New Era Starts αγορά NES :)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnny19818
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Αντιδράσεις
2.198
Το παίδεψα πολύ το πράγμα αλλά τελικά το αποφάσισα καθώς ήταν μια κονσόλα που έλειπε από τη συλλογή μου. Ήθελα ένα ωραίο πακέτο και όχι κάτι κοινότυπο. Έτσι, με τα πολλά απέκτησα ένα NES κάτι που δεν είχα ποτέ μου και οι μόνες εμπειρίες ήταν από ένα φίλο όταν πριν 20+ χρόνια μαζευόμασταν σπίτι του και παίζαμε World Cup και Double Dragon. Τώρα ήρθε λοιπόν και η ώρα. Όπως βλέπετε το πακέτο περιλαμβάνει και την αντάπτορα για 4 παίκτες, δυστυχώς όμως υπήρχαν μόνο 2 χειριστήρια. Για αρχή πήρα και μερικά παιχνίδια από τη λίστα που έχω κάνει. Περιμένω εναγωνίως το Darkwing Duck και το Lion King. Το Joe Mac Caveman Ninja είναι PAL A κάτι που σημαίνει ότι η κονσόλα πρέπει να πειραχτεί για να παίξει το παιχνίδι. Μέσα από αυτό το thread θα ανεβάζω και φώτο με τα παιχνίδια που θα έρχονται σιγά σιγά.

133334.jpg133336.jpg133337.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλοριζικο Johnny!!

Μπηκες σε μεγαλο τρυπακι τωρα... Γιατι εχει μπολικα καλα παιχνιδια :P

Καλορίζικο κ αυτό Johnny κ καλό λιώσιμο! Νομίζω πως αν έρθω σπίτι σου θα δώ κάτι τέτοιο :D

Ajax87 είπε:
Καλοριζικο Johnny!!Μπηκες σε μεγαλο τρυπακι τωρα... Γιατι εχει μπολικα καλα παιχνιδια :P
Σ'ευχαριστώ Γιάννη να'σαι καλά. Πραγματικά η λίστα είναι τεράστια αλλά έχω ήδη ξεχωρίσει μερικά.

and1 είπε:
Καλορίζικο κ αυτό Johnny κ καλό λιώσιμο! Νομίζω πως αν έρθω σπίτι σου θα δώ κάτι τέτοιο :D
Να'σαι καλά Ανδρέα, σ'ευχαριστώ! Αα, μακάρι να είχα χώρο για ένα τέτοιο ωραίο δωμάτιο αλλά όλα είναι στοιβαγμένα σε ντουλάπες και κούτες...

Εξαιρετικη αγορα johnny19818. Απο Ελλαδα το πηρες το μηχανημα; Εχει ανεβει πολυ η τιμη του μηχανηματος, ειδικα σε τοσο καλη κατασταση μπορει να κοστισει σοβαρα ποσα.

Το καλο εδω παντως ειναι πως πολλα απο τα καλα παιχνιδια του μηχανηματος βρισκοντε σε καλη τιμη, καθως και εχεις πολλες επιλογες για παραμετροποιησεις και για flashcards.

Εξαιρετική αγορά!!!!!!! Καλή ρετροδιασκέδαση σου εύχομαι!!!!!!!!

Getta Robo είπε:
Εξαιρετικη αγορα johnny19818. Απο Ελλαδα το πηρες το μηχανημα; Εχει ανεβει πολυ η τιμη του μηχανηματος, ειδικα σε τοσο καλη κατασταση μπορει να κοστισει σοβαρα ποσα.Το καλο εδω παντως ειναι πως πολλα απο τα καλα παιχνιδια του μηχανηματος βρισκοντε σε καλη τιμη, καθως και εχεις πολλες επιλογες για παραμετροποιησεις και για flashcards.
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε Getta! Όχι, δεν το πήρα από Ελλάδα αλλά από Ολλανδία η οποία παρεμπιπτόντως έχει ανέβει πολύ στα ρετρό στο ebay. Η τιμή του χωρίς τα μεταφορικά ήταν κάτω από 100 ευρώ που πιστεύω είναι καλό ποσό για το συγκεκριμένο πακέτο αν σκεφτείς τι παρέχει και σε τι κατάσταση είναι. Ακόμη και το φελιζόλ εσωτερικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση αν αναλογιστούμε την ηλικία του. Όσον αφορά τα παιχνίδια, εγώ που ενδιαφέρομαι για κουτάτα πλήρη με manual κτλ. οι τιμές σε καλούς τίτλους κυμαίνονται γύρω στα 30-50 ευρώ με μερικούς τίτλους να πιάνουν άνετα 80-100. Όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να γίνει προσεκτικό ξεδιάλεγμα. Μπορώ να πω πάντως, ότι το εξωτερικό του κουτιού είναι τόσο νοσταλγικό που χαίρεσαι να το χαζεύεις.

Eagle 1 είπε:
Εξαιρετική αγορά!!!!!!! Καλή ρετροδιασκέδαση σου εύχομαι!!!!!!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε Eagle1.

Kαλοριζικο johhny!!Γενικα και εγω θα προτεινα flashcarts,γιατι εμενα δεν με νοιαζει το original cartridge αλλα μονο το original μηχανημα (ασε που δεν συμφερει και οικονομικα..)

Σ'ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη. Όπως κατάλαβα εννοείτε κάποιο everdrive...

Mπράβο, ωραία αγορά. :) Aν και προσωπικά δεν έχω καθόλου "δεσμούς" απο τα παιδικά μου χρόνια με την συγκεκριμένη κονσόλα (που σημαίνει ότι άνετα αρκούμαι στο emulation για να παίζω κάποια αξιόλογα παιχνίδια), παρ' όλα αυτά θα υπήρχε ένας -και μόνο ένας- λόγος για να την αποκτήσω σε "φυσική" μορφή: Η ΝΕS έκδοση του Elite. :thumb:

Aντε, καλόπαιχτη να είναι, και εύχομαι και η αντίστοιχη παιχνιδοσυλλογή να "αυγατίσει" σύντομα. :D

Να'σαι καλά Billy,ευχαριστώ. Το Elite στη συγκεκριμένη κονσόλα τι το ιδιαίτερο έχει;

Η συλλογή όπως έχει εξελιχθεί έως τώρα. Ιδιαίτερη μνεία στο Double Dragon με το ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης.

nes collection.jpg

12376632_1676508019282900_427757861873147901_n.jpg

Ωραιότατα!

Το Lion King γιατί διπλό?

Probotector > Contra

Kambia είπε:
Ωραιότατα!Το Lion King γιατί διπλό?
Ευχαριστώ πολύ! Με το Lion King υπάρχει ολόκληρη ιστορία. Παράγγειλα από ένα πωλητή στο ebay από Γαλλία και μου έστειλε το Lion King για SNES. Του το στέλνω πίσω, πληρώνω τα μεταφορικά και περιμένω να μου στείλει το σωστό. Περνάει καιρός και τίποτα. Στέλνω email και απάντηση δεν παίρνω. Μέχρι και τηλέφωνο πήρα και μου είπαν ναι ναι οκ όλα καλά ότι κατάλαβαν υποτίθεται. Το ebay όμως δίνει όριο για να κάνεις ένσταση. Έτσι απηύδησα και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω και έριξα και για 1η φορά αρνητικό feedback. Τελικά πήρα τα λεφτά από την αγορά αλλά και την αποστολή του λάθος παιχνιδιού και είπα έληξε το θέμα. Φυσικά παράγγειλα άλλο κομμάτι από άλλο πωλητή. Περιμένω λοιπόν το 2ο κομμάτι και όταν ήρθε ειδοποιητήριο ταχυδρομείου βλέπω 2 δέματα!! Παραξενεύτηκα διότι περίμενα 1. Πάω στο ταχυδρομείο και τι ήταν το 2ο δέμα...το Lion King του 1ου πωλητή!! Ε, όπως καταλαβαίνεις βγήκα και κερδισμένος :) .

Ajax87 είπε:
Johnny βλεπω προχωρας δυνατα :D .
:thumb: :thumb:

Ajax87 είπε:
Γιατι;;Εγω 1000 φορες προτιμω το Rambo Style του Contra.
Ε, ο Imgema είναι και φαν του Metroid οπότε λογικό να του αρέσει το Probotector. Και μένα πάντως μου κολλάει πιο πολύ το Contra στο στήσιμο του παιχνιδιού, ειδικά στην 1η πίστα.

Γενικά είμαι φαν του mecha στυλ και το Probotector μου θύμιζε και λίγο το Appleseed, ένα manga/anime που μου άρεσε παλιά. Δεν ήξερα ότι είναι sprite swap του Contra, στο internet το έμαθα αργότερα. Μάλιστα όταν πρωτοείδα το Contra νόμιζα οτι είναι πειρατικό Probotector, lol. Και τέλος πάντων προτιμώ τα καλοσxεδιασμένα mechs από τους στρατιωτικό-πορωμένους-μπρατσαράδες-American-Heroes :armed:

Imgema είπε:
Γενικά είμαι φαν του mecha στυλ και το Probotector μου θύμιζε και λίγο το Appleseed, ένα manga/anime που μου άρεσε παλιά. Δεν ήξερα ότι είναι sprite swap του Contra, στο internet το έμαθα αργότερα. Μάλιστα όταν πρωτοείδα το Contra νόμιζα οτι είναι πειρατικό Probotector, lol. Και τέλος πάντων προτιμώ τα καλοσxεδιασμένα mechs από τους στρατιωτικό-πορωμένους-μπρατσαράδες-American-Heroes :armed:
Αυτο με το Probotector και το Contra το επαθα στο Game Boy. Καποια στιγμη επεσε στα χερια μου το Operation C και οταν ξεκινησα να παιζω, εκπληκτος παρατηρω τις πιστες του Probotector σε φαση να κανω παραπονα σε φιλο που μου το εδωσε, οτι ειναι καποια απομιμηση του Probotector. Που να ηξερα ο αδαης...

Πίσω
Μπλουζα