Λοιπον, Στουρναρη, πολυτεχνειο, εδω cosmodata, εδω cosmodata, μεσημερι και η βροχα να πιπτει. Χροοοονια ειχα να περασω απο αυτα τα λημερια. Και χρονια θα ξανακανω, δεν υποφερεται το κεντρο. Μπουγιο η κουτα την περιμενα πιο κομψη. Την ζαλωθηκα, βρηκα ευτυχως γρηγορα ταξι (ΙΧ και κεντρο, ουτε συζητιση). Επιστροφη σπιτι, της ειχα υποσχεθει και κοκκινιστο με χοντρο μακαρονι. Ναι καλα, σουβλακια απο τον Θαναση διπλα θα φαει. Εχουμε να σεταρουμε και ενα εργαλειο.
Χοντρο το φενιζολ, καλα προστατευμενη η οθονι, δεν πειραζει το μπουγιο. Στην συσκευασια και τροφοδοτικο, 1 DP, 2 HDMI, πιαστρακια για καλωδια, εντυπα για τροφοδοτικο, καλιμπρασιον της οθονης, εγκυηση και ενχειριδιο συναρμολογισης και το τι εχει μεσα η συσκευασια. Το ανοιγω κι αρχιζω να μαμωσταυριζω απο Κορεα, Κινα, Ταιβαν μεχρι Πωλονια (Πωλονια γινεται το print των εντυπων και το assembly της οθονης. Σε 22 γλωσσες παρακαλω, αλλα οχι στα Ελληνικα. Δεν ειμαι κανας Ελληναρας, αλλα γιατι ρε πουτη μου, οχι Ελληνικα? Σε χωραφι φυτρωσαμε η τσαμπα μας δινουν τις οθονες? Τεσπα, βαση η ιδια με την 24αρα, στοιβαρο πραμα, αλλα πιανει 30 εκ. στο γραφειο, τροφοδοτικο λιγο μεγαλυτερο, καλωδια του ταληρου και 1,20 μηκος, δεν με βολευει, εβαλα, ενα 1.80 πουχα και θα παρω καλυτερη ποιοτης. Ιδιο το πισω μερος εχει 2 επιπλεον usb. Την μονταρω, και φουλ για δοκιμες.
Νταξ η αισθηση της μεγαλης οθονης ειναι αλλο πραμα. Ρυθμιστηκε μονη της στα 1440, το εργοστασιακο καλιμπρεσιο ΟΚ χαμηλωσα μονο λιγο την φωτεινοιτητα. Η εικονα μου δειχνει πιο φωτινη, τα χρναματα λιγο πιο εντονα, δεν ειδα πιξελιασματα και βεβαια εκεινο που μαρεσει ειναι η καθαρη εικονα. Και η 24αρα δεν μπορω να πω. Ειδα λιγο απο tv, λιγο απο dvd, η εικονα μαρεσει. Δοκιμασα και lotro, witcher2 και Inquisition που εχω στο pc. Mονα τους κι αυτα ρυθμιστηκαν στα 1440p. Η εικονα ωραια, αλλα η καρτουλα μαλλον ζοριστηκε, γιατι κατι ψιλοκληματακια παρουσιαστηκαν. Η 1660 για 1080p μια χαρα ειναι, αλλα για παραπανω στην ανηφορα δεεεεν. Αυριο θα δοκιμασω 1080, κι αλλα κολπα ζορικα που κανουν στις Ινδιες. Εβγαλα και μερικες φωτο. Δεν εχω χρονο σημερα. Πρεπει να παραγγειλω τα σουβλακια, να κανω και καμια πατατουλα καμια σαλατουλα. Με καταλαβαινετε οι του τεχνικου κλαδου. Γνωστον τοις πασι, ενας μηχανικος μπορει να γινει τοπ μαγειρας, ενα ς σουπερ σεφ δεν μπορει να γινει μηχανικος. Τα ξαναματαλεμε!