NINTENDO Direct επίσημο thread

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.313
Αντιδράσεις
5.849
Οταν η NINTENDO ανακοινωνε καποιο νεο Direct το ποσταρα εγω η καποιος αλλος στο θεμα για το Wii U οποτε πολλοι δεν το επερναν χαμπαρι γιατι πχ μπορει να γυρνουσε η σελιδα.Ετσι λοιπον ανοιγω αυτο το θεμα στο οποιο θα ποσταρουμε της ημερομηνιες απο τα NINTENDO Direct οπως και θα μπορουμε να ποσταρουμε τα σχολια και της εντυπωσεις μας απο αυτα που ειδαμε.

Κανω την αρχη λοιπον και εγκαινιαζω το θεμα με το νεο Direct που ανακοινωσε η NINTENDO για αυριο 14/1/2015 στο οποιο θα παρουσιαστουν νεοτερες πληροφοριες για παιχνιδια που περιμενουμε στα Wii U και 3DS.Aν υπολογισα σωστα το Direct πρεπει να αρχισει στης 16.00 ωρα ελλαδος.

Περιμενω να δω xenoblade chronicles X,Majora's mask,Splatoon κυριως και αν δω και κατι απο το νεο Zelda θα ειμαι σουπερ ικανοποιημενος :headbangdude:

http://www.nintendo.com/nintendo-direct/01-14-2015/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλα εκανες και ανοιξες θεμα Βασιλη.

Αντε να δουμε τι θα μας δειξουν αυριο!! Εγω θελω ημερομηνια κυκλοφοριας Xenoblade Chronicles X και κατι νεο απο το νεο Zelda!

Η Soraya Saga η οποια ειναι γυναικα του Tetsuya Takahashi προεδρου της Monolith Soft εγραψε στο Tweeter για το αυριανο Direct! Αρα σιγουρα θα εχουμε καποια νεα για το Xenoblade!!

Nintendo direct.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ξενερα παλι....για τους Wii U owners. Θετικο τα downloadble Wii games (θα κοστιζουν 20ευρω , με εκπτωση 50% αν το παρεις την 1η εβδομαδα της κυκλοφοριας)

Οι πρωτοι Wii downloadble τιτλοι θα ειναι : Mario Galaxy 2 (ανεβηκε ηδη), Donkey kong Country Returns , Metroid Prime Trilogy.

Το Prime Trilogy ειναι το highlight γιατι ειναι και πανακριβο πλεον! (ισως ειναι και το μονο που θα με ενδιεφερε , αλλα πρωτα πρεπει να παρω σκληρο δισκο...)

Απο εκει και περα για Wii U ειδαμε :

1) Splatoon και ημερομηνια κυκλοφοριας τον Μαιο

2) Kirby And The Rainbow Curse και κυκλοφορια 20 Φεβρουαριου

3) Κατι Dlc για το hyrule warrios

4) Ενα free to play multiplayer παιχνιδι απο την Bandai Namco για το οποιο δεν μας εδειξαν τιποτα στην ουσια :p

5) Με ενα Trailer μας ξεπεταξαν για το Xenoblade X και για Zelda U, Star Fox ουτε λογος...

Το 3ds ειχε και παλι την τιμητικη του... Με πολλα παιχνιδια (Νεο Fire emblem ,S.t.e.a.m , majoras mask, Xenoblade 3d και 2-3 puzzle games που δεν τα θυμαμαι) και πολλες νεες εκδοσεις (limited majoras mask , monster hunter 4 ultimate κ.α)

Κριμα περιμενα κατι παραπανω για Wii U! Στην αρχη που εδειξαν το FMV του Fire Emblem πιστευα οτι θα ηταν καποια επικουρα για Wii U , αλλα δυστηχως τζιφος!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτο που καταλαβαινουμε με ολα αυτα ειναι πως η NINTENDO σιγα σιγα παει να βγαλει απο τον χαρτη το Wii U και να επικεντρωθει στην νεα κονσολα της που ειναι υπο αναπτυξη και θα κυκλοφορησει οπως φαινεται το τελος του 2016 η μεσα 2017.Ενοειται πως δεν παραταει απο τωρα το Wii U γιατι αυτο που θα κανει μεχρι την κυκλοφορια της νεας κονσολας ειναι να ευχαριστησει και να ικανοποιηση τους πιστους οπαδους της και οσους αγορασαν και θα αγορασουν το Wii U και αυτο θα το καταφερει κυκλοφοροντας ολα τα μεγαλα της first party αλλα και καποια αλλα ποιοτικα Third party απο τα λιγα που περιμενουμε να δουμε στην κονσολα.Απο την αλλη το 3DS σαρωνει,ξεσκιζει βαλετε οποια αλλη λεξη θελετε και συνεχως βγαινουν παιχνιδαρες και εχει τρελη υποστηριξη.Οποτε λογικο ειναι η NINTENDO να το εχει στον αφρο.

Τωρα γιαυτα που ειδαμε εκτος απο αυτα που εγραψε ο γιαννης παραπανω πολυ ενδιαφερον ειχε το νεο αποκλειστικο παιχνιδι της namco bandai για το Wii U το οποιο και θα ειναι free to play και ονομαζεται προς το παρον project treasure.Eπισης το σημαντικοτερο νεο για μενα εκτος απο ολα τα υπολοιπα που τα περιμεναμε ειναι η δυνατοτητα που θα εχουμε να κατεβασουμε παιχνιδια του Wii απο το eshop του Wii U με την αρχη να γινετε με τα super mario galaxy 2,xenoblade chronicles και punch out και μαλιστα θα μπορουμε να τα παιζουμε με το Wii U gamepad.Γενικοτερα βελτιωνεται η ολη εμπειρια του Wii U και εχουμε να απολαυσουμε πολυ πραγμα ακομα και τα επομενα χρονια.
 
Ολοκληρο το χτεσινο Direct αν θελει κανεις να το παρακολουθησει :

 
NINTENDO Direct αυριο το βραδυ η καλητερα ξημερωματα 2ας απριλιου ωρα και ωρα 12 με 1 δεν τα παω καλα με της ωρες :p

http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-Direct/Latest-Nintendo-Direct/Nintendo-Direct-698557.html?at=mail&mailname=AnnouncementMailNintendoDirect_04_15

Καποιες φημες για το τι θα μας παρουσιασουν στο παρακατω Link.

http://mynintendonews.com/2015/03/30/rumour-nintendo-direct-on-april-1st/
 
Λογω τεχνικων δυσκολιων δεν θα μπορεσω να το παρακολουθησω...Περιμενω ενημερωση απο εδω :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολλα και ενδιαφεροντα ειδαμε στο νεο direct με καποια που ξεχωριζουν να ειναι η προσθηκη των Mewtwo και lucas στο smash bros αλλα και φηφορφορια για ποιος παικτη θελουμε εμεις να βαλουν σε μελοντικο Update.Μαθαμε την ημερομηνια κυκλοφοριας του Mario Maker Που θα ειναι τον ερχομενο σεπτεμβριο που ειναι και η επετειος 30 χρονων του πρωτου super mario bros στο NES.Eιδαμε νεοτερα για τα εκπληκτικα yoshi's wooly world και splatoon.Aνακοινωθηκε πως ξεκινανε να εμφανιζονται σιγα σιγα παιχνιδια του N64 και του DS στην Virtual console του Wii U.Eπιτελους ειδαμε το Shin megami tensei Χ Fire emblem και ξανα επιτελους μαθαμε πως το fatal frame V ερχετε και στην αμερικη οποτε λογικα θα ερθει και ευρωπη.Μαθαμε πως στο Mario kart 8 ερχονται και τα 200 κυβικα για τρελα γκαζια και τρελες κοντρες αλλα ειδαμε και αλλα πολλα και ενδιαφεροντα που μπορειτε να δειτε στο παρακατω βιντεο με το χορταστικο 48λεπτο direct της NINTENDO.

 
Ωραια νεα! Ευχαριστουμε για την ενημερωση Bill!
 
Νεο Direct σημερα απο την NINTENDO japan λιγες μονο μερες απο την παρουσιαση της στην Ε3.Πολλα και ενδιαφεροντα οσα ακουσαμε με καποια απο αυτα που ξεχωριζουν να ειναι το νεο Doctor Mario για το 3ds με νεα ενδιαφεροντα στοιχεια,η ανακοινωση του Mario & Sonic at the Rio 2016 olumpic games το οποιο ειναι φανταστικο οπως και ολα τα παιχνιδια της σειρας και ενα απο τα μοναδικα παιχνιδια που η sega Κονομαει πολυ χρημα και κανει εξαιρετικες πωλησεις,μαθαμε νεοτερα για το πολυαναμενομενο fire emblem: If αλλα και ανακοινωθηκε το Monster Hunter poka poka airu dx village για το 3ds αλλα ειχαμε και την πυρηνικη βομβα του direct καθως ανακοινωθηκε απο την Capcom το Monster Hunter X επισης για το 3DS και εγινε χαμος σε ολο το διαδικτυο.

Ολα οσα δειξανε στο direct στο παρακατω βιντεο.Το direct ξεκιναει απο το 34 και μετα.

https://www.youtube.com/watch?v=gDDwZ7A4QIk
 
Χτες εγινε το 1ο Direct μετα την Iwata εποχη.Το παρουσιασε ο Shibata για την Ευρωπη (και ο Reggie για την Αμερικη)

Τα Highlights :

- Ανακοινωθηκε το Zelda Twilight Princess HD για το Wii U και κυκλοφορει 4 Μαρτιου του 2016 (παραμονη των Γενεθλιων μου :p )

- Trailer Pokken tournament Wii U και ημερομηνια κυκλοφοριας ανοιξη 2016

- Ημερομηνια κυκλοφοριας StarFox Zero Wii U 22 Απριλιου 2016

- Συλλεκτικη εκδοση Hyrule Warriors Legends 3DS 25 Μαρτιου 2016

- και τελος DLC για το Smash με νεο χαρακτηρα τον Cloud απο το FF VII!!

cloud joins the battle.jpg

Ολοκληρο το Direct εδω (ειχε αρκετο πραγμα και για 3DS):

 
Ajax87 είπε:
- και τελος DLC για το Smash με νεο χαρακτηρα τον Cloud απο το FF VII!!
Νομιζω πως το τελευταιο που υπογραμισα ειναι το καλυτερο νεα της ειδησης. Παντα ηθελα να πλακωνω στο ξυλο τον βρωμοcloud με τον Link, τους το ειχα στειλει και σαν ιδεα μεσω ηλεκτρονικου ταχυδρομιου σχεδον δεκα χρονια πριν.

Κατα τα αλλα.. αναμασημενο και ξαναζεσταμενο φαγητο, ειδικα με το Twilight princess. Αντ να προσθεσουν το υλικο οπου δεν μπηκε ποτε λογο της βιασυνης τους, απλα το ξαναβγαζουν σε -και καλα- μεγαλυτερη αναλυση...
 
Να κανω και μια σκεψη λετε η προσθηκη του Cloud στο Smash να σημαινει κατι παραπανω;; (FF VII Remake για την επομενη κονσολα βεβαια αφου βγαινει το 2017! και μετα ξυπνησα χαχαχαχα :D )
 
Να κανω και μια σκεψη λετε η προσθηκη του Cloud στο Smash να σημαινει κατι παραπανω;; (FF VII Remake για την επομενη κονσολα βεβαια αφου βγαινει το 2017! :D )

ps. Παντως χωρις αντιπροσωπεια βεβαια δυσκολα θα βρουμε παιχνιδια εδω... η κατασταση ειναι τραγικη στην Ελλαδα ερχονται ελαχιστα απο τα νεα games.
 
Ajax87 είπε:
Να κανω και μια σκεψη λετε η προσθηκη του Cloud στο Smash να σημαινει κατι παραπανω;; (FF VII Remake για την επομενη κονσολα βεβαια αφου βγαινει το 2017! :D )

ps. Παντως χωρις αντιπροσωπεια βεβαια δυσκολα θα βρουμε παιχνιδια εδω... η κατασταση ειναι τραγικη στην Ελλαδα ερχονται ελαχιστα απο τα νεα games.
Πολυ δυσκολο για εμφανιση του final fantaser saiven η και της βασικης σειρας σε μηχανημα της Nintendo, με εξαιρεση το 3DS. Η square ζηταει πολλα χρηματα για την σειρα και δεν βλεπω την Nintendo να δινει τοσα χρηματα συντομα.

Ποτε μην λες ποτε βεβαια.

Παιχνιδια φυσικα και βρισκοντε οπως και θα βρισκοτε, πολλοι του χωρου κανανε παραλληλες εισαγωγες για πολλα χρονια και θα συνεχισουν να κανουν στα παιχνιδια. Με εξαιρεση τα μεγαλα πολυκαταστηματα, δεν νομιζω πως τα πραγματα ειναι τοσο τραγικα.
 
το twilight το επαιξα στο gc, οπως και το windwaker. το οτι θα βγει και για wii u απλα μας προσφερει την δυνατοτητα να εχουμε να λεμε οτι εχει βγει στις 3 τελευταιες κονσολες της nintendo. θα μου αρεσε στο 3DS (σιγα βεβαια μην το σηκωνει)

ο κλαουντ πιστευω κι εγω πως εχει καποια σχεση με το remake του FF7. τους εχει μεινει αποθυμενο φαινεται που δεν βγηκε το FF7 στο Ν64 (καπου τοτε δεν πηρε η ninty την κατω βολτα;; ) σε καθε περιπτωση, ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη

still no reason to buy a new console

μιλοντας για το ff7, κανεις που να ψηνετε να μεταφρασει κειμενο του παιχνιδιου στα ελληνικα; :p
 
Το direct αυτο ηταν πιο χορταστικο ακομα και απο της παρουσισεις της NINTENDO στης δυο τελευταιες Ε3.Ζelda twilight princess hd οποιος παρακολουθει διαφορα παρασκηνιακα δεν θα επεσε απο τα συνεφα ειχε γινει γνωστο εδω και καιρο πως θα το βλεπαμε απλα δεν το περιμενα προσωπικα να το ανακοινωσουν τοσο γρηγορα.Δεν εχει την δουλεια που εχει πεσει στο Wind waker που εκαναν και αλαγες στο gamplay οχι μονο στον οπτικο τομε αλα μην ξεχναμε πως το συγκεκριμενο παιχνιδι με τα cel shaded γραφικα γερναει πολυ καλητερα σε αντιθεση με ενα D παιχνιδι ομως και παλι το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο με πενατκαθαρη εικονα σε σχεση με την σχετικη θολουρα σε game cube και Wii.Επισης υπαρχει και κοσμος που δεν το εχει παιξει και μιλαμε για ενα παιχνιδι που κυκλοφορησε 9 χρονια πριν.Φοβερο και το wolf link amiibo.

Eλαχιστα δευτερολεπτα απο το νεο Zelda που και μονο αυτα ειναι ικανα να μας φτιαξουν για να μην το πω αλλιως και μας κοψει το ραδιοτηλεοπτικο του forum:p Πλεον ειναι δεδομενο οτι θα κυκλοφορησει κανονικα στο Wii U και μαλιστα το 2016 οποτε θα δουμε χορταστικο gamplay στην E3 2016 και το κοβω να κυκλοφορει τα επομενα χριστουγεννα.Πολυ καλη ειδηση το οτι θα μποουμε να μεταφερουμε καποια πραγματα απο το Zelda twilight princess HD στο νεο Zelda.

Nεο trailer για το Star Fox και πραγματικα σε κατι τετοιες περιπτωσεις το βουλωνουν ολοι γιατι τα αλανια της NINTENDO ξερουν πολυ καλα τι κανουν και δεν τους ενοιαξαν τα πικροχολα σχολια ολων οταν ειπαν πως το παιχνιδι θα καθυστερησει για να το βελτιωσουν.Πραγματικα το βελτιωσαν παρα μα παρα πολυ σε ολους τους τομοις κυριως στο ν οπτικο τομεα και φαινεται και παρα πολυ διασκεδαστικο.Σιγουρη αγορα γιατι star fox δεν βγαινουν καθε μερα.

Dragon quest VII το αγαπημενο μου RPG σε ολες της κονσολες και Dragon quest VIII ενα απο τα κορυφαια παιχνιδια του ps2 επιτελους ερχονται και βελτιωμενα στην ευρωπη.Δεν με χαλαει ενα ακομα playthrough κυριως στο DQ VII αν και αποκλειεται να φτασω της τρελες ωρες πανω απο 200 που εχω καταγραψει στην ps1 εκδοση για να βρω τα παντα να ολοκηρωσω το μυστικο νησι και να πολεμησω τον ιδιο τον θεο.Οποιος το εχει καταφερει με καταλαβαινει απολυτα οποιος δεν ξερει σε τι αναφερομαι ας ετοιμαστη για πολυ καψιμο.

Ζelda spirit track και Zelda phantom hourglass οπως και pokkemon red,blue και yellow ερχονται στης VC console του wii u και του 3ds αντιστοιχα και υποσχονται ξανα ατελειωτες ωρες διασεκδασεις.

Τα paper mario ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια τα εχω ολα οποτε ανυπομωνω για το εξαιρετικο οπως φαινεται Mario & Luigi: Paper jam που στο direct ειδαμε νεο trailer.Φοβερο παιχνιδι πραγματικα.

Επιτελους η NINTENDO μας λυνει τα χερια οσον αφορα το mario maker με το web portal αλλα και την εφαρμογ του κινητου για να μπορουμε να ψαξουμε πιο ευκολα της πανω απο 3 εκατομμυρια πιστες που εχουν δημιουργηθει μεχρι τωρα.Οσο για το splatoon συνεχιζονται τα Upadates με νεες πιστες και εξοπλισμο.

To εξαιρετικο final fantasy explorers ερχεται επιτελους στη ευρωπη και μαλιστα με τζαμπανταν ολα τα dlc που κυκλοφορησαν στην ιαπωνια.Μegaman legacy collection επισης στο 3DS με τα 6 πρωτα παιχνιδια της σειρας οπως και αλλα παιχνιδια για το 3DS με τα pokemon super mystery dungeon,Hyrule warriors legends το port του hyrule warriors του Wii U αλλα και τα φοβερα και τρομερα οπως και πολυαναμενωμενα Βravely default end layer αλλα και το fire emblem fates που μαλιστα θα ρθει σε δυο εκδοσεις και που αν της εχουμε και της δυο μπορουμε να παρουμε και το Fire emblem revelations που υποσχετε πολθυ ενδοαφεροντα πραγματα.Φυσικα για να μην ζαλιζομαστε με ολα αυτα απλα περνουμε το Fire emblem fates specal edition και ξεμπερδευουμε :p

Poken tournament και στο Wii U την ανοιξη του 2016 ετοιμαστητε για πολυ ξυλο με τα αγαπημενα σας pokmeon.

Eπιτελους το fast racing neo απεκτησε μηνα κυκλολφοριας και αυτος ειναι ο επομενος.Μιλαμε για παιχνιδαρα που απλα δειχνει πσο μπορει καποις να αξιοποιηση της δυνατοτητες του Wii U οταν το θελει και δεν ψαχνει για φθηνες δικαιολογιες οπως παρα πολλοι αλλοι.Σιγουροι αγορα απο το πρωτο λεπτο κυκλοφοριας χαχαχαχαχαχαχ.

Aδιαφορος ο cloud στο super smash bros γιατι μιαλμε για ενα παιχνιδι που πουλαει σαν τρελο με εκατομμυρια πιστους οπαδους και η καθε εταιρια θα ηθελε χαρακτηρες της εκει.Ακομα και τον master chief να εβλεπα δεν θα με φαινοταν παραξενο.Πισω απο αυτη την κινηση ομως υπαρχει παρασκηνιο και δεν ειναι η φημη για εκδοση του remake του FFVII στο NX οπως ξεκινησε απο το neo gaf αλλα ειναι το γεγονος πως εχουν φτιαξει οι σχεσεις κατα πολυ της ΝΙΝΤΕΝDO και της square enix και δεν θα γινοταν αυτο αν η square enix δεν ειχε δει πολυ καλα πραγματα στης επερχομενη κονσολα της NINTENDO και μαλιστα εκτος απο την εκδοση του DQ XI στο 3DS και στο ps4 οπως φαινεται θα εχουμε και εκδοση για το NX.

Αυτα ηταν τα σημαντικοτερα νεα που για μενα που ειδαμε σε αυτο το παρα πολυ χορταστικο direct που απο πανω του πλανοταν το γελαστο φαντασμα του τεραστιου iwata γιατι μονος αυτος ελειπε.RIP για ακομα μια φορα μεγαλε iwata ευχαριστουμαι για οσα μας χαρισες.
 
Mετα το Direct που ειχαμε πριν λιγες μερες για τα δυο νεα Pokemon σημερα εχουμε και αλλο Direct στης 12 το βραδυ οπου θα μας δειξουν τιτλους που θα κυκλοφορησουν την ανοιξη και το καλοκαιρι στα Wii U και 3DS.Μην περιμενετε οποτε να μαθετε κατι για το NX γιατι μεχρι και σημερα τα παντα γυρω απο αυτο η N τα κραταει σας επτασφραγιστο μυστικο.Μπορειτε να παρακολουθησετε το Direct στο παρακατω link.

http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-Direct/Latest-Nintendo-Direct/Nintendo-Direct-698557.html
 
Υπαρχει μια φημη οτι θα πανε το Starfox για αργοτερα.... Αντε να δουμε.
 
Τελικα το Starfox δεν πηγε για αργοτερα! 22 Απριλιου κανονικα ερχεται μαζι με ενα mini game στυλ tower defence(Star Fox Guard).

Πανω-κατω αυτα που περιμεναμε δειξανε, χωρις καμια μεγαλη εκπληξη.

Ολοκληρο το direct εδω :

[video=youtube_share;WTXWfbGRqZM]

 
Πίσω
Μπλουζα