Nintendo Switch

Shock

Retired Admin
Joined
13 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.315
Αντιδράσεις
230
H Nintendo σήμερα ανακοίνωσε εκτός από το ξεκίνημα της στα Smartphones σε συνεργασία με την DeNA και την κωδική ονομασία του διαδόχου του Wii U.

NX λοιπόν και όχι δεν ξέρουμε πολλά και όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, το τι ψάρια πιάνει θα το μάθουμε όταν κυκλοφορήσει. Το θέμα εδώ φυσικά είναι η χρονική στιγμή της αναφοράς του από την Nintendo. Εμένα προσωπικά μου φάνηκε πολύ νωρίς.

 
Ωραιος ο Ντωνης ,μας επιασε στον υπνο.
 
Εγώ νόμισα ότι διάβασα "Nintendows NT"
 
οχι...3.11 for Workgroups
 
Tι Gen θα'ναι αραγε;;
 
Aardvark είπε:
Tι Gen θα'ναι αραγε;;
Ακριβώς!

Και για να εστιάσουμε λίγο περισσότερο:

-Θα έχει ζουμί ή νεροζούμι;

-Θα είναι καμιά κουτσουρεμένη έκδοση PPC ή κουτσουρεμένη x86_64 όπως τα XBone/PS4? Αποκλείω να βάλει κάτι γρήγορο πάνω.

-Θα έχει καμία έκδοση Android πάνω για να μην γράψει ολόκληρο λειτουργικό ή θα συνεχίσουν αυτό που έχουν;

-Θα έχει "σύνδεση" με iPad/Tablet που έχει ήδη ο χρήστης αντί για το δικό της;
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τελικά το NX θα είναι ενα πρωτοποριακό σύστημα απο 25 κολλημένα gamecubes

18j27cbhdaglljpg.jpg

:p
 
100 ταυτοχρονοι local παιχτες δηλαδη! Φοβερο!

:p
 
Ξεκολλατε ρε παιδια! Καινουργια κονσολα με νεα Mario, zelda κ.α θα ειναι φοβερα!!! :p
 
Πιστευω οτι βιαστηκε η Nintendo να ανακοινωσει νεα κονσολα. Θα δειξει...
 
Αποκλειστική φωτό για το Retromaniax!

attachment.php
 
Nα πάρει! Δεν είναι το Virtual Boy 2. :supergrin:
 
To 2015 μας αφησε το 2016 περπαταει εδω και ενα μην και η χρονια που θα ειναι αφετηρια της κυριαρχιας της NINTENDO της κορυφαιας,της μεγαλητερης και πανω απ'ολα της μονης αυθεντικης εταιριας που ειναι πιστη στα videogames και που δεν βγαζει ψυγεια,τηλεορασης και πλυντηρια μολις ξεκινησε.Το 2016 θα ειναι χρονια ανακοινωσεων θα ειναι η χρονια που θα μαθουμε επιτελους λεπτμερειες για το νεο αρμα μαχης της NINTENDO που μεχρι τωρα εχει την κωδικη ονομασια NX.Δεν ξερω αν θα ειναι κονσολα χωρισμενη στα δυο που θα αποτελειται και απο φορητη και απο οικιακη κονσολα που θα συνεργαζονται μεταξυ τους,δεν ξερω αν πρωτα θα κυκλοφορηση η φορητη κονσολα το φορητο μερος δηλαδη και μετα η οικιακη οπως λεει μια φημη που εχει κυκλοφορησει,δεν ξερω αν η δυναμη του θα ειναι παρομοια με αυτη του xbox one η ιδια με αυτη με αυτη του ps4 η πιο δυνατο απο του ps4 οπως και δεν ξερω αν το gamepad της κονσολας θα ειναι περιπου παρομοιο με αυτο του Wii classic controller αλλα με ολη την επιφανεια του να ειναι μια οθονη αφης με ψηφιακα κουμπια οπως δειχνει μια παλαιοτερη πατεντα της NINTENDO.Δεν ξερω τιποτα λοιπον απο ολα αυτα οποτε δεν θα κανω και τον μαντη τειρεσια.Αυτο ομως που ξερω παρα πολυ καλα ειναι πως ξεκιναει μια χρονια με πολυ ΝΙΝΤΕΝDO,με παρα πολυ NINTENDO και τα γουστα που θα βγαλουμε οπως και η γλυκια αναμονη που υπαρχει παντα πριν την κυκλοφορια νεας κονσολας μεχρι της στιγμη της ανακοινωσης της απλα δεν περιγραφονται και ειδικα οταν ειναι απο μια εταιρια του μεγεθους της NINTENDO αυτου του τιτανα των videogames.NINTENDO NX λοιπον (προς το παρον NX) και τα μυαλα στο μπλεντερ και οτι ειδηση,φημη και νεα υπαρχουν για το νεο βαρυ πυροβολικο της NINTENDO θα τα ποσταρω εδω :headbangdude:

Αρχιζοντας λοιπον με κανα δυο ειδησεις που εσκασαν μυτη της τελευταιες μερες η μια μας ερχεται απο την Μacronix international που κατα την συνελευση για τα οικονικα της εταιριας για το τεταρτο τριμηνο του 2015 ανακοινωσε πως η NINTENDO θα κυκλορησει το NX φετος και προιντα της εταιριας θα χρησιμοποιηθουν στην νεα κονσολα και καποια απο αυτα θα ειναι οι υποδοχες μνημης και εσωτερικες επεκτασεις αν και κρατησε σιγη ιχθυος για το αν θα παρεχουν και ROM για το NX.Eξαλου η Macronix μονο τυχαια δεν ειναι στο χωρο και φυσικα εχει ιστορια με την NINTENDO απο την εποχη DS.

Η επισημη πηγη https://tw.stock.yahoo.com/news_cont...075857540.html

H δευτερη ειδηση η καλητερα φημη αφορα το super smash bros και της δινουμε βαση γιατι προερχεται απο φερεγγυα πηγη που και παλαιοτερα ειχε ειδησης για την ΝΙΝΤΕΝDO και συγκεκριμενα απο τον Dr.Serkan totο o oποιος ειναι ο ceo της εταιριας Kantan games με εδρα το tokyo.Aυτος ο τυπος λοιπον ειπε πως η Bandai namco δουλευει ηδη στο super smash bros που ειδαμε στο Wii U και που θα ειναι και launch τιτλος για το NX.Τωρα τι βελτιωσεις και προσθηκες θα υπαρχουν δεν το γνωριζουμε αλλα σιγουρα ειναι ενα πολυ δυνατο χαρτι για το Launch του NX.Επισης ειπε ακομα πως η Bandai namco δουλευει εδω και μηνες και σε αλλους τιτλους για το NX που φυσικα δεν γνωριζει ποιοι ειναι αυτοι αλλα και να γνωριζε σιγα να μην το ελεγε λεω γω.

http://www.nintendolife.com/news/201..._several_games
 
Αντε να δουμε τι θα δουμε με το NX!

Γνωμη μου ειναι οτι αν κυκλοφορησει το 2017 πρεπει να ειναι αρκεταααα πιο δυνατο απο το PS4 αλλιως παλι δεν θα εχει 3rd party support.

Παντως εδω στην Ελλαδα χωρις αντιπροσωπεια χλωμο να ερθει. Παραεισαγωγες και τα λοιπα δεν ειναι λυση γιατι δεν θα υπαρχει service το οποιο ειναι μεγαλο προβλημα.
 
Aκομα και απλα λιγο πιο δυνατο απο το Wii U να ειναι αν εχει x86 αρχιτεκτονικη δεν θα υπαρχει third party εταιρια που να μη βγαλει τα παιχνιδια της στο NX απλα ειναι τα πραγματα.Θελουν ευκολη δουλεια και οχι να καθονται να σπασουν το κεφαλι του ωστε να φτιαξουν μια ξεχωριστη εκδοση κλπ και που να ταιριαζει και με το gamepad οπως εγινε για το Wii U.Oσο για την αντιπροσωπια στην ελλαδα δεν με καιγετε καρφακι ποσωπικα εμενα χιλια χρονια να μην εχει εχω της ακρες μου και το ΝΧ day one θα το εχω στα χερια μου και αν τυχον χρειαστη service παλι θα γινει η δουλεια.Η μια αντιπροσωπια που να σεβεται τον οπαδο της NINTENDO και να αξιζει θελουμε η τιποτα και οχι την ανυπαρκτη nortec που ετρωγαν με χρυσα κουταλια τα καλα χρονια και τωρα μας το παιζει ξανθοπουλος.Στα τσακιδια λοιπον.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ρε Βασιλη δεν ειναι λογικη εγω θα παρω και δεν μου καιγεται καρφι... πρεπει να υπαρχει καποια υποστηριξη απο καπου. Δεν μπορεις να στελνεις τις κονσολες για service στην Γερμανια ή οπου αλλου τελως παντων.

Εγω θα το σκεφτω 10 φορες πιο πολυ πριν παρω κονσολα που δεν εχει service εδω.

Μακαρι να βρεθει καποια λυση.
 
Μια χαρα λογικη ειναι γιατι η θα εχουμε υποστηριξη που να αξιζει οπως εχουν ολες οι χωρες η να μην εχουμε καθολου και οποιος μπορει ας παρει κονσολα απο οπου μπορει.Και απο την αλασκα να μπορουσα να παρω την κονσολα θα την επερνα day one.Τελως παντων το θεμα ειναι για το NX οχι για την nortec.
 
Πίσω
Μπλουζα