Motley Crue VS Guns 'N Roses

ozzy1983

RetroN00b
Joined
12 Mαϊ 2008
Μηνύματα
9
Αντιδράσεις
0
Ποιοι από τα 2 αυτά υπεργκρουπ τα έσπασαν κατά την γνώμη σας?
 
guns με διαφορα γιατι μου βγαινουν πιο αυθεντικοι !!!αν και τιθεται μεγα διλημα!!!! :cool:
 
Και οι 2 μια απο τα ιδια, οι Crue πιο γκλαμουριά, οπότε θα έλεγα τους Guns....
 
Guns 'N Roses VS Motley Crue...

Auth einai h swsth seira!Giati ean tha mporouse kaneis na sygkrinei ayta ta duo sugkrothmata tote apla tha sygkrine tous motley crue me tous guns kai oxi tous guns me tous motley..

Ena einai to sygkrothma GUNS 'N ROSES..Ola ta alla apla akolouthoun!
 
Guns, γιατί έτσι είναι το σωστό... (Καλώς την Vivi!)

images
images.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οι Ratt ήταν πολύ καλύτεροι και απο τους δύο. Πέραν της πλάκας, προτημώ τους Motley Crue γιατι μου αρέσουν περισσότερο τα τραγούδια τους.
 
Girls Girls Girls & Wild Side και όχι μόνο, Άσματα που θα ακολουθούν γενιές και γενιές.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως και οι Guns δεν έχουν Άσματα. (το αναφέρω για τυχόν παρεξηγήσεις)
 
Κατ'εμε Gunners μακραν.... Γιατι καλοι οι Crue, αλλα κυριως ποζερια και ευκολακουστα τραγουδακια. Μια φορα κομματια σαν το November Rain και το Estranged ουτε στα ονειρα τους οι Crue.....
 
Έχω τη γνώμη οτι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μεταξύ τους τα 2 αυτά συγκροτήματα τόσο εύκολα καθώς κατά τη γνώμη μου, άλλη μουσική έπαιζε το ένα, άλλη το άλλο, σε άλλο κοινό απευθυνόταν το ένα (είναι σαφές οτι οι Guns είχαν και fans απο ποιο mainstream κοινό) και σε άλλο κοινό απεθύνονταν οι Motley.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω ozzy1983 αλλά σε μια τέτοια σύγκριση είναι λογικό οι Guns να νικήσουν κατά κράτος τους Motley Crue.

Με την ευκαιρία, να καλωσορίσω και τη Vivi αλλά να τη παρακαλέσω κιόλας να μην γράφει με greeklish χαρακτήρες μιας και αυτά απαγορεύονται σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ μας εδώ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όντως η δυσκολία της σύγκρισης αυτών των δύο συγκροτημάτων έγκειται στη διαφορετικότητα της μουσικής που παίζουν και στο κοινό που απευθύνονται. Υπάρχει βέβαια και ο παράγοντας της εμπορικότητας καθώς και της διαφήμισης, σημείο όπου οι Guns αδιαμφισβήτητα υπερτερούν κατα πόλυ!

Πρόκειται όμως για δύο μεγάλα συγκροτήματα, καθένα από τα οποία έχει μεγάλο κοινό..

Eυχαριστώ για το καλωσόρισμα. Συγγνώμη για τους λατινικούς χαρακτήρες, δεν ήμουν πλήρως ενημερωμένη για τους κανόνες του φόρουμ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλε μου Omega πίστεψε με δεν θα με στεναχωρέσεις αν νικήσουν οι Guns γιατί και εγώ είμαι τρελός fan τους! Εξάλλου άσματα σαν τα Civil War & Enstranged όντως όπως είπε και ένας φιλαράκος παραπάνω οι Crue ούτε στα ονειρά τους!

Πάντως εγώ ως σχετικά ενημερωμένος πάνω σε θέματα μουσικής γουστάρω με χίλια Motley Crue
 
Πραγματικά πρόκειται για μπάντες με διαφορετικό στυλ, αλλά όταν η μία (GnR) έχει ως βάση την απίθανη κιθάρα του Slash......
 
But it's been

14 years of silence

It's been

14 years of pain

It's been

14 years that are gone forever

And I'll never have again....
 
manitari666 είπε:
GUNS γιατι ηταν αλητες.
Χμμμ, νομίζω ότι οι Motley Crue ήταν ακόμη πιο "αλήτες" !!! :cool: :cool:!!!

Ψηφίζω Motley Crue και, μάλιστα, χωρίς πολλή σκέψη !!! Διότι ... αυτοί είναι που άνοιξαν στα 80ς τον δρόμο για να τον "διαβούν" οι Guns'n'Roses [αν και σε αυτό το είδος της ροκ οι πρώτοι "διδάξαντες" ήταν οι Aerosmith, επειδή όμως το παρόν τόπικ δεν τους αφορά, δεν θα κάνω άλλη νύξη γι' αυτούς] !!! [χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι και οι Guns δεν είναι αγαπημένο συγκρότημα και άρρηκτα συνδεδεμένο με αναμνήσεις από τα φοιτητικά μου χρόνια !!! Όμως, οι Motleys - με τους οποίους συνδέονται ... προγενέστερες αναμνήσεις μου, από τα μαθητικά χρόνια - έχουν, σίγουρα, μεγαλύτερη ιστορία και προετοίμασαν για τα καλά το έδαφος για να γνωρίσουν την επιτυχία & καταξίωση οι επίγονοί τους οι Guns .... ] .....

[video=youtube_share;7d57WGkhi-M]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ασφαλως και οι motley ηταν αλητες!Απλα λιγο στο glam της ολης υποθεσης κολαω.Και στο οτι ντεμπουτα σα το appetite βγαινουν σπανια.Και στην σαφως πιο "punk" νοοτροπια,λογω izzy.
 
Για τη μουσικη,διαλεγεις και παιρνεις,περι ορεξεως ουδεις λογος..Αν και εγω υπερθεματιζω την αποψη για τους Ratt χωρις ιχνος αστεισμου..

Περι αλητειας ομως...για να δουμε.

2 "σπιτικες" τσοντες(Βινς,Τομμυ)τουλαχιστον..

3 ειδαν τον ασπροντυμενο κυριο να τους λεει οτι δεν ηρθε ακομα η ωρα..

Ποινικα μητρωα σαν κινεζικο λεξικο..

Εξαρτησεις απο καθε τι που πινεται ,καπνιζεται κ.α.

Ναι,ολα αυτα βγαινουν και στη μουσικη.

Ο αλλος χωρις τον Slash,λυπαμαι,εχασε..
 
Πρόκειται για δύο αρκετά διαφορετικά συγκροτήματα ακόμα και χρονολογικά.

Αν ήταν να διαλέξω θα έλεγα Motley, αλλά μόνο για τα δύο πρώτα albums (ειδικά το πρώτο).
 
Shout at the Devil Vs Appetite for destruction σημειώσατε Χ

:)
 
Πιό αλήτες οι Crue, πιο αλήτικη και η μουσική τους. Οι Guns ξεκίνησαν σαν μέρος της glam σκηνής του L.A, αλλά απομακρύνθηκαν σχετικά με τα "...Illusion". Μέγιστες μπάντες και οι δύο, αλλά ψηφίζω Crue!
 
Πίσω
Μπλουζα