My comic collection

nothos

RetroWannaBe
Joined
7 Δεκ 2009
Μηνύματα
34
Αντιδράσεις
0
Καθησα και μετρησα την συλλογη απο Κομικς και τραβηξα μια φωτο ,ιδου

fetch
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
πολύ καλή συλλογή! μαζεύω και εγώ όλα τα περιοδικά disney (και έχω και όλα τα αστερίξ/λούκυ λουκ και αρκετά ιζνογκούντ/ρανταπλάν/τεν τεν) εδώ και 12 χρόνια αλλά δυστυχώς λόγω όγκου δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες :(
 
Θα χα και Spiderman τοτε που κυκλοφορουσε στα ελληνικα αλλα μου τα πεταγε η μανα μου παλια.Μονο 4 εχω σωσει :)
 
τα μπλεκ είναι ανατυπώσεις? αν ναι,ξέρεις πότε είχαν βγει πρώτη φορά στην ελλάδα?
 
Δεν ειναι ανατυπωσεις.Τα ειχε ο πατερας μου απο παλια.Εγω περνω τα καινουργια που βγαινουνε με τις αδημοσιευτες ιστοριες.
 
Ο Μπλεκ πρωτοκυκλοφόρησε στη χώρα μας το 1969 και η πρώτη σειρά κράτησε μέχρι το 1977. Τότε βγήκε για δύο χρόνια ο "Νέος Δυναμικός" Μπλεκ και το 1979 ξεκίνησε η κυκλοφορία της δεύτερης περιόδου του "Μπλεκ" (νέα περίοδος) η οποία κράτησε μέχρι τη δεκαετία του '90 και μας συντρόφευε σε όλη τη δεκαετία του '80. Από το 1994 έως σήμερα κυκλοφορεί πια ο μηνιαίος "συλλεκτικός Μπλεκ" με νέες ιστορίες.
 
Γεια σας παιδιά , με λενε Σπύρο

Ειμαι κι εγω συλλέκτης κι εχω στην κατοχή μου πάνω απο 200 μικρά μπλεκ πρωτης περιόδου , και μπορώ να σας πώ οτι απο το νουμερο 1(1969) ως το 273 αν θυμαμαι καλά (τιτλος- ο ποταμος του ολέθρου) οι ιστορίες του μπλεκ ηταν πρωτότυπες .

Απο κει και μετα ήταν επαναλήψεις , (τουλάχιστον μεχρι το 1985 που τα διάβαζα ηταν ) εκτος ορισμένων περιπτώσεων με φρικτά σκιτσα και σενάρια.

Επισης ακόμη και τώρα που ξεφύλισα κάποια τεύχη στα περίπτερα ,του συλλεκτικού μπλεκ, οι ιστορίες ειναι επανάληψη (μάλιστα πριν απο ενα μηνα ειχε την ιστορια απο τα τευχη 256,257 κλπ ) παρολο που στο εξωφυλλο γραφουν οτι ειναι αδημοσιευτες ιστοριες.
 
Μπραβο, ενδιαφερουσες πληροφοριες και παλιος συλλεκτης :thumbup:
 
Έχω κι εγώ ένα σακ βουαγιάζ κόμιξ 'οπως κλασσικά, μίκυ μάους κ.α. στο πατρικό. Ευτυχώς η μάνα μου δεν τα πέταξε αλλά ο θεός ξέρει που τα καταχώνιασε... Ειδικά τα Μίκυ Μάους είναι πολλά.
 
Πίσω
Μπλουζα