Oι Εξόριστοι επιστρέφουν !!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Defender
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Omenforever είπε:
Επιτέλους βρήκα το μυστικό της επιτυχίας του συγκροτήματος!:

image0002f.jpg

Υ.Γ. Δεν πρόκειται για φάρσα. Special thanks στον χρήστη Vallomas από το metaldome.info, που σκάναρε την εικόνα από Metal Hammer του 1994.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μια εικονα χιλιες λεξεις! Συνοραααααα στην φωλιααα του αααααετουουουουουουου χαχαχαχαχαχα

και κιτρινη κουστουμια χαχαχαχαχαχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όποιος θέλει να αναβιώσουμε τη χρυσή εποχή του metal hammer που στέλναμε γράμματα με "ευχες" παρακαλώ να συκώσει το χέρι του :)

Χαχα, το εχω ακομα αυτο το τευχος. Κριμα που δεν επιτρεπεται να σκαναρουμε και να ανεβασουμε ολοκληρα τευχη απο το metal hammer

O Δ.Κ. ειναι..ατελειωτος.

Αγνοει οτι εστω και στο τελος ξυριζουν το γαμπρο :D

Η γραβατα του ειναι ολα τα λεφτα..

Του Μητσ%$!««»»* ειναι ολα τα λεφτα,μαζι τους τοκους..

Το καναρινι κουστουμι[ edit] [edit] ]edit ] μοιαζει σαν [edit] που [edit]

*να γραψω τι;να μου καει ο υπολογιστης θελατε;

Κυριοι ξεπερασαμε παλι τα ορια του φορουμ. Δεν μιλαμε πλεον για το αν μας αρεσει ή δεν μας αρεσει η μπαντα - ουτε αν κανει καλα που επιστρεφει ή οχι - στοχοποιουμε ενα δημοσιο προσωπο (στην περιπτωση μας 2) και βαραμε οτι θελουμε για να γινει χαβαλες. Εδω ομως δεν ειναι ουτε το φορουμ του Metal Hammer ουτε το Λοιπον ουτε το Ciao - και εχουμε ξεκαθαρα ορια για το τι πρεσβευει το retromaniax και με ποια μορφη το κανει αυτο.

Το thread θα modαριστει καταλληλα αυριο - και αυτο περιλαμβανει και αυτο το ποστ και οσα ακολουθησουν.

Τα ιδια Παντελακι μου τα ιδια Παντελη μου. Δεν δημοσιοποιηθηκε τιποτα ουτε απο την προσωπικη ζωη κανενος, ουτε υπηρξαν χαρακτηρισμοι, ουτε θιχτηκαν προσωπικα δεδομενα. Δημοσιοποιηθηκε αποκομμα απο το δημοφιλεστερο περιοδικο του metal στην Ελλαδα. Ηδη οι συγκεκριμενες προσωπικοτητες εθεσαν εαυτον στην δημοσια κριτικη μεσω της δημοσιας προβολης που συνεπαγονται οι δραστηριοτητες τους. Ο Μητσοτακης πανω απο ολους.

Φανταζομαι οτι αν σχολιαζαμε τα πετσινα του Halford ή την κουρουπα της Ο Connor ή τους Village People δεν θα ετρεχε τιποτα. Επισης να φανταστω πως απο τουδε και στο εξης δεν πρεπει να υπαρχει καμια αναφορα σε στυλιστικες επιλογες περασμενων χρονων (ποσο μαλλον δε αποτυχημενων) και σε προσωπικοτητες που υπηρχαν στην ζωη μας καθημερινα παρα μονο για να τους λιβανισουμε.

Επισης οταν κανει καποιος join ενα φορουμ μονο κα μονο για να ποσταρει ενα επιεικως γελοιο δελτιο τυπου ειναι οκ ετσι? Περιμενετε να μην σχολιαστει...

Ξερω οτι τζαμπα γραφω, αλλα εγω πρεπει να τα γραψω.

Ελα μωρε joe. Αφου δεν ξερεις τι μπορει να εχει ειπωθει και διορθωθηκε.

Καναμε ενα μικρο χαβαλε αλλα καλο ειναι να μεινει μεχρι εκει. Θα μπορουσαμε να το αφησουμε να "ξεχειλωσει". Θα μαζευοταν κοσμος, ποστς, χαβαλες αλλα θα ξεφευγαμε απο τη νοοτροπια που καλως (ή κακως για καποιους λιγους) υπαρχει εδω μεσα.

Μην το βλεπεις ως ασκησεις ελευθεριοτητος ή επιδειξη επιβολης. Εχουμε νομιζεις ορεξη να μεσολαβουμε 3 το πρωι ωστε να μην ξεφυγει κατι?

Το αποκομμα ηταν δυνατο "ντοκουμεντο", το "δελτιο τυπου" ακομψο (sic) και παμε παραπερα...

Αντε να ακουσουμε και ενα slow να ισιωσουμε

Δεν δημοσιοποιηθηκε τιποτα ουτε απο την προσωπικη ζωη κανενος, ουτε υπηρξαν χαρακτηρισμοι, ουτε θιχτηκαν προσωπικα δεδομενα.
To τι υπηρχε και εγινε delete, δεν το ξερεις.

Ηδη οι συγκεκριμενες προσωπικοτητες εθεσαν εαυτον στην δημοσια κριτικη μεσω της δημοσιας προβολης που συνεπαγονται οι δραστηριοτητες τους. Ο Μητσοτακης πανω απο ολους.
Σωστο αυτο - αλλα οχι εδω μεσα. Ο παροντας χωρος λειτουργει σε αλλη βαση απο αυτη της μεσημεριανης ζωνης του STAR.

Επισης οταν κανει καποιος join ενα φορουμ μονο κα μονο για να ποσταρει ενα επιεικως γελοιο δελτιο τυπου ειναι οκ ετσι?
Εχεις πληροφορηση απο μεσα ? Εδωσες εσυ αδεια να ανεβει ?

Ξερω οτι τζαμπα γραφω, αλλα εγω πρεπει να τα γραψω.
Τσαμπα ή επι πληρωμη δεν το ξερω - αλλα να ακολουθεις τους κανονες του φορουμ οπως κανουν ολα τα μελη μας - και αν εχεις διαφωνια ή προταση για κατι - να στελνεις pm και να μην μετατρεπουμε σε σηριαλ το δημοσιο ταμπλο.

Paspartoo είπε:
To τι υπηρχε και εγινε delete, δεν το ξερεις.
Σωστο αυτο - αλλα οχι εδω μεσα. Ο παροντας χωρος λειτουργει σε αλλη βαση απο αυτη της μεσημεριανης ζωνης του STAR.

Εχεις πληροφορηση απο μεσα ? Εδωσες εσυ αδεια να ανεβει ?

Τσαμπα ή επι πληρωμη δεν το ξερω - αλλα να ακολουθεις τους κανονες του φορουμ οπως κανουν ολα τα μελη μας - και αν εχεις διαφωνια ή προταση για κατι - να στελνεις pm και να μην μετατρεπουμε σε σηριαλ το δημοσιο ταμπλο.
Επειδη το τραβας οπως παντα χωρις λογο, να πω τα εξης και δεν ασχολουμαι αλλο.

1 Αν εγινε οτι επρεπε να γινει delete (το μηνυμα σου αφηνε να εννοηθει οτι ΘΑ γινει delete αρα οτι υπηρχε σημερα υπηρχε και χθες) δεν υπηρχε λογος για να υπαρχουν ολες αυτες οι παρατηρησεις.

2 Αν θελουμε εξοντωτικα αυστηρους κανονες θα τους εφαρμοζουμε παντου. Αν λοιπον δεν θελεις (δεν χρησιμοποιω πληθυντικο) σχολιασμο δημοσιων προσωπων θα πρεπει να εφαρμοστει γενικοτερα και οχι μονο για τους Ελληνες. Καθε μελος ειναι υπευθυνο και για το το ποσταρει.

3 Αδεια ξεαδεια ειναι αγενες να κανεις join ενα forum μονο για ενα δελτιο τυπου και αυτο σχολιασα. Περισσοτερο αγενες απο την οποια κριτικη που ακολουθει.

4 Μαθε να εισαι περισσοτερο ευγενικος. Το οτι εχεις οποιαδηποτε θεση, που καλα κανεις και την εχεις, δεν σημαινει πως μπορεις να απευθυνεσαι με τετοιον τροπο. Σηριαλ προκαλει ο τροπος που γραφεις τις αγενεστατες παρατηρησεις σου εδω και πολυ καιρο. Σημειωτεον οτι δεν εχω δεχθει εγω καποια αρα δεν εχω και κανενα προσωπικο μαζι σου. Δεν παυει ομως να με ενοχλει γιατι το θεωρω ακομψο ειδικα σε ενα χωρο σαν αυτο. Αν δεν εγραφες ετσι δημοσια δεν θα εγραφα κι εγω τιποτα. Το εγραψα δημοσια γιατι ετσι εγινε και η παρατηρηση. Ο Wally ειπε τα ιδια πραγματα αλλα με ευγενεια και χιουμορ. Λες να εχω καμια καουρα με τον Κατη?

Δεν ειχα καμια προθεση για συγκρουση και σιγουρα δεν μπαινω σε φορουμ για να αρπαζομαι. Αν οποιοδηποτε μελος συμπεριφεροταν οπως εσυ απλα θα ειχε φαει σουτ. Ετσι δεν ειναι? Ξαναματαλεω κανενα προσωπικο δεν εχω μαζι σου, ουτε γνωριζομαστε. Μπορει να εισαι το καλυτερο παιδι, αλλα ο τροπος που αντιδρας ειναι το λιγοτερο αποτομος.

Καλως - την επομενη φορα λοιπον θα στειλεις με pm τις οποιες παρατηρησεις σου - οπως ακριβως οριζουν οι κανονες του φορουμ που συμμετεχεις.

Paspartoo είπε:
Καλως - την επομενη φορα λοιπον θα στειλεις με pm τις οποιες παρατηρησεις σου - οπως ακριβως οριζουν οι κανονες του φορουμ που συμμετεχεις.
no problemo

Για ακόμη μία φορά...σοβαρότης ΜΗΔΕΝ!!!

"Μουσική Σκηνή ΣΦΕΝΤΟΝΑ.

Παρασκευή 30 Απριλίου.

Τα εισιτήρια των 15.90? εξαντλήθηκαν.

Τιμή εισιτηρίου ορθίων 26.50?.

Τιμή εισιτηρίου καθήμενων 37.10?."

Γελάει ο κόσμος ...

Αυτοί με τα 15.90 θα ανασκολοπηθούν;

Έχω λιώσει στα γέλια...

Για κάποια στιγμή σκεφτόμουν να πάω για τη πλάκα αλλά οι τύποι δεν παίζονται.

Που είναι οι Epidermic!

απο δελτιο τυπου ομως ε??? Σκιζουμε!! χαχαχαχαχαχαχχα

αφηστε με σας λεωωωωωω..ΘΕΛΩ ΕΝΤΙΤ!!Τι με κρατατε ωρε....;;;

storija ovog festivala datira s kraja šezdesetih godina prošlog veka, kada su se na temeljima svetske produkcije, kod nas pojavili prvi rok sastavi, stekavši veliku popularnost među mladima. Tih godina se, po ugledu na Gitarijadu, koja je 1966. godine održana u Beogradu, u manjim gradovima širom zemlje osnivaju slične manifestacije. Na inicijativu lokalnih bendova, nastao je i festival u Zaječaru, koji je u početku organizovan dva puta godišnje. Krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih godina prošlog veka, Gitarijada od lokalnog, prerasta u najnačajniji festival demo bendova na prostoru bivše Jugoslavije. Tokom višedecenijskog trajanja, Gitarijada je afirmisala mnoge domaće bendove, koji su na samom početku muzičke karijere, kao pobednici ili učesnici festivala, snimili svoja prva izdanja i dobili ogdovarajuću medijsku podršku. Pored toga, u revijalnom programu, sem domaćih, nastupile su i mnoge poznate grupe iz inostranstva, poput: URIAH HEEP, WISHBONE ASH, KEN HENSLEY & LIVE FIRE, Stan Web's & CHICKEN SHAKE, NIGHTWING, GIRLSCHOOL /Engleska/, DIMITRIS KATIS & EFOPISTOI /Grčka/, PIROMANIA, AXAT, D2 /Bugarska/, ATOMSKO SKLONIŠTE, KUD IDIJOTI /Hrvatska/, RUTH HOST /SAD/, LEB I SOL /Makedonija/, HYPODUST

http://gitarijada.org/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=33

...το επισημο σαιτ της GITARIJADA οπως βλεπετε,αναφερει καποιους

ΕΦΟΠΙΣΤΟΥΣ η ΕΦΟΠΙΣΤΕΣ η εφοπλιστες παντως οχι αξυρ..ε ΕΞοριστους..

Οπως βλεπουμε,συμμετειχε και συγκροτημα απο τη "μακεδονια" ..

αν ο Γατης ειχε τσιπα και επικο αντριλικι επρεπε να κανει το χρεος του σαν..μεταλλικος ηρωας και να φυγει.

(το εχουν κανει εθνικες ομαδες σε αρκετα αθληματα χωρις να ειναι μεταλικοι ηρωες...)

τωρα το να λες οτι με αποθεωσαν 2.145.437 θεατες αλλαλαζοντες και να βγαινεις μεσημερι...εεε,εγω δε θα πω τιποτα.

Σα να βγουν οι "λευκη συμφωνια" και να πουν "γεμισαμε τη Νεα Σμυρνη το 93"(οχι οι cult k Metalica..)

Η περιπτωση θυμιζει Γκιωνακη στον αχορταγο...

Τωρα...η νομικη κατοχυρωση του ορου Επικο Μεταλ στην Ελλαδα,πως εγινε;ο Πρασουλας το ξερει;εεεεεεε;αν αν ναι τι λεει γι αυτο..;

Και ο εθνικος μας σταρ ,Ανδρεας Ευαγγελοπουλος,λεει οτι εχει κατοχυρωσει νομικα τον τιτλο και απαιτει να αναφερεται και να αναγραφεται επισημως..

Ω Πλουταρχε..εφυγες νωρις

γιατι αν ζουσες σημερα

στους Βιους σου αναμφιβολα

θα χε μια θεση κι ο Καττης...

Το οτι σου εχω πει τοσες φορες οτι δεν θελουμε προσωπικες επιθεσεις και σχολια σε δημοσια προσωπα - και δη Ελληνικα - δεν το δεχεσαι συνονοματε ?

Πίσω
Μπλουζα