρεκουεστ πληηηηζ. Οταν θαχεις χρονο και διαθεση, κανε μια παρουσιαση του Light Cruzaders απο το sega mega drive. Eκει τις τελευταιες πιστες που δεν καταφερα ποτε να περασω. Ητανε και RPG, λενε.
Χρησταρα θα σε στεναχωρησω φιλε αλλα δεν προκειται να ασχοληθω με αυτο το παιχνιδι.Το απεχθανομαι οσο λιγα το θεωρω παρα πολυ μετριο και δεν ειναι αυτο το προβλημα μου γιατι υπαρχουν οχι απλα μετρια αλλα πολυ κακα παιχνιδια τα οποια και τα λατρευω.Το προβλημα μου ειναι σε ολο το υφος που εχει το παιχνιδι,στην ψευτο 3D/2D οπτικη που εχει και κυριως στης μαχες και στο αθλιο hit detection κυριως στο χτυπημα μετα απο αλμα.Mπορει εκεινα τα χρονια να το ελιωσα γιατι δεν υπηρχε σαλιο και περναμε νεο παιχνιδι τα χριστουγεννα και ισως σε τιποτα γενεθλια ομως σημερα που μιλαμε προτιμω να βγω γυμνος εξω στη βροχη μιας και βρεχει εδω που μενω παρα να παιξω το Light Crusader εστω και για πεντε λεπτα :p :p :p

Εχεις δικαιο για το ψευτο 3D/2D. Eμενα μου αρεσε γιατι ειχε και αλλα στοιχεια, οπως γριφους, εκτος του τρεχω και σφαζω και εσπαγε η μονοτονια. Ηταν και το πρωτο μου ηλεκτρονικο παιχνιδι με καποια στοιχεια rpg, μετα τα επιτραπεζια.

Το απεχθανομαι οσο λιγα το θεωρω παρα πολυ μετριο
ειδικά το sprite του ήρωα και άλλων NPC, που κουνιώνται πάνω κάτω (και όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι.. πολλά το έχουν αυτό)

Πίσω
Μπλουζα