Metalcandyman's corner με περιεργα και αφασιακα indie games

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.309
Αντιδράσεις
5.819
Yπαρχουν ΑΑΑ πολυδιαφημισμενα games που μπορει να τα βαλουμε να παιξουμε και να τα παρατησουμε στο δεκαλεπτο και υπαρχουν indie games που μπορει να τα εφτιαξε και ενα μονο ατομο που να μας κρατησουν για ωρες και να τα απολαυσουμε οσο δεν παει.Φυσικα υπαρχουν και δεκαδες σαβουρες Indie games δεν ειναι ολα καλα φυσικα αλλα ακομα και αυτα εχουν την μαγεια τους και μπορει να περασουμε καλα παιζοντας τα εστω και για μιση ωριτσα.Ετσι λοιπον επειδη παιζω ενα σωρο Indie games καθε μερα πολυ περισσοτερο απο ΑΑΑ παιχνιδια αλλα δεν λεει να ανοιγω και ξεχωριστο θεμα για το καθενα γιατι πολλα απο αυτα ειναι της πλακας αλλα εχουν ομως κατι που θα κανει κλικ ανοιγω αυτο το θεμα που θα ποσταρω οποιο indie game με κανει κλικ και μπορει να το ανεβαζω και στο youtube στο μικρο καναλακι που εχω.

Ξεκιναω για αρχη με τα παιχνιδια SACRIFIGHTS και A Wonderful Day For Fishing.

SACRIFIGHTS


Mετα απο μια αποτυχημενη τελετη ο ηρωας μας καλει εναν δαιμονα ο οποιος τον ειρωνευεται επειδη ειναι αδυναμος και του δεινει 7 μερες περιθωριο ωστε να δυναμωσει και να τον αντιμετωπισει. Ετσι λοιπον εχουμε 7 μερες στη διαθεση μας για να δυναμωσουμε και αυτο γινετε μεσω τελετων που καλουμε διαφορα τερατα και οταν τα σκοτωνουμε μας δεινουν αντικειμενα η ανθρωπινα οργανα τα οποια μπορουμε να τα φαμε για να ανεβασουμε τα στατιστικα μας αλλα και να αναπληρωσουμε την ενεργεια μας η να τα θυσιασουμε σε τελετες που θα καλεσουμε νεα τερατα που θα μας δωσουν νεα αντικειμενα ωστε να αποκτησουμε δυναμεις.Μπορουμε και να κοιμηθουμε για να αναπληρωσουμε μερος της ενεργειας μας ομως αυτο μειωνει της 7 μερες που εχουμε στην διαθεση μας μεχρι την εμφανιση του δαιμονα. Πολυ ωραιο μικρο παιχνιδακι που μπορει να μην εχει την τρελη δυσκολια αλλα πραγματικα ειναι πολυ διασκεδαστικο και πρωτοτυπο. Mπορειτε να το παιξετε στον browser σας η να το κατεβασε και να το κανετε εγκατασταση στο PC.




A Wonderful Day For Fishing

Aναλαμβανουμε τον ρολο ενος καλοκαγαθου μπαρμπα που ειναι πανω στην μικρη βαρκα του μεσα στη θαλασσα και μεσα στην γαληνη αυτη καθως το μονο που ακουγεται ειναι ο αερας βγαζει διαφορα φυσιολογικα και μη ψαρια και που πρεπει να αποφασισει αν θα τα φαει η θα τα ελευθερωσει και αναλογα με το ποια θα φαει θα πληρωσει και της αναλογες συνεπειες. Αφασιακο παιχνιδακι χωρις κατι το ιδιαιτερο μονο το αριστερο πληκτρο στο mouse παταμε εξαλου και που οποιος το παιξει η θα το βρει καπως πρωτοτυπο και χαλαρωτικο ετσι με ψαρεμα τους ηχους της θαλασσας του αερα κλπ η θα το βρει μια μακακια και μιση και θα το παρατησει στο λεπτο.Εγω παντως την παλεψα ενα 20λεπτο αν και μου την εσπασε το τελος του χαχαχαχαχαχα :p :p :p :p


 
Τελευταία επεξεργασία:
To inmost είδα κ μου έκανε κλικ
Το έχει παίξει κανείς;
 
To inmost είδα κ μου έκανε κλικ
Το έχει παίξει κανείς;
Παιχνιδαρα ειναι φιλος αν σαρεσει το στυλ αυτο και γενικοτερα τετοιου ειδους παιχνιδια παρτο οπωσδηποτε.Πριν 4 μερες που κυκλοφορησε το πηρα και το ελιωσα την ιδια μερα.ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ.
 
Μετα απο μερες στην ερημο Kaylo με την σακαρακα μας επιτελους βρισκουμε την πυραμιδα του θεου Ανουβι οποτε ηρθε η ωρα να βρουμε τον θησαυρο και να τα κονομησουμε ομως τα πραγματα δεν θα ειναι τοσο απλα. Φοβερο παιχνιδακι με απλοικο χειρισμο και μικρη διαρκεια που το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να αποφυγουμε της παγιδες και να καταφερουμε να βρουμε ολο τον χρυσο.Πολυ εξυπνα φτιαγμενο ομως και πραγματικα αξιζει να ασχοληθει καποιος μαζι του και με τιμη χωμα μολις 0,79 λεπτα στο steam.Ενα πακετο πατατακια πιο ακριβο ειναι απο το παιχνιδι που ο αλλος δουλεψε για να το φτιαξει.


 
Τελευταία επεξεργασία:
Ηidden folks ενα απο τα καλυτερα για να μην πω το καλυτερο hidden object game που εχω παιξει.Φοβερες πιστες σχεδιασμενες στο χερι με διαδραστικο περιβαλον,φωνες και ηχοι γενικοτερα για πολυ γελιο.Το παιχνιδι χωριζεται σε πιστες που για να ολοκληρωσουμε την καθε μια πρεπει να βγαλουμε 3,4 υποεπιπεδα που υπαρχουν σε καθε μια απο αυτες βρισκοντας τα απαραιτητα αντικειμενα,ζωα η ανθρωπους.Μπορει να υπαρχουν 15 πραγματα να βρουμε για παραδειγμα και η πιστα να θελει 10 για να προχωρησουμε ομως οποιος ειναι ψυχαναγκαστικος οπως εδω σιγουρα θα θελει να βρει τα παντα.Πρωτη πιστα λοιπον με την ονομασια ''Forest'' και θα ακολουθησουν βιντεο και με της υπολοιπες.

 
ΒΟΒΑ: Πολυ ωραιο παιχνιδι που πρεπει να βρουμε το κλειδι μεσα στην πιστα να ανοιξουμε την πορτα και να παμε στην επομενη αποφευγοντας φυσικα τα εμποδια που θα βρεθουν στο δρομο μας.

 
Πολυ καιρο ειχα να διασκεδασω ετσι με τζαμπανταν παιχνιδι και αυτο εγινε το με το side scrolling beat ‘em BVOB: Bruising Vengeance of the vintage boxer. Aπλοικος χειρισμος,πολυ ξυλο και Vintage σκηνικο του 1910-1930 σε ενα παιχνιδι πραγματικα ολα τα λεφτα.


BVOB: Bruising Vengeance of the vintage boxer - Longplay

 
Πολυ καιρο ειχα να διασκεδασω ετσι με τζαμπανταν παιχνιδι και αυτο εγινε το με το side scrolling beat ‘em BVOB: Bruising Vengeance of the vintage boxer. Aπλοικος χειρισμος,πολυ ξυλο και Vintage σκηνικο του 1910-1930 σε ενα παιχνιδι πραγματικα ολα τα λεφτα.


BVOB: Bruising Vengeance of the vintage boxer - Longplay

Αυτο οντως φαινεται εντυπωσιακο και διασκεδαστικο παιχνιδι και τα γραφικα τα εφτιαξαν σαν αληθινα λες και βλεπεις καποια ταινια του 1930.Καιρος ηταν να αρχισουν να εντυπωσιαζουν και τα νεα παιχνιδια.
 
Καλη δημιουργία αυτό το Toki σε στιλ arcade adventure. Και τα γραφικά όσο καλά μπορεί να βγάλει ένα Spectrum
 
Πίσω
Μπλουζα