Θυμάμαι ότι πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει το Street Fighter 2 το οποίο με φύλαξε ο θεός και δεν έδωσα λεφτά στο σινεμά αλλά το είδα σε βιντεοκασέτα. Όταν όμως έμαθα ότι θα έβγαινε το ΜΚ είπα δεν παίζει να το χάσω με τίποτα και ευτυχώς με αποζημίωσε. Δε θα ξεχάσω το soundtrack με το που έδειξε το σήμα της New Line Cinema τρελάθηκα. Πώπω, τι beatάκι ήταν αυτό!!! Η ταινία αξίζει με 1000 πραγματικά. Η φωνή του Scorpion να λέει Get over here ήταν ίδια με του παιχνιδιού! Όπως είπε και η Σταύρος παραπάνω η μάχη Liu Kang vs Reptile και το τέκνο τραγουδάκι (κάπου είχα διαβάσει ότι ήταν των Eiffel65 αληθεύει?) ήταν επικά! Επίσης μου άρεσε πολύ όταν ο Liu έκανε τη φωτιά στον Shang Tsung αν και ο τρόπος που το έκανε έμοιαζε πιο πολύ με το Hadoken του Ken από το Street Fighter 2. Τέλος, ο Shao Kahn που εμφανίζεται στο τέλος, εκεί που νομίζεις ότι όλα τελείωσαν καλά, ήταν όλα τα λεφτά!
Τι δεν μου άρεσε? Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο μπήκαν στη μέση χαρακτήρες όπως η Kitana και ο Jax. Αν η ταινία αναφέρεται στο πρώτο MK η Kitana ειδικά δεν έχει σχέση. Περίμενα τον Rayden πιο δραστήριο. Επίσης ο αγαπημένος μου Subzero φάνηκε πολύ λίγο. Ακόμη τώρα που το σκέφτομαι ο Shang Tsung θα έπρεπε να είναι ένας μαθουσάλας με μακριά άσπρη γενειάδα και όχι σαν αυτό που είχαν να τον ενσαρκώνει.
Σε γενικές γραμμές πάντως η ταινία μου άρεσε πολύ. Πήγα να δω και κάποιες συνέχειες όμως και στα πρώτα λεπτά τις σταμάτησα...