Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.678
Λοιπον,
οσοι εχουν ανεχτει την γκρινια μου στο IRC τις τελευταιες μερες ξερουν..οι υπολοιποι θα μαθουν τωρα
Τα ερωτηματα ειναι κυριως για τον Anestis που το κατεχει το spectrumoαθλημα
1)Προσπαθω να φορτωσω mp3 στον Spectrum+ μου ως εξης
Με το TZX2WAV κανω το ΤΖΧ .wav
Μετατρεπω το .wav σε 160 mono MP3
Tα FTPαρω στο XBOX και το ξεκιναω (ειτε το mp3 ειτε το wav)
Το ΧΒΟΧ ειναι συνδεδεμενο ψηφιακα σε πολυκαναλο ενισχυτη τον οποιο για την περιπτωση τον γυρναω σε stereo mode
Τα headphones του ενισχυτη τα συνδεω με μονοφωνικο βυσμα με το EAR του Spectrum.
To πρωτο προβλημα ειναι οτι το σημα ειναι πολυ αδυνατο.Πηγα λοιπον στο PC και μεσω CoolEditPro το ενισχυσα κατα 10db
Πλεον το σημα ειναι αρκετα δυνατο αλλα ενω βγαζει τις γραμμες του loader δεν εμφανιζει το Program:dfdfdfdf
Προσπαθησα απο Ipod,το σημα ομως ηταν πολυ αδυναμο
Εχετε καμια ιδεα?
2)Το σημα που βγαζει στην TV ο speccy ειναι αθλιο.Δεν ξερω τι φταει.Τι μπορω να κοιταξω?Την εγχειρηση για composite την εχει κανει κανεις?
ουφ..
οσοι εχουν ανεχτει την γκρινια μου στο IRC τις τελευταιες μερες ξερουν..οι υπολοιποι θα μαθουν τωρα

Τα ερωτηματα ειναι κυριως για τον Anestis που το κατεχει το spectrumoαθλημα
1)Προσπαθω να φορτωσω mp3 στον Spectrum+ μου ως εξης
Με το TZX2WAV κανω το ΤΖΧ .wav
Μετατρεπω το .wav σε 160 mono MP3
Tα FTPαρω στο XBOX και το ξεκιναω (ειτε το mp3 ειτε το wav)
Το ΧΒΟΧ ειναι συνδεδεμενο ψηφιακα σε πολυκαναλο ενισχυτη τον οποιο για την περιπτωση τον γυρναω σε stereo mode
Τα headphones του ενισχυτη τα συνδεω με μονοφωνικο βυσμα με το EAR του Spectrum.
To πρωτο προβλημα ειναι οτι το σημα ειναι πολυ αδυνατο.Πηγα λοιπον στο PC και μεσω CoolEditPro το ενισχυσα κατα 10db
Πλεον το σημα ειναι αρκετα δυνατο αλλα ενω βγαζει τις γραμμες του loader δεν εμφανιζει το Program:dfdfdfdf
Προσπαθησα απο Ipod,το σημα ομως ηταν πολυ αδυναμο
Εχετε καμια ιδεα?
2)Το σημα που βγαζει στην TV ο speccy ειναι αθλιο.Δεν ξερω τι φταει.Τι μπορω να κοιταξω?Την εγχειρηση για composite την εχει κανει κανεις?
ουφ..