Mortal Kombat 2!!

sifis_samos

RetroN00b
Joined
24 Φεβ 2010
Μηνύματα
17
Αντιδράσεις
0
Γεια χαρα παιδια..ειμαι νεος δω μεσα αλλα παλιος gamer..nintend-ακιας μεγαααλος...ειχα και ΝΕS + SNES + N64 ...αλλα τα χα δωσει ολα..τωρα αγωνιωδως τα ψαχνω ξανα!!Βρηκα Ν64, Και συντομα θα χω στα χερια μου ενα SNES και ενα Gamecube..

Ποιος αλλος ειχε φαει τρελο κολημα με το Mortal Kombat 2?? Μιλαμε τετοιο καψιμο δε ειχα φαει με κανενα αλλο παιχνιδι ε.. Ψαχνω να το βρω να το αγορασω αλλα δε το βρισκω..που θα παει!!!..μετα απο 12-15 χρονια τωρα, ακομα θυμαμαι ολα σχεδον τα fatalities!..aax....
 
μμμ... Mortal Kombat... Σαπίλα to the bone φίλε! Ακόμα θυμάμαι την μέρα που πήγα με τον ξάδερφο μου και τον πατέρα του (τότε ίσχυε η ηλικία του αγοραστή) στο Jumbo στον Ρέντη για να πάρουμε το Trilogy για το mega drive... 29.990 δρχ! τον είχε χαρτζιλικώσει η νονά. περιττό να σου πω ότι μέχρι αργά το βράδυ είχαμε κάνει κατάληψη στην τηλεόραση εκείνη την μέρα. και την επομένη... :)

εγώ όταν απολύθηκα από το στρατό πήγα και αγόρασα PS2 για να παίξω το MK Armageddon...

όσο για κασέτες θα βρεις μωρέ. δεν είναι και τόσο σπάνιες. ένα ψάξιμο στο ebay και είσαι έτοιμος ;)
 
Αν και ήταν καλύτερο παιχνίδι το Mortal Kombat 2, είχα φάει μεγαλύτερο "κόλλημα" με το Mortal Kombat 1. Ο Raiden ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας και στο 1 ήταν αρκετά δυνατός σε σχέση με το 2 ή το 3.
 
Το αρχικο κολλημα ηταν στην Α500. Ηταν πραγματικο καλο παιχνιδι,

με πολυ καλα γραφικα, μονο που επρεπε να λιωσεις στο αλλαγμα δισκετων.

Ειχα γραψει και σε χαρτακι τα fatality, friendship κτλ και τα απολαμβανα.

Μετα πηρα την εκδοση για megadrive. Σχεδον ιδια με τις αμιγκα, αλλα δεν αλλαζες δισκετες. Επειτε για gameboy, ηταν πανδυσκολο. Τελευταια απεκτησα και την εκδοση SNES, δεν την ειχα παιξει τοτε. Ειναι μαλλον η καλυτερη, χανει μονο σε ηχο απο την αμιγκα. Η Α500 εχει τον πιο καθαρο ηχο, στα samlpes.

To mortal combat 1 δεν με ειχε ενθουσιασει.

Το mortal combat 3 μετα στο ps1 και η ιστορια συνεχιζεται, εχω ακομα και το mortal combat: deadly alliance στο gamecube, που εχει σε dvd την ιστορια του παιχνιδιου με πλανα απο τα "ηλεκτρονικα" της εποχης αλλα και απο τις 16μπιτ εκδοσεις (μαλλον της αμιγκα ειναι).
 
παιδες εγω ειχα τρελαθει με την εκδοση για snes...κολαση..ειδικα ο kintaro(η ο goro ηταν?) που δε εβγαινε με τιποτα! μια βδομαδα με πεδευε ο κερατας!!!
 
καταπληκτικο παιχνιδι. ακομα το βαζω που και που και παιζω οταν εχω χρονο.

θυμαμαι αξεχαστα που δεν διαβαζα για το σχολειο για να παιξω. επαιζα ωρες..
 
Τελευταιο αποκτημα μου ειναι το mortal kombat 3 για game gear,

σε κλειστη συσκευασια. Αλλα θα το ανοιξω να το παιξω!
 
mike είπε:
Τελευταιο αποκτημα μου ειναι το mortal kombat 3 για game gear,σε κλειστη συσκευασια. Αλλα θα το ανοιξω να το παιξω!
ΟΧΙ ΜΗ!!!!

πλακα κανω :p ξεσκισε το και λιωστο ;)
 
Παιχνιδάρα το MK2! Σε σχεδόν όλες τις εκδόσεις του! (Μέχρι και στο game boy!) Αλλά ο Kintaro δεν παιζόταν!! Εκνευριστικός!!
 
Ναι δεν εβγαινε με τιποτα ο ξεφτιλας... Ααχ.. Αυτα ηταν παιχνιδια.. Αυριο παλι μετα απο χρονια θα χω στα χερια μου το λατρεμενο μου snes!!! ...
 
Περίεργο που το ανέφερες! Μόλις πριν από 10 λεπτά σκεφτόμουν ότι το ΜΚ2 είναι το καλύτερο της σειράς, το πιο ατμοσφαιρικό και άρτιο τεχνικά! Απλά παιχνιδάρα!!

(πανδυσκολο επίσης!) H SNES version ήταν ένα μικρό διαμάντι!
 
Το Mortal Kombat 2 το είχα λιώσει και στο SNES και στο Megadrive αλλά απο τότε που έπαιξα την arcade εκδοση στο MAME, δεν μου κανει αισθηση να τα ξαναπαίξω, ουτε καν για νοσταλγικούς λόγους....
 
Και για εμενα στην καλυτερη εκδοση που επαιξα το θρυληκο mortal kombat 2 ειναι στο snes,που πλυρονα 100 δραχμες για μια ωρα παιχνιδιου αν δεν κανω λαθος :xm:
 
Η αλήθεια έιναι ότι η Arcade έκδοση απλά τα σπάει....δεν μπορώ να ξεχάσω την πίστα στο Warp με τον πορτοκαλί ουρανό και τους ιπτάμενους μοναχούς!
 
Θυμάμαι που οι γονείς μου νευρίαζαν που έπαιζα ένα τόσο βίαιο παιχνίδι.
 
Το ΜΚ 2 νομίζω ότι είναι το παιχνίδι με την καλύτερη μεταφορά στις περισσότερες κονσόλες από τα πρώτα 3. Στο πρώτο, κάτι το αίμα έλειπε από το SNES κάτι η έκδοση του Game Boy είχε θέματα. Το 3 στα φορητά ήταν απλά άθλιο με αυτό του Game Gear να είναι πανάθλιο. Έτσι το ΜΚ2 γενικά όπου κι αν κυκλοφόρησε είναι από καλό έως άριστο. Το μόνο που με ενοχλεί στην έκδοση για το SNES (ίσως και του Mega Drive) είναι ότι αν σε πιάσει ο αντίπαλος στις απανωτές μπουνιές δε γλυτώνεις με τίποτα. Η ενέργεια φεύγει στο δευτερόλεπτο. Μου κάνει λίγο χαζό να χάνεις μόνο από μπουνιές.
 
To MK II ειναι το αγαπημενο μου Mortal Kombat , το εχω παιξει περισσοτερο απο καθε αλλο της σειρας (στην Snes εκδοση).

ps.Αυτο που λες με τις μπουνιες ισχυει... Βεβαια καποια στιγμη φευγει αλλα εχεις χασει την μιση ζωη :p
 
ΜΚ πολύ ξύλο. Fatalities, stage fatalities και o Sung να αλλάζει χαρακτήρες :)
 
Πίσω
Μπλουζα