MicroMad 12 - Μαϊος 1987

- Στο τεύχος αυτό παρακολουθούμε μέσα απο τις "ματιές στην αγορά", τις πρώτες ειδήσεις για τις νέες Amiga, τους νέους Μacintosh, και τον +3 της Amstrad (αναλυτικό τεστ του οποίου υπάρχει στο επόμενο τεύχος).

Φυσικά, όπως πάντα το Micromad είναι γεμάτο με πολλά έτοιμα προγράμματα για να πληκτρολογήσετε, αλλά και game reviews, απο τα οποία ξεχωρίζουν το Escape from Singe's Castle (sequel του Dragon's Lair) καθώς και το αρκετά καλό Sacred Armour of Antiriad. Αν τώρα θέλετε να περάσετε την ώρα σας με ένα απλό αλλά διασκεδαστικό shoot'em up, συνιστώ το Cop-Out.

- Ομως στο τεύχος αυτό υπάρχει και κάτι άλλο...

Μία αναλυτική παρουσίαση του θρυλικού Elite απο τον Αλέξη Λαγουδάκη, βασισμένη στην δημοφιλή έκδοση του παιχνιδιού για τον C64.

Το θέμα βέβαια είναι, πως επειδή δεν είναι δυνατόν να αναλύσει κανείς ένα τέτοιο παιχνίδι μέσα σε λίγες μόνο σελίδες, η παρουσίαση συνεχίζεται και στο επόμενο τεύχος !!

Διαβάζοντας κανείς το άρθρο αυτό, θα ανακαλύψει "διάσπαρτες" αρκετές ανακρίβειες και υποθέσεις. Εδώ κατά την γνώμη μου γίνεται φανερό ένα πράγμα: Το πόσο καταφέρνει το παιχνίδι αυτό, υποβοηθούμενο απο την νουβέλλα και το manual του Robert Holdstock, να δημιουργήσει, να προωθήσει, και να διατηρήσει έναν μύθο -ή μάλλον ΤΟΝ μύθο- γύρω απο την μοναδική εμπειρία που ονομάζεται Elite. Ουκ ολίγες φορές είχα βρεθεί και εγώ σε παρόμοια θέση, κάνοντας τις δικές μου υποθέσεις, καθώς ανακάλυπτα και εξερευνούσα τις πτυχές και τις δυνατότητες του παιχνιδιού αυτού...
 
Elite

Ήμουν πολύ περήφανος για αυτό το άρθρο!
 
caslaw είπε:
Ήμουν πολύ περήφανος για αυτό το άρθρο!
Να υποθεσω απο τα συμφραζομενα οτι εισαι ο Αλέξη Λαγουδάκη. Συγχαρητηρια και απο εμενα τοτε για το αρθρο.

Θελουμε παρασκηνια Micromad!!!!! :)

Tο συγκεκριμενο περιοδικο ειχε μεγαλη επιτυχια, αλλα σαν να το καταπιε η γη μετα...
 
Πίσω
Μπλουζα