Nέος νόμος για πειρατεία

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Paratrooper-7
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Aν πατε στο site της Anbernic, ακομα και τωρα, σε αρκετες κονσολες, δεν μπορεις να αγορασεις την συσκευη χωρις sdcard. Στην περιγραφη των συσκευων, εκει που αναφερει τα χαρακτηρηστικα των καρτων, γραφει ξεκαθαρα, το ποσα παιχνιδια περιεχει η καθε καρτα! Εν ολιγοις, γινεσαι συνενοχος σε παρανομη πραξη, θες δεν θες και χωρις να το ξερεις.

Κανονικα, μετα απο αυτο, θα πρεπει ολοι οι youtubers α) να κανουν μποικοταζ σε ολες αυτες τις εταιριες, που δινουν τις συσκευες με παρανομες roms, καθως εκθετουν και τους ιδιους β) να φτιαξουν ενα rom set, για τις retro κονσολες, που θα περιεχει μονο ελευθερες απο πνευματικα δικαιωματα roms και να κανουν reviews των συσκευων, μονο με αυτο το rom set.
Αναθεμα με, αν εχω παρει χαμπαρι κατι. Με τις αποριες θα ψοφισω! Αφου πουλαει παρανομα προιοντα, γιατι της εδοσαν αδεια να τα πουλαει, κι αν ειναι παρανομα αυτα που πουλαει γιατι φορολογουνται και καλουμαι εγω, που πλεον αισθανομαι οχι μια αλλα δεκα φορες "λακαμας" να πληρωσω τον ΦΠΑ. Κι αν παρω τον νομο στα χερια μου και αποδοσω την δεουσα δικαιοσυνη, στην παρανομη εταιρεια, παλι θα με τσιμπισει ο νομος, γιατι παρανομησα. Οπερ μεθερμηνευομενον "κερατας και ζημειομενος" και τα δυο ταχω ο καυμενος.

γιατι της εδοσαν αδεια να τα πουλαει,

lol άδεια απο που ;;; Κίνα ; φίλε μου αυτά τα εξάγουν με το κιλό ...τι κιλό.. τόνο .,.. εδω που τα λέμε δεν τσεκάρουν ενα ένα οτι έρχεται στα τελωνία αν πχ έχει ROMs χωρίς άδειες, μπορεί στα χαρτιά να αναφέρουν 'game console' ή 'entertainment system' χωρίς πολλά πολλά.. τ

ώρα η διαδικασία για να κατέβει ένα listing πχ ebay ή Amazon δεν είναι και τόσο εύκολη ειδικά για (c) πρέπει να την κάνει εταιρεία αλλιώς σε "γράφουν" , είχα πάρει ηλεκτρονικά με fake καλώδια τροφοδοσίας (UK τα καλώδια είναι certified με κωδικούς αδείας ) δεν ξέρω πόσα report έκανα , δεν έγινε τίποτα, μόνο όταν έμπλεξα το trading standards και πάλι μέχρι να κατέβει το listing πρέπει να πουλήθηκαν καμια 40αρια (hot air gun) , ασε, το ίδια είχα πάθει με fake Nintendo DS Lite (μάλλον re-cased original, αλλά το case και το κουτί ήταν καρα-fake) τίποτα δεν έγινε και emails προς Nintendo UK απλά .. στα @@ τους...

edit

τώρα μέσα στα ROM που έχουν μπορεί να είναι μερικά 'abandoware' , εσυ ως αγοραστής θα καθόσουν να τα τσεκάρεις ενα προς ενα αν είναι νόμιμα, δηλαδή να βρεις ποιά εταιρεία τα είχε βγάλει και να σου πουν αν τα παράτησαν ή ακόμα έχουν IP σε αυτα;
θα σου πάρει μερικές .. ζωές μάλλον.. :fafoutis:

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα