Nomad backlight?

plintiriopiaton

RetroActive
Joined
24 Φεβ 2007
Μηνύματα
249
Αντιδράσεις
7
Παιδιά το NOMAD είναι με backlight η σαν το Neo Geo Pocket?
 
Είναι σαν το game gear (backlight)
 
τότε..........το θέλω το θέλω το θέλω....!!! σε ευχαριστώ.
 
Το nomad αξίζει με χίλια. Σαν πρώην κάτοχος το είχα ζήσει αρκετά. Κυριολεκτικά ένα μικροσκοπικό 16bit megadrive και τα παιχνίδια είναι τέλεια για την οθονούλα. Φορητό δεν θα το έλεγα αφού δεν παίρνει μπαταρίες όπως το gamegear αλλά χρειάζεται τον αντάπτορα της sega που δέχεται μπαταρίες. Συνεπώς gaming μόνο μέσω μετασχηματιστή. Πολύ καλή είναι επίσης η επιλογή όπου με το κατάλληλο καλώδιο, συνδέεται στην τηλεόραση και παίζεις με το nomad σαν joypad και εικόνα να βλέπεις στην τηλεόραση. Επίσης πού καλή είναι και η θύρα στο κάτω μέρος του μηχανήματος όπου μπορείς να συνδέσεις joypad από megadrive έτσι ώστε για να παίζεις διπλά παιχνίδια.

Προσοχή χρειάζεται το πλαστικό κάλλυμα της οθόνης του μηχανήματος γιατί δεν είναι τόσο σκληρό πλαστικό όσο του gamegear και γρατζουνιέται πολύ εύκολα. Ανταλακτικά καλλύματα οθόνης κυκλοφορούν στο ebay σε πολύ χαμηλές τιμές αλλά το ζόρικο είναι να το ανοίξεις. Συγκεκριμένα χρειάζεται το κατάλληλο κατσαβίδι για την βίδα ασφαλείας που έχει βάλει η sega στην πίσω πλευρά της κονσόλας.
 
Telonio. το κατσαβίδι είναι ίδιο με του Game Gear? γιατί τέτοιο έχω πάρει οπότε αν είναι το ίδιο μου κάνει την δουλειά...
 
Όχι δεν είναι το ίδιο. Είναι λίγο διαφορετικής διαμέτρου. Θυμάμαι πως με αυτό το κατσαβίδι δεν μπορούσα να ξεβιδώσω την βίδα ασφαλείας του gamegear.
 
Πολυ καλο μηχανημα Γιωργο και καρασυλλεκτικο φιλε, χτυπατο με τα χιλια οσο και αν κανει πραγματικα αξιζει, τρωει πολυ μπαταρια αλλα καλυτερα να τις ξεχασεις, ρευμα και παλι ρευμα:biglaugh:,εχει φανταστικη οθονη (ειδικα για την εποχη του) ειναι η αμερικανικη εκδοση σιγουρα και εχει καποια μικρα προβληματακια στο τρεχει ευρωπαικα αλλα οχι κατι το σημαντικο ενα 20% δεν το τρεχει,οσο για το καλωδιο που το συνδεεις και το βλεπεις το παιχνιδι στην t.v ακομη το ψαχνω:biglaugh:
 
τσιμπησα και γω ενα nomad απο το ebay.. φοβερο μηχανημα. μικρο στο ματι που λεμε! θα κατσω το σ/κ να το ξεσκονισω..!!
 
Με γεια !!! Καλορίζικο και καλόπαιχτο !!
 
Παιδιά, ξέρουμε ποια ευρωπαϊκά παιχνίδια τρέχει το Nomad; Παίζει καμία λίστα;
 
Αν ανοίξεις το TOSEC σετ ή κάτι παρόμοιο, παίζουν όλα όσα είναι US ή Region free...Η λίστα είναι ατέλειωτη. Αν έχεις το Everdrive τότε υπάρχουν πολλά patches που κάνουν να παίζουν ακόμη και αυτά που είχαν region lock
 
Ωραία! Thanks George.
 
Always my pleasure :D ;)
 
Πίσω
Μπλουζα