Modern Gaming Syndrome

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Imgema
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Προβλεπω οτι θα ριξουμε πολυ γελιο σαυτο το θεμα.Θα ηθελα να δω οταν κυκλοφορησει καποια στιγμη το Zelda II The adventure of link στην Virtual console τι θα συζητανε.Καθε λεπτο θα ρωτανε και κατι :D

Ρε δεν μπορω να το καταλαβω αυτο και εγω δεν ειμαι κανας παικτης που να "πινω" το αιμα στα παιχνιδια, ουτε ειμαι καλος στα απαιτητικα απο αποψη ακριβιας παιχνιδια, αλλα τουλαχιστον το διασκεδαζω :P . Με ολα αυτα που βλεπω απο θεμα παικτικων δυνατοτητων αλλα και γνωσεων πανω στο gaming(εδω στο φορουμ) ειχα αρχισει να πιστευω οτι ειμαι ασχετος απο πλευρας gaming δυνατοτητων και γνωσεων. Αλλα βλεπωντας αυτα λεω μια χαρα ειμαστε :D Μου ανεβηκε το ηθικο αχαχαχα!

Ειναι ιδεα μου ,ή τα "φερομενα" ως σχολια της υποτιθεμενης νεοτερης γενιας των gamers ,ακουγονται σαν να προερχονται απο περσονες ,που απεδρασαν απο ανεκδοτο για ξανθιες ???

metalcandyman είπε:
Προβλεπω οτι θα ριξουμε πολυ γελιο σαυτο το θεμα.Θα ηθελα να δω οταν κυκλοφορησει καποια στιγμη το Zelda II The adventure of link στην Virtual console τι θα συζητανε.Καθε λεπτο θα ρωτανε και κατι :D
Εγώ θέλω να δω τι κλάμα θα ρίχνουν άμα βάλουν τα megaman στην virtual console :D

H σημερινή γενιά είναι για τα πανηγύρια. Το καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να έχει υπομονή για κάποια κλασσικά, δύσκολα παιχνίδια όπως το Contra και το Megaman αλλά να θεωρεί και το Super Mario World δύσκολο και να κολλάνε στην αρχή κιόλας του Super Metroid δίχως να πειραματιστούν λιγάκι; Έλεος! Άμα ήταν όμως κανά FPS ή MMORPG θα το παίζανε στα δάκτυλά τους. Όχι τίποτε άλλο αλλά θυμάμαι κι επί εποχής της πρώτης γενιάς Pokemon που αρκετά πιτσιρίκια το παίζανε με μεγάλη άνεση κι ας μην ξέρανε καθόλου αγγλικά. Να γιατί η Nintendo έδινε DVD με οδηγό στρατηγικής για το Super Mario Galaxy 2: για το κοινό αυτό. Άμα πετύχω κανάν τέτοιο πιτσιρικά θα τον βάλω να παίξει Contra Shattered Soldier στο PS2. Tότε είναι που θα σιχαθεί το gaming και θα το παρατήσει τελείως. :P

Δεν υπαρχει καλητερο παραδειγμα γιαυτα ολα που συζηταμε απο τον πιτσιρικα που αγορασε το super metroid και λεει κιολας οτι μετανιωσε για τα 30 σεντς που εδωσε. Πραγματικα αν απλα δεν ειναι ενα troll που απλα εγραψε αυτα που εγραψε μονο και μονο για να κανει το κομματι του τοτε απλα ειναι επικυνδηνα ασχετος και λυπαμαι πραγματικα αν αυτη ειναι η νεα γεννια των gamers η γεννια του call of duty.

@imgema Τασο διαβασε το φιλε και πραγματικα θα σε σηκωθει η τριχα και θα βγαλεις σπυρια :D

http://www.nintendolife.com/news/2013/05/video_a_young_person_plays_super_metroid

Ας τον πυροβολήση κάποιος...με την καλή έννοια :darkglasses:

Οχι ρε παιδιά, ο τύπος πλάκα κάνει. Δείτε και το video, καθαρά σατιρικό είναι. Εγώ γέλασα πάντως.

Imgema είπε:
Οχι ρε παιδιά, ο τύπος πλάκα κάνει. Δείτε και το video, καθαρά σατιρικό είναι. Εγώ γέλασα πάντως.
Σωστος το λενε και στα σχολια και τωρα το ειδα.

Πίσω
Μπλουζα