Imgema
Alien RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.439
Υστερα από τo N64 και τo Megadrive, σειρά για μία "σουμα" των καλυτερων μουσικών κομματιών εχει το SNES. Κι εδώ διαλέγω ένα μονο κομμάτι από καθε παιχνίδι, εκτός απο το Donkey Kong Country 2, το οποιο εχει το καλύτερο soundrtack όλων των εποχών σε όλα τα format, οχι μόνο στον πλανήτη αλλά και στο γνωστό σύμπαν, οποτε θα ποσταρω παραπανω γι αυτό
Ενα πράγμα που σε πολλους θα φανεί περίεργο ειναι οτι δεν εχω κανει ποστ μουσικές απο Final Fantasy ή αλλα JRPGs. Ο λογος ειναι απλός. Δεν μου αρέσουν τα JRPGs. Ποτέ δεν μου άρεσαν και δεν τα παιζω. Και τα λίγα OSTs που εχω ακούσει δεν μου αρέσουν τόσο. Και φυσικά δεν μπορω να εχω παιξει όλα τα games οποτε οποιος θέλει συμπληρώνει.
Donkey Kong Country - Fear Factory (David Wise)
Δεν λέω, το aquatic ambiance ειναι classic, αλλά εγώ προτιμώ αυτό:
Donkey Kong Country 2 - Tι να πρωτοδιαλέξεις??? (Θεός ή απλά David Wise) *STEREO QUALITY, ENJOY*
Bayou Boogie/Swamp
)
F-Zero - Mute City (Yumiko Kanki)
Κλασσικότατο κομμάτι. Ακουστε και την έκδοση του N64, ειναι υπέροχη.
Killer Instict - Main Theme (Robin Beanland & Graeme Norgate)
SNES:

Ενα πράγμα που σε πολλους θα φανεί περίεργο ειναι οτι δεν εχω κανει ποστ μουσικές απο Final Fantasy ή αλλα JRPGs. Ο λογος ειναι απλός. Δεν μου αρέσουν τα JRPGs. Ποτέ δεν μου άρεσαν και δεν τα παιζω. Και τα λίγα OSTs που εχω ακούσει δεν μου αρέσουν τόσο. Και φυσικά δεν μπορω να εχω παιξει όλα τα games οποτε οποιος θέλει συμπληρώνει.
Donkey Kong Country - Fear Factory (David Wise)
Δεν λέω, το aquatic ambiance ειναι classic, αλλά εγώ προτιμώ αυτό:
Donkey Kong Country 2 - Tι να πρωτοδιαλέξεις??? (Θεός ή απλά David Wise) *STEREO QUALITY, ENJOY*
Bayou Boogie/Swamp
Forest Interlude
Hot Head Bop/Lava
Mine Melancholy
Lost World
Primal Rave
Stickerbruch Symphony (Aστο να κανει loop 100 φορες και αν το βαρεθεις φτύσε με

F-Zero - Mute City (Yumiko Kanki)
Κλασσικότατο κομμάτι. Ακουστε και την έκδοση του N64, ειναι υπέροχη.
Killer Instict - Main Theme (Robin Beanland & Graeme Norgate)
SNES:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: