Model2

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa και Motor Raiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiddddddddddddddddd

0.5

Κρανος - γαντια - μποτες και σεβασμο στα ορια ταχυτητος παρακαλω ! :biglaugh:

Ναιιιιιι ναι ναιιιιιιι! Παιδιά μια ερώτηξη να κάνω? Σε τι κατάσταση είναι αυτός ο emulator? Τα παίζει όλα τα model2 καλά με ήχο και απ'όλα? Κατέβασα χθές από τον "υπόγειο παίκτη" όλο το τελευταίο set model2.

Οποτε ειναι θεμα ωρων να εχεις σφαιρικη αποψη για το αν παιζουν :thumb:

Πάντα εξυπηρετικός !!!!!

Αυτό το ήξερα και μόνος μου βρε tel. :D

To Μοto Raid που θα το βρούμε? Το σετ είναι για την έκδοση 0.4 που δεν το παίζει.

Εμμ εδω σε θελω μαστορα !!

(ιδεα δεν εχω παντως με model2 εχω να παιξω κανα χρονο)

Απο οτι ειδα παντως το romset του mame δεν ειναι αρκετο για να παιξει στον model2.Λειπουν καποια romακια ακομη....

Θα βγει σε καναν ''υπογειο'',ή μπορει να ανεβει πιο γρηγορα και στο retroroms.... :)

Υπομονη και ας χαρουμε το daytona προς το παρον....!!!!

Πως ακριβώς δουλεύει παιδιά?

@ akmakas

Κανε extract τα αρχεια που βρισκονται zipαρισμενα σε εναν δικο σου φακελο.

Δημιουργησε σε αυτον τον φακελο ενα νεο με την ονομασια ROMS.

Εκει μεσα πετας τις roms που χρειαζεται ο emu για να παιξει.

Σε μεγαλο ποσοστο ταιριαζουν οι roms με αυτες του mame.

Υπάρχει στον υπόγειο το ειδικό set για την έκδοση 0.4 του modeler2.

Επειδή δεν το έχω βάλει ποτέ, τα παίζει καλά?

Απο το mame ειναι κλασεις ανωτερω στα παιχνιδια που υποστηρίζει.... :thumb:

Ολα ειναι working status εκτος απο ενα-δυο(αν θυμαμαι καλα) με ελαχιστα bugs στα υπολοιπα. :)

Κλασεις ανωτερο απο το ΜΑΜΕ ?? :eek: Να σε "ακουσει" ο Brainkiller να εχουμε δυσμενεις μεταθεσεις στα Γαυγαμηλα !! :diablotin:

Παντως ειναι αληθεια οτι για λογους που δεν εχω καταλαβει το ΜΑΜΕ project δεν εχει δωσει ακομα το βαρος που πρεπει στα model2 παιχνιδια - anyway

Επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ και λέω μια που το έπιασα τώρα, να κατεβάσω τα 15GB από τον υπόγειο, τι προτείνετε?

mame ή mame32?

@gtsamour

Το mame32 ειναι το GUI του mame. :thumb:

Συνεπως αν δεν θες να μπλεκεις με command line κτλ,ψηφιζεις mame32.

Προσωπικη αποψη,δεν θεωρω οτι ειναι καλυτερο να τα κατεβασεις απο τον υπογειο,-δεν ξερω ποσα spare gb εχεις....-την στιγμη που υπαρχει free το full mame set εδώ..

http://full.pleasuredome.org.uk/

Ποια ειναι η διαφορα στο romset ? Εκτος αν εννοεις ποιο προγραμμα απο τα 2 να χρησιμοποιησεις - αν εισαι user με εξοικιωση στην command line τοτε το απλο mame ειναι μια χαρα - αν θες GUI και μενου κλπ κλπ τοτε το ΜΑΜΕ32 φτιαχτηκε ακριβως για σενα :)

Με προλαβε ο grip και τα ειπε καλυτερα :thumb:

Grip είπε:
Το mame32 ειναι το GUI του mame. :thumb:

Συνεπως αν δεν θες να μπλεκεις με command line κτλ,ψηφιζεις mame32.

Προσωπικη αποψη,δεν θεωρω οτι ειναι καλυτερο να τα κατεβασεις απο τον υπογειο,-δεν ξερω ποσα spare gb εχεις....-την στιγμη που υπαρχει free το full mame set εδώ..

http://full.pleasuredome.org.uk/
Χμμμ...Ξέρει πολλά ο μικρός!!! :thumb:

Και μια τελευταία ερώτηση Grip...Γιατί Model2 και όχι mame! :help:

Grip είπε:
Απο το mame ειναι κλασεις ανωτερω στα παιχνιδια που υποστηρίζει.... :thumb: Ολα ειναι working status εκτος απο ενα-δυο(αν θυμαμαι καλα) με ελαχιστα bugs στα υπολοιπα. :)
Γι' αυτό :P

Eυχαριστώ παιδιά για την καθοδήγηση. Γιατί το rom set από τον υπόγειο να μην είναι οκ? Αφού λέει 0.115 full set.

Είπα να παίξω λίγο mame μέχρι να έρθει το interface1 με microdrive και 10 κασσετάκια (25gbp) από Αγγλία :D :D:D

Πίσω
Μπλουζα