Monkey - Μαγικός Πίθηκος (1978)

Magnus

RetroN00b
Joined
30 Ιαν 2008
Μηνύματα
6
Αντιδράσεις
1
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πω,πω!Που το θυμηθηκες αυτο;
 
ειναι ενας μυθος πανω στον οποιο εχουν βασιστει πολλα κινουμενα και σειρες

και το dragonball πρεπει ελαχιστα να εχει επηρεαστει απο εκει
 
Θυμάμαι πολύ καλά όλους τους χαρακτήρες αλλά δεν θυμάμαι καθόλου πότε περίπου προβαλόταν...? Από ποιο κανάλι...? Τίποτα...! Ίσως γύρω στο 1993-1994?
 
starsky είπε:
ειναι ενας μυθος πανω στον οποιο εχουν βασιστει πολλα κινουμενα και σειρες και το dragonball πρεπει ελαχιστα να εχει επηρεαστει απο εκει
Για το συννεφο κλπ εννοεις ε? Το είχα σκεφτεί και εγώ. Δεν αποκλείεται....

@MamaMyrto

Δυστυχώς δε θυμάμαι και εγώ τίποτα αναφορικά με τη χρονική περίοδο που προβλήθηκε. Η σχέση μου με το χρόνο γενικά δεν είναι καλή. Πρέπει να παιζόταν σε κάποιο από τα κρατικά, όμως...
 
ναι,για το συννεφο λεω και πιθανοτατα που οι sayan ειναι σα μαιμουδες-γοριλες σε καποιες φασεις ισως απο εκει να εχει επηρεαστει επισης
 
Magnus είπε:
Συγγνώμη αν δεν πρέπει να πάει εδώ αυτό, αλλά δεν ήξερα που να το κολλήσω.
http://www.youtube.com/watch?v=5iUMWy4hqAg

Το θυμάται κανείς?
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!! Το έψαχνα πολύ καιρό!! Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τον τίτλο.

Ήταν απο τις αγαπημένες μου σειρές!

MamaMyrto είπε:
Θυμάμαι πολύ καλά όλους τους χαρακτήρες αλλά δεν θυμάμαι καθόλου πότε περίπου προβαλόταν...? Από ποιο κανάλι...? Τίποτα...! Ίσως γύρω στο 1993-1994?
Παιζόταν στην ΕΤ2 γύρω στο 91-92
 
Monkey - Μαγικός Πίθηκος

Μιλάω γι' αυτήν την σειρά: http://www.episodedata.com/series.php?id=1812 που βασίζεται απ' ότι βρήκα σε ένα παλιό κινέζικο μύθο-παραμύθι.

Προβλήθηκε όταν ήμουν ακόμα μικρός σε κάποιο κανάλι και σαν παιδί μου άρεσε πολύ. Την θυμάται κανείς άλλος; Στο youtube υπάρχουν τα επεισόδια αλλά όχι στα ελληνικά.
 
Το θυμαμαι πολυ αχνα. Δεν πρεπει να εχω δει κανενα επεισοδιο, το εχω ακουσει μονο απο διαφημισεις. Αν δεν κανω λαθος προβαλλοταν σε καποια ΕΡΤ, μαλλον ΕΤ2
 
Ναι, τη θυμάμαι. Δεν την παρακολουθούσα φανατικά. Στην ΕΡΤ 2 παίζονταν.

[edit] έγινε συγχώνευση καθώς υπάρχει ήδη θέμα [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απ' ότι θυμάμαι μετά από τόσα χρόνια, ο βασικός πρωταγωνιστής ήταν προφανώς αυτός ο Μαγικός Πίθηκος που ήταν αρχηγός της φυλής του και το κρανίο του ήταν σκληρό σαν διαμάντι. Για όπλο είχε ένα ραβδί που του είχε χαρίσει ο Βούδας και μπορούσε να αλλάζει σε ότι μέγεθος ο Πίθηκος ήθελε. Επίσης καλούσε ένα σύννεφο που τον μετέφερε όπου ήθελε με απίστευτη ταχύτητα, γενικά μπορούσε να κάνει και άλλα μαγικά. Θυμάμαι σίγουρα ότι είχε πάει και είχε φάει κάτι καρπούς αντίστοιχους με το δικό μας νέκταρ και αμβροσία και έτσι είχε γίνει ουσιαστικά αθάνατος. Επίσης φορούσε κάτι σαν στέμμα γύρω από το κεφάλι του που δεν μπορούσε να το βγάλει και ο Βούδας μπορούσε να τον πονάει με αυτό.

Κάποια στιγμή έβαλε στοίχημα με τον Βούδα ότι όσο μακριά και να πήγαινε ο Πίθηκος δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει το χέρι του Βούδα. Τελικά φτάνει μέχρι τις Ηράκλειες Στήλες, γράφει σ' αυτές ότι έφτασε μέχρι εκεί αλλά όταν επιστρέφει στον Βούδα διαπιστώνει ότι το είχε γράψει στα δάκτυλα του Βούδα!

Τελικά ο Βούδας τον τιμωρεί ρίχνοντας τον στην Γη και σκεπάζοντας τον με τόνους από πέτρες ώσπου μετά από πάρα πολλά χρόνια τον συγχωρεί και τον ελευθερώνει οπότε ο πίθηκος αρχίζει τις περιπέτειες του.

Έχει 2 βοηθούς, ο ένας γουρουνόμορφος με όχι τόσο εντυπωσιακές ικανότητες.

Συγγνώμη για το αποσπασματικό της περιγραφής, είναι ότι θυμάμαι, χωρίς να ψάξω στο ίντερνετ.
 
Πίσω
Μπλουζα