NES games longplays by metalcandyman

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ένα από τα αγαπημένα μου. Εμβληματικό arcade, πήγαινα (με το ποδήλατο) σε μια αίθουσα με ουφάκια και περίμενα υπομονετικά έξω από την αίθουσα (υπήρχε η απαγόρευση κάτω των 17) να βρω την ευκαιρία να μπω μέσα για να παίξω Karnov στα μουλωχτά. Πολύ καλή δείχνει η έκδοση στο NES αλλά βλέπω και διαφορές σε ορισμένα σημεία, π.χ. ο τελικός κακός ήταν μάγος στο arcade αν θυμάμαι καλά.
Νο Death στο Karnov. Τέλειο play. :guitar:

Ένα από τα αγαπημένα μου. Εμβληματικό arcade, πήγαινα (με το ποδήλατο) σε μια αίθουσα με ουφάκια και περίμενα υπομονετικά έξω από την αίθουσα (υπήρχε η απαγόρευση κάτω των 17) να βρω την ευκαιρία να μπω μέσα για να παίξω Karnov στα μουλωχτά. Πολύ καλή δείχνει η έκδοση στο NES αλλά βλέπω και διαφορές σε ορισμένα σημεία, π.χ. ο τελικός κακός ήταν μάγος στο arcade αν θυμάμαι καλά.
Νο Death στο Karnov. Τέλειο play. :guitar:
Πολυ καλα θυμασαι φιλαρακι μου οντως στο Arcade ο τελικος ηταν ο μαγος και οι δυο αλλες διαφορες που εχει ειναι καποιες αλλαγες στα αντικειμενα που χρησιμοποιουμε αλλα και πως οι πιστες 4 και 8 ειναι εντελως διαφορετικες.Παντως αν γουσταρεις να το παρακολουθησεις εχω και no death longplay απο το arcade Karnov:headbangdude::headbangdude::headbangdude::headbangdude:

Πολυ καλα θυμασαι φιλαρακι μου οντως στο Arcade ο τελικος ηταν ο μαγος και οι δυο αλλες διαφορες που εχει ειναι καποιες αλλαγες στα αντικειμενα που χρησιμοποιουμε αλλα και πως οι πιστες 4 και 8 ειναι εντελως διαφορετικες.Παντως αν γουσταρεις να το παρακολουθησεις εχω και no death longplay απο το arcade Karnov:headbangdude::headbangdude::headbangdude::headbangdude:
Τώρα εξηγείται. Εχθές που παρακολουθούσα το βίντεο σκεφτόμουν πως κάποια σημεία του δεν τα αναγνώριζα. :lol:
Εννοείται πως έχω δει το long play του arcade Karnov με το εξίσου αδιανόητο no death.

επειδή το παιχνίδι βγήκε πριν ολοκληρωθεί η σειρά, λείπουν χαρακτήρες όπως ο Negaduck που θα ταιριάζε για τελικός κακος.
Κάτι που έγινε στην ανεπίσημη συνέχεια βασισμένη σε hack του Contra.

το είχαμε λιώσει θυμάμαι. Μέχρι και στον 4ο γύρο το φτάναμε. Πολύ ευκολότερο από τα ηλεκτρονικά. Όταν το είχα δοκιμάσει εκεί ούτε την πρώτη πίστα δεν πέρναγα

Πίσω
Μπλουζα