Metal συγκροτήματα που διατήρησαν τη σύνθεση τους στο χρόνο

keeper7k είπε:
@Rygar & @leykh
Οι Priest πέραν του Halford που είναι όλα τα χρόνια (πλην της εποχής του "Jugulator" και του προσωρινού περάσματος του Reaper) δεν άλλαξαν ποτέ τους δύο κιθαρίστες τους , που αποτελούν και τον κύριο κορμό κάθε metal μπάντας (metal = κιθάρα άλλωστε).

Τους Priest για αυτό το λόγο τους θεωρώ μια απο τις πιο δεμένες μπάντες, καθώς αν έχεις δύο κιθαρίστες που παίζουν μαζί 400 χρόνια, δεν αλλάζουν και πολλά με το να πηγαινοέρχεται ένας μπασίστας (που δεν κάνει και φοβερά πράγματα έτσι κι αλλιώς στο εν λόγω είδος μουσικής) ή ένας ντράμμερ.

Γι'αυτό το λόγο θεωρώ κι εγώ τους Priest μπάντα, αν όχι αναλλοίωτη, με - όχι και τόσο - σοβαρές αλλοιώσεις στη σύνθεσή της.
Παντα ο βασικος κορμος των Judas Priest ηταν οι Ian Hill (μπασο-εκ των ιδρυτων),K.K Downing (κιθαρα-εκ των ιδρυτων), αυτοι οι δυο εμειναν αναλοιωτοι στο συγκροτημα. Ο Glenn Tipton την περιοδο που ο Halford ειχε δημιουργησει τους Two περι το '97 αν δεν με απαταει η μνημη μου, ειχε βγαλει 2 δισκους. Απλα οι μονες αλλαγες των Priest ηταν παντα στα drums και για ενα διαστημα ο Ripper που αντικατεστησε τον Halford Που ειχε φυγει απο το συγκροτημα. Κατα κανονα ομως η τετραδα Halford, Downing, Tipton Και Hill ηταν παντα μαζι.
 
Δεν έχει σημασία. Ηρθαν κι έφυγαν ουκ ολίγοι. :D
 
ο Χιλλ εχει παντρευτει την αδερφη του Χαλφορντ νομιζω..ΤΟΥ οχι ΤΟΝ..προσεχουμε τι λεμε.. :D
 
RUSH!!!

Από τον δεύτερο δίσκο ( Fly By Night - 1975) και για 35 συναπτά έτη, η ίδια σύνθεση:

Geddy Lee

Alex Lifeson

Neil Peart

Κλείδωσέ το μάστορα :D
 
Πίσω
Μπλουζα