MotorStorm:Apocalypse

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
4687936165_918d4c734c.jpg


Tο τριτο μερος της πετυχημενης σειρας racing επιστρεφει αυτην την φορα σε κατεστραμενο απο σεισμους LA ,οι αγωνες λαμβανουν χωρα οχι μετα τον σεισμο αλλα την στιγμη που συμβαινει.

Τρυπες ανοιγουν ,γεφυρες πεφτουν,κτιρια γκρεμιζονται και καινουργιο στοιχειο ειναι οτι την επομενη φορα που θα το παιξεις η ριγμενη γεφυρα θα ειναι εκει και θα σε περιμενει.

Δηλαδη παιζεις την πρωτη φορα και πεφτει ενα κτιριο την επομενη φορα που θα ανοιξεις την κονσολα σου το κτιριο θα ειναι πεσμενο.

Το 2ο το απεφυγα λογω τοποθεσιας tropical island ,το πρωτο ηταν must have, το τριτο δεν μου ξεφευγει.

4686587346_41bfb3c4e7.jpg


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aνεβηκε χτες το demo του και παιζοντας το καταλαβα οτι για πρωτη φορα γλυτωσαμε απο τα βαρετα Laps.

Εκει που ελεγες ωχ αλλο ενα απο αυτην την %$##πιστα,στο 2ο lap κατι γκρεμιζετε κατι και αλλαζουν ολα.

Insane ταχυτητα και γραφικα σουπερ!
 
για να δούμε τί θα δούμε.... :D
 
και εγω το περιμενα πως και πως αλλα το ντεμο μου αφησε μια παραξενη γευση,ισως φταιει η πιστα που ηταν λιγο αδιαφορη δεν ξερω.
 
Δεν ξερω και εγω παροτι τα γραφικα ειναι ωραια ,την γυαλαδα και την λαμψη του πρωτου μερους δεν την εχουν.

Το ιδιο και με το Part2 .

Ισως να ειναι και η ιδεα μου.
 
χωρις να εχω παιξει το 1 το pacific rift μου ειχε αρεσει αρκετα εως πολυ.τωρα εδω θα επενδυσω σιγουρα αλλα κατι με τρωει να το αφησω για price drop,μετα το demo ειδικα.
 
Είμαι περίεργος να δω τί πωλησεις θα κάνει στην Ιαπωνία ;)
 
Kατι το theme του παιχνιδιου κατι ο τιτλος, λογω Ιαπωνιας η Σονυ αποφασισε να καθυστερησει την κυκλοφορια του παιχνιδιου.
 
Τα γραφικά είναι σίγουρα ανώτερα απο τα 2 προηγούμενα motorstorm! Κάτι με χαλάει στον χειρισμό παρόλα αυτά... Στο πρώτο game όλες οι πίστες ήταν μέσα στο χώμα και στην λάσπη οπότε φαινόταν κάπως λογικό να "φεύγε" λίγο το αυτοκινήτο! Εδώ όμως οι πίστες είναι ασφαλτοστρωμένες!
 
Nαι και εμενα με χαλασε ο χειρισμος με το αμαξι που ηταν με καθυστερηση,μετα δοκιμασα με την μηχανη και ηταν μια χαρα οποτε καταλαβα οτι ετσι πρεπει να ειναι το στυλ του αμαξιου.
 
Εμένα κάτι μου λείπει ρε παιδιά από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν έχει αυτό το ιδιαίτερο που είχε το πρώτο μέρος και που έλειπε και στο δεύτερο. Έχει αλλάξει το ύφος του εντελώς. Επίσης ο χειρισμός δε μου άρεσε καθόλου. Κρίμα γιατί είμαι φαν της σειράς και σίγουρα θα το παίξω αλλά δε θα το πάρω πρώτη μέρα όπως υπολόγιζα...
 
Πίσω
Μπλουζα