Aardvark
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 4.780
Eνα μηχανακι ελειπε για να συμπληρωθει το καρε ,τα υπολοιπα υπηρχαν κατι χρονια και ενας ψυκτρας δεν θα με χαλαγε αλλα ας πουμε οτι ειναι complete για τα δικα μου θελω.
Αmstrad η μεγαλη αγαπη,Atari το ονειρο που δεν πραγματοποιηθηκε και Spectrum ωραιες αναμνησεις,ολα αυτα καμμια 25αρια+ χρονια πισω.
Ξεκιναμε με τον 48αρη μαζι με ενα ZX Interface 2 για παιχνιδι της προκοπης.
Συνεχιζουμε με εναν Plus.
Απο εδω και κατω τα μηχανηματα μπηκαν σε μια ταξη με την εμπλοκη του Sugar και γινανε καλυτερα.
Eνας Plus2A η Β δεν εχω ιδεα.
Και τελειωνουμε με μια φωτο που ομοια της δεν υπαρχει στο νετ,ενας +3 ο πιο ομορφος μουσταρδας παρεα με ενα 2ο drive και μερικα +3 παιχνιδακια,δυο απο τις δισκετες ειναι compilation Games Pack απο 20 παιχνιδια εκαστη.
Αmstrad η μεγαλη αγαπη,Atari το ονειρο που δεν πραγματοποιηθηκε και Spectrum ωραιες αναμνησεις,ολα αυτα καμμια 25αρια+ χρονια πισω.
Ξεκιναμε με τον 48αρη μαζι με ενα ZX Interface 2 για παιχνιδι της προκοπης.
Συνεχιζουμε με εναν Plus.
Απο εδω και κατω τα μηχανηματα μπηκαν σε μια ταξη με την εμπλοκη του Sugar και γινανε καλυτερα.
Eνας Plus2A η Β δεν εχω ιδεα.
Και τελειωνουμε με μια φωτο που ομοια της δεν υπαρχει στο νετ,ενας +3 ο πιο ομορφος μουσταρδας παρεα με ενα 2ο drive και μερικα +3 παιχνιδακια,δυο απο τις δισκετες ειναι compilation Games Pack απο 20 παιχνιδια εκαστη.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: