Minidisc

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας phil_vr
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
σίγουρα θα ήταν τόσο χαρούμενος όταν πήρε και το laser disc του... Μετά από 1 χρόνο θα ήθελα να τον δω... :P

Haros είπε:
σίγουρα θα ήταν τόσο χαρούμενος όταν πήρε και το laser disc του... Μετά από 1 χρόνο θα ήθελα να τον δω... :P
Έτσι είναι στην αρχή χαίρεσαι, ενθουσιάζεσαι, μετά προβληματίζεσαι στο αν και πότε θα ξεπεραστεί (τεχνολογικά) το μηχάνημα που έχεις και στην συνέχεια μεγαλώνει η συλλογή σου με ρετρό μηχανήματα και τεχνολογίες.

Βέβαιως υπάρχει και η περίπτωση (όπως η δική μου) να γίνεις και γραφικός, όταν μετά τον "θάνατο" μιας τεχνολογίας εσύ συνεχίζεις να την χρησιμοποιείς καθημερινά.

Όπως και να χει το πράγμα εγώ είμαι ακόμα πολύ χαρούμενος που χρησιμοποιώ ακόμα Minidisc, κασετόφωνο (deck), αναλογικό tuner και βεβαίως πικάπ.

A1200 είπε:
Κατα γενική ομολογία το md πεθανε πρίν καλα καλα δει το φως του ηλιου λόγο του mp3 format που βγηκε μετα απο λίγο καιρο.Παντοςσάν feeling ειναι ολα τα λεφτα
Μόλις έφτασε και το δικό μου, όντως από ήχο τα σπάει..

img0187y.jpg

Σώθηκε τελευταία στιγμή πριν πάρει τον δρόμο του σκουπιδότοπου, και δουλεύει άριστα :)

Το έχω συναντήσει και εγώ σαν DJ παρόλο το νεαρό της ηλικίας μου, όταν ακόμα έπαιζαν όλοι με CD και όχι DVS όπως Final Scratch κτλ.

Μάλιστα πολλές φορές το προτιμούσαν γιατί ήταν πολύ πιο διακριτικό από "φέτα" cd recorder και έγραφε εν άγνοια του dj πολλές φορές. Εξαιρετικός ήχος ακόμα και σε μεγάλης διάρκειας εγγραφές.

Ένα άλλο κακό με το mini disc είναι πως δεν διέθετε pitch control και έτσι δεν ήταν και πολύ φιλικό στους dj της εποχής..

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
καλημέρα σε όλους έχω το SONY MINIDICK DECK MDS-JE500 σε άψογη κατάσταση και είναι προς πώληση

Πίσω
Μπλουζα