Oι Dreamcast fans ειναι ακομα εδω!!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας cast128dreams
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

cast128dreams

Retro Member
Αντιδράσεις
3
Γεια σας σε ολους τους Dreamcasters...AAA απο που να ξεκινησω

Τελος παντων ειναι καινουργιος εδω μιας και ειδα ενα ελληνικο forum με dreamcast ειπα να κανω εγγραφη.

Θα ελεγα οτι ειμαι και εγω οπαδος του Dreamcast μιας και το αγορασα απο τοτε που βγηκε και το ακολουθω μεχρι και σημερα.Παρακολουθω ολες της εξελιξεις που γινονται απο την Sega αλλα ακομα και τα official παιχινιδια που βγαινουν ακομα για το dreamcast.

Ο λογος κυριως ηταν να βαλω μερικα video απο τι youtube απο οπαδους του dreamcast.Το DC ειχε απο ολα απο τους fan!!!απο διαφημισεις,τραγουδια rap,ειδικες αφιεροσεις!!!..Απο εκει να καταλαβεται την αγαπη του κοσμου και ποσο πολοι ο κοσμος δεν ξεχνα την πιο εξελιγμενη,επεναστατικη κονσολα ολων τον εποχων.Δεν ξερω και εγω ποτε θα καταλαβει η sega οτι κατι πρεπει να κυκλοφορισει.Ακομα και μια επαιτιακη εκδοση dreamcast!!Εστω,,Να μην πολυλογω οι περισοτεροι ξερουν εδω μεσα τι θα πει dreamcast..

Ξεκιναμε!!!

Διαφημισεις Dreamcast 2

(η απαντηση μου)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αν γίνει κάτι τέτοιο βλέπω οι ουρές στα καταστήματα να είναι χιλιόμετρα της πρώτη μέρα κυκλοφορίας.. αλά ρε φίλε να σου πω κάτι,λίγο δύσκολο το βλέπω.. καλώς ήρθες κιόλας

Καλώς ήρθες φίλε μου, εντυπωσιακό άνοιγμα :)

Εδώ είμαστε, δεν πήγαμε πουθενά!!!!!

Ποτέ και μη σώσει η SEGA του σήμερα να βγάλει νέα κονσόλα. Φτάνει η παλιά.

Αν η νέα κονσόλα είναι σαν τα νέα παιχνίδια(υποτίθεται ότι είναι παιχνίδια, λέμε τώρα) της "εταιρείας" αυτής, θα αποτελέσει φλασφήμια στο όνομα του Dreamcast.

Εν ολίγοις, ζήτω το Dreamcast, στο διάολο SEGA και να μας γράφεις!!!!!!!!

Dreamcast fan;

Παρών!

Δε νομίζω να έχει νόημα πια να βγει καινούριο Dreamcast, με βάση τα τωρινά δεδομένα στον χώρο των videogames, δυστυχώς...

Από την άλλη, το ήδη υπάρχον, θα μας φτάνει και θα μας περισσεύει για πολλά χρόνια ακόμα... ;)

Εγώ θα έβρισκα νόημα σε ένα δέυτερο dreamcast αν συνέχιζε στο ίδιο 'στύλ' με το πρώτο.

Δηλαδή μεταφορές arcade και γενικά παιχνίδια με στόχο το gameplay και όχι τον εντυπωσιασμό!

Δεν νομίζω να χάλαγε κανέναν ένα μικρότερης ισχύς lindbergh στο σαλόνι του έ?? :D

Αγόρασα Dreamcast την προηγούμενη Πέμπτη.Welcome to the club I guess.

Με γειές και καλόπαιχτο!

Και αν κρίνω από το avatar, wellcome to the next-gen era! :)

Καλώς τοοοοοοοοοον! Ένα VGA box θες τώρα και καθάρισες :)

Tελικα οτι δεν ειναι κασσετα και οτι δεν παιρνει cartridge, παυει να εχει ενδιαφερον σχεδον αμεσα για μενα!! :) Οποτε σημειωστε ενα Dreamcast fan-wannabe out (λες και δεν το περιμενα με το αποτομο ενδιαφερον μου για αυτο το μηχανημα)!

Παρ ολα αυτα αφηνω την σκυταλη στον επομενο οπαδο, η μαλλον Dreamcast βασιλια αν κρινω απο το ενθερμο Dreamcastισμο που τον διακατεχει.. δηλαδη τον Wally!! (Eλπιζω να εκανες χωρο στο σαλονι μαγκα μου..) :)

picture.php

picture.php

Χαχαχαχα...και να μην ειχα χωρο,θα σουταρα καποιο μασινι απο το παραθυρο χαχαχαχαχα

thanx bro

Ελπιζω με το δεμα που ετοιμαζουμε,να ρεφαρουμε λιγο τα δωρακια σου! ;)

Argh... πουλάω ό,τι νά'ναι για το μαύρο... :`(

Δηλαδή, ας πούμε, την ψυχή μου, τη γυναίκα μου, κάτι βρε παιδί μου...

Τι να τα κάνουμε αυτά ρε συ Gryzor;

Πιο χειροπιαστά πράγματα!!!!!!!

You will beg for black!!!!!

Εντάξει το έχω λιώσει το Dreamcast.Έχω τερματίσει και τα 2 Sonic Adventure που είναι σχετικά καλά(δεν φτάνουν τα κλασσικά ούτε με σφαίρες) και το Σάββατο το λιώσαμε 3 φίλοι στο Power Stone 2 και Marvel VS Capcom 3.

Από ξυλίκια έχει πολλά αλλά γενικά δεν έχω βρει κάτι που να με πορώσει άσχημα.Πρέπει να βρω το Ikaruga όπως και δήποτε.

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Πολύ ωραία κονσόλα πάντως αλλά περιορισμένος ο αριθμός παιχνιδιών :(

Σκέφτομαι να αρχίσω το Code Veronica και το Skies Of Arcadia αλλά μάλλον για Πάσχα την βλέπω την δουλειά.

f2bnp είπε:
...Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;....
Φίλε μου θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις οπωσδήποτε D2,Half life,Ikaruga!

Για μένα αυτά είναι απλά ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!

Trizeal.

Psyvariar II.

Ikaruga.

και γενικά ότι Japanese shooter κυκλοφορεί εκεί έξω...!!!!!!!!!!!!!!

Μας πεθανες βρε f2bnp.

Μετρια τα Sonic Adventure? Περιορισμενος αριθμος παιχνιδιων??

f2bnp είπε:
Εντάξει το έχω λιώσει το Dreamcast.Έχω τερματίσει και τα 2 Sonic Adventure που είναι σχετικά καλά(δεν φτάνουν τα κλασσικά ούτε με σφαίρες) και το Σάββατο το λιώσαμε 3 φίλοι στο Power Stone 2 και Marvel VS Capcom 3.Από ξυλίκια έχει πολλά αλλά γενικά δεν έχω βρει κάτι που να με πορώσει άσχημα.Πρέπει να βρω το Ikaruga όπως και δήποτε.

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Πολύ ωραία κονσόλα πάντως αλλά περιορισμένος ο αριθμός παιχνιδιών :(

Σκέφτομαι να αρχίσω το Code Veronica και το Skies Of Arcadia αλλά μάλλον για Πάσχα την βλέπω την δουλειά.
Τι να σου πρωτο-προτείνω. Και ο αριθμός παιχνιδιών δεν είναι και τόσο περιορισμένος όπως λες. Άσε που έχει πάρα πολύ καλή σχέση σύνολο παιχνιδιών/κορυφαία παιχνίδια.

Πάντως από "ξυλίκια" πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξεις το Soul Calibur. Από τα καλύτερα fighting games που έχουν βγει. KAI ΦΥΣΙΚΑ το SFIII: Third Strike (βέβαια υπάρχει και στο XBOX και παίζει και στο MAME).

Από shmups, εκτός του Ikaruga αξίζουν τα Psyvariar 2, Triggerheart Exelica, Castle Shikigami 2, Giga Wing 2, Zero Gunner 2, Gunbird 2, Chaos Field, Under Defeat, Mars Matrix καιτο Border Down για hori και το Rez πιο πολύ ως εμπειρία παρά ως παιχνίδι.

Φυσικά το φοβερό Bangai-O!, το Jet Set Radio (πραγματικά απίστευτο παιχνίδι), τα δύο Shenmue, το Cosmic Smash, το Seaman (πολύ πρωτότυπο), το Space Channel 5, το Ecco the Dolphin και ιδιαίτερη μνεία στο L.O.L.: Lack of Love. Δες ένα video (αγνόησε την γελοία Σκωτσέζικη προφορά του reviewer):

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=pARffij0KaA]YouTube - L.O.L: Lack of Love (dreamcast) - Consolevania Review

Πίσω
Μπλουζα