1 - Εχει καλύτερο interface με εικονίτσες για κάθε παιχνίδι. Ειναι σαν frontend. Επίσης έχει και έτοιμα presets για διάφορα Amiga systems.Τέσσερις ερωτήσεις:
1. Τι παραπάνω προσφέρει το Amiga Forever, συγκριτικά με τον plain WinUAE;
2. Βλέπω έχεις τον STeem 3.2 και όχι τον SSE;
3. Ο Fusion στα 10άρια Windows σου δίνει 60fps σε fullscreen;
4. Ποιο gamepad χρησιμοποιείς γενικά και ειδικότερα στον Fusion;
Τα διαγώνιά του, σου δουλεύουν καλά στον Fusion; Σε κάποιο space shooter ας πούμε...4 - XBOX 360 wireless.
Καλός είναι μωρέ, αλλά θεωρώ έχει ξεπεραστεί από τον SSE...Δεν είναι καλός ο Steem λες?
Ναι δεν έχω θέμα. Εξάλλου δεν είμαι και φαν των shmups, πιο πολύ casual παίζω με αυτά. Επίσης μου έχουν πέσει καλά χειριστήρια που δουλεύει άνετα το Dpad και ένα άλλο που είχα το άνοιξα και το έφτιαξα για να έρθει στα ίδια επίπεδα.Τα διαγώνιά του, σου δουλεύουν καλά στον Fusion; Σε κάποιο space shooter ας πούμε...
Ενα ωραιο ενδιαμεσο ειναι το WinUAE pack του DamienD που εχει ετοιμα configurations ανα game, screenshots, boxarts μεσα στο GUI του WinUAE. Το WinUAE το αναβαθμιζεις κανονικα.1 - Εχει καλύτερο interface με εικονίτσες για κάθε παιχνίδι. Ειναι σαν frontend. Επίσης έχει και έτοιμα presets για διάφορα Amiga systems.
Kαι σε μενα μονο στον vivanonno τρεχει ενταξει το ridge racer 2 ενω στον mame εχει θεμα με τα frames.Το Ridge Racer στον MAME, μου πέφτει ακόμα και στο 40% σε ταχύτητα, ενώ δεν ξεπερνάει το 85%, άρα μια απ' τα ίδια...
Θέλει παλιότερες ναι, δεν είναι απολύτως συμβατές με του τρέχοντος MAME...Αν και ειχα βαλει ολα τα roms στον vivanonno τρεχει μονο το ridge racer 2 και οχι τα υπολοιπα. Tι γινεται εδω?θελει τις παλιες εκδοσεις roms??
Ναι καλέ, δεν είπαμε τίποτα για το MAME, εμείς είμαστε «αρχαίοι»! ?To ΜΑΜΕ βαραίνει όσο περνάει ο καιρός λόγω βελτιώσεων στο emulation. Και εφόσον στοχεύει στο accuracy λογικό το βλέπω.
Φυσικά. Tα 4DO και Opera cores στο RetroArch τρέχουν άψογα.O higan δεν... για το θεαθήναι. Εσύ 3DO δεν παίζεις;