MicroMad 14 - Σεπτέμβριος 1987

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.792
Αντιδράσεις
4.275
Σκανάρισμα: lpotamianos

Αριθμός σελίδων: 56

Μέγεθος Αρχείου: 30,6 ΜΒ

Δυστυχως δεν υπαρχει εξωφυλλο. Μολις το εντοπισουμε θα ανεβει εκ νεου.



---UPDATE---

To εξώφυλλο σκανναρίστηκε, οπότε το τεύχος είναι πλέον ολοκληρωμένο !!

Οι admins ειδοποιήθηκαν για το αρχείο στις 7/3/2012 , οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων, κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί το επίσημο upload που θα το συμπεριλαμβάνει.

Μέχρι τότε, μπορείτε να κατεβάζετε το εξώφυλλο απο εδώ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ καλό τεύχος - μπράβο και πάλι στον Λάμπρο !!

Μέσα έχουμε ειδήσεις για τους νέους Amstrad PC 1640 και PCW 9512, αποκλειστικό αφιέρωμα για την E+Π online (τι σας θυμίζει το λογότυπο; ), συνέντευξη Miles Rowlands της Ocean (αρκετούς μήνες αργότερα έδωσε συνέντευξη και στο Pixel), αφιέρωμα στους υπολογιστές (και την τεχνολογία του μέλλοντος γενικότερα) μέσα απο μία κινηματογραφική σκοπιά, και τέλος test του Final Cartridge.

Game reviews:

- Barbarian. Μένει τίποτα που δεν έχουμε ήδη πεί για το παιχνίδι αυτό; Μάλλον όχι. Φοβερές κινήσεις, αποκεφαλισμοί, "Πολειδουρίστικη" μουσική, πολύ καλό "διπλό". Εγκρίνεται και με το παραπάνω !! :thumbup:

- Auf Wiedersehen Monty. O κακόμοιρος ο Μόντυ εξακολουθεί να παραμένει κυνηγημένος απο την... "Ιντερμολ". Σκοπός σας είναι να βοηθήσετε τον ταλαίπωρο τυφλοπόντικα να μαζέψει χρήματα ώστε να μπορέσει να αγοράσει το ελληνικό νησί "Μόντος", συμβάλλοντας έτσι στο να σωθεί η χώρα μας απο την χρεωκοπία (αυτό το τελευταίο το πρόσθεσα για να γίνει το σενάριο λίγο πιό επίκαιρο :p ). Oι φανατικοί οπαδοί των platform games, θα μείνουν απασχολημένοι για αρκετό καιρό.

- Express Raider. Arcade conversion γνωστό και απο το Pixel, που όμως δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει, αφού το αρχικό ενδιαφέρον (λόγω της "western" θεματολογίας) εξαντλείται αρκετά γρήγορα.

- Εagles. Oι CBM users θα έχουν πιθανότατα ασχοληθεί μαζί του, μιά και είχε παρουσιαστεί και στο Pixel. Πάντως, δεν έκανε ιδιαίτερη "αίσθηση", παρά την ύπαρξη "διπλού".

- Κrakout. Τώρα μάλιστα !! Ενα πραγματικά πολύ καλό breakout clone, που μπορεί άνετα να σταθεί "δίπλα" στο (προερχόμενο εκ των arcades) Arkanoid.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εμένα με πήγε πίσω στο χρόνο η σελίδα 11 του περιοδικού με το αρθράκι "Εικόνες από τη Νύμφη του Θερμαϊκού". Πραγματικά εκείνη η περιοχή έσφυζε από μαγαζιά υπολογιστών. Πλέον... :(
 
Πίσω
Μπλουζα