New GP2X F-200

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας gtsamour
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
:D Το ξέρω...αλλά για άλλο σκοπό αγοράστηκε η συγκεκριμένη συσκευή(κινητό+pocket pc λειτουργίες+gps).Το scummvm αποτελεί την απάντηση σε όσους χαίρονται που γεμίζουν τα κινητά τους με java χαζοπαιχνιδάκια...Και ήταν αναπόφευκτο ότι θα το έβαζα στο μηχανηματάκι μου... :)

TallMan είπε:
Το scummvm αποτελεί την απάντηση σε όσους χαίρονται που γεμίζουν τα κινητά τους με java χαζοπαιχνιδάκια... :)
Σωστός ο παίκτης :thumb:

Αλήθεια , πόση ώρα κρατάει η μπαταρία αν παίζεις SCUMMVM;;;;;

Χμμμ...Να σου πώ την αλήθεια δεν έκατσα να το προσέξω αυτό.Μερικές ωρίτσες πάντως σίγουρα γιατί η μπαταρία του είναι ικανοποιητικότατη σε διάρκεια!Έχει τύχει να παίξω 2-3 ώρες συνεχόμενα πάντως και νομίζω να περίσσευε αρκετή μπαταρία.

pooky είπε:
Μπα......
Τη Δευτέρα παραγγέλνω PSP (το παλιό με V1.50) οπότε δεν με βλέπω σύντομα για GP2X....

Ανέφερα πουθενά ότι το PS3 είναι μια από τις ποιοτικότερες συσκευές που έχουν πέσει στα χέρια μου; Αν το PSP έχει κατά το ήμισι την ποιότητά του PS3, τότε με βλέπω Sony fanboy λίαν συντόμως..........
Απο που?

Κυκλοφορησε.......

Yβριδιο μεταξυ Psp και Ds μου κανει. :xm:

The good

• Emulator Heaven, baby!
  • Great versatility on the go.
  • Nice, bright screen that rivals the PSP's.
  • Cool stylus.
  • Open Source…'nuff said.
The bad

• Low battery life (3-4 hours tops)
  • The D-Buttons are mushy... not terrible, but could stand to be improved.
  • Too few commercial games developed specifically for the system.
  • The built-in speakers sound lame—get a good pair of headphones or ear buds.
The ugly

• The GP2X F-200 can be hard to find here in the US, as import shops seem to sell out rather quickly. Don't get fleeced on Ebay!
Review 3 σελιδων
http://arstechnica.com/reviews/hardware/gp2x-review.ars

003.jpg

marvel.jpg

Αρα ξεκιναω σιγα-σιγα οικονομιες...

Εκαναν πολυ καλα που αντικατεστησαν το μοχλουδακι (Up-D-L-R) με κουμπια. Απλα το μηχανακι μετραει. Αν δεν ειχα το παλιο, σιγουρα θα το χτυπαγα!

Καλύτερα θα ήταν να κρατούσαν και το μοχλουδάκι αφού δίνει μια άλλη αίσθηση σε κάποια παιχνίδια.

Επίσης για τους κατόχους GP2X F100 κυκλοφόρησε νέο firmware v4 που εκτός άλλων (μικρότερος χρόνος φορτώματος σε σχέση με την v3) προσθέτει υποστήριξη για SDHC μέχρι και 32GB. Επίσης έχει και κάποια ενσωματωμένα games (πχ puckman).

Update Information

--------------------------------------

- New GUI Graphics

- 5 embedded games

- MP3 player multi tasking (MP3+e-book, MP3+photo)

- Integrated Settings Menu

- SDHC SD card support ( Max. 32GB)

- Mute boot sound (Press volume key down when turning on)

- Default folders for each player will be added when the SD card is inserted for the first time.

(Game, Movie, Music, Photo, ebook)

*MP3 hold function is changed to A button + L button

Παίδες να ρωτήσω...

Αν το πάρω απο playasia, θα πληρώσω και τελωνείο; Μάλλον ε;

Μπορείς να το πάρεις και από Ελλάδα

http://www.ebw.gr/Store/Default.aspx?tabid=56&txtSearch=gp2x&List=0&SortField=ProductName%2cProductName&ProductID=196&Language=el-GR

κάνει 159 ευρώ τελική αντί 108+μεταφορικά+πιθανό τελωνείο αλλά τουλάχιστον μπορείς να πάς ο ίδιος σε αυτό το μαγαζί και να το πάρεις. Είναι σχετικά κοντά (με αυτοκίνητο) στο παλιό Village Center στο μαρούσι που έκλεισε.

Από εκεί πήρα την Treamcast μου.

Από playasia μπορείς να πάρεις τα accessories που σίγουρα δεν θα πληρώσεις τελωνείο λόγω χαμηλής αξίας.

Αν αποφασίσεις να το πάρεις τελικά από Ελλάδα, κάνε τους ένα τηλέφωνο πρίν πας από εκεί, να σιγουρευθείς ότι το έχουν ετοιμοπαράδοτο.

Απο ταχύτητα emulation και σε τι σταδιο βρισκεται (για τους δημοφιλης home micro και τις κονσολες) ξερουμε τιποτα;

Megadrive, master system, game gear, SNES, pc engine είναι 100%

NeoGeo, mame cps1/2 σε παρα πολύ καλό επίπεδο. Και φυσικά πολλά ακόμα

Τα videos που έχει απο Neo Geo στο site πάντως σκοτώνουν!

Το κάνανε πολύ όμορφο το κονσολάκι τελικά. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η κακή κριτική για το Pad. Αν το πιάσει κάποιος στα χέρια του ας μας πει δυο λογάκια.

Μπορείς πάντοτε να συνδέσεις ένα οποιοδήποτε USB joypad, αλλά θα χρειαστείς και το cradle για να το κάνεις αυτό (+35 ευρώ) :D

Φαντάζεσαι να είσαι στο μετρό και να βγάλεις το GP2X ,το cradle και ένα ... USB Pad και να παίζεις; Έχεις να φάς τομάτα που θα πάει σύννεφο :D :D :D :D

Απο τις φωτό και μόνο , δεν μου φαίνεται τόσο άσχημο το pad. Το αντίθετο θα έλεγα...

...αντε ακόμα να το πάρει κανεις να μας πει εντυπωσεις; :P

E ναι θα είναι για τις ντομάτες :D τα external pads και το cradle είναι βασικά για να παίζεις στην TV.

gtsamour είπε:
τα external pads και το cradle είναι βασικά για να παίζεις στην TV.
.... για την TV έχουμε το XBOX 1 για emulators. :darkglasses:

Αν βοηθήσει ο τελαμώνας στα linux-ο-στησίματα ψήνομαι να το χτυπήσω πάντως :thumb:

Πίσω
Μπλουζα