MicroMad 13 - Ιούλιος 1987

- Τεύχος 13: Μία πιό αναλυτική ματιά στον spectrum +3, αλλά και στο 16μπιτο μηχάνημα που θα κυριαρχήσει στο εγγύς μέλλον, την Amiga 500 (ένα πιό προσιτό μοντέλο στον "πολύ κόσμο").

- Επίσης υπάρχει ένα πολύ ανδιαφέρον συγκριτικό τεστ τριών υπολογιστών της γενιάς του 68000: του Μac, του ST, και της Amiga.

- "Ηardware test", και "Τ & Κ Hacking Interface" - ένα ελληνικό αυτή τη φορά interface, για να κάνετε τις διάφορες... "δουλίτσες" σας.

- Απο games έχουμε πολλά και καλά: Saboteur 2 (η αδερφή του ninja "αντεπιτίθεται", σε ένα παιχνίδι με ακόμα πιό πολλές οθόνες για να εξερευνήσετε), Future Knight της Gremlin, Xevious (conversion του δημοφιλούς shoot'em up απο τα arcades), αλλά και το Ranarama - ένα παιχνιδάκι που αξίζει να του αφιερώσετε λίγο απο τον χρόνο σας, μιά και καταφέρνει να ξεφεύγει απο τα πλαίσια του "ενός ακόμα Gauntlet clone".
 
Τα συγχαρητήρια μου billy....

Spectrum+3 H τελευταια προσπαθεια της Amstrad να κρατησει

το αποτελειωμένο ονομα της Sinclair στην ζωη....Ματαια ομως!!!

Ευχαριστουμε billy και ελπιζω συντομα να σκαναρω το τευχος Νο1 στο φορουμ....
 
...akmakas, νά 'σαι καλά φίλε. :)

Το τεύχος 1 είναι όχι απλώς καλοδεχούμενο, αλλά απαραίτητο, για όλους εμάς τους αδιόρθωτους retro-αναγνώστες !! :D

Eπίσης, αν γίνει το θαύμα και βρείς και το τεύχος 2, ισχύει το ίδιο και για αυτό, διότι παλιά όταν είχε βγεί το είχα χάσει...
 
Paidia vrika ton xarti-afisa apo to micromad 2 (to opoio prpei na einai lipasma se kapoio viologiki kalliergeia edw kai xronia ) pou eixe tin sisxetisi twn entolwn Basic se kathe micro (hmmm useless but retro anyway).

Tha prospathisw na vrw scanner kai na dw pws tha scannarw to sentoni..
 
Περιμενουμε εν αγωνιως!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα