Maddog
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 153
300+ playable παιχνίδια (δεν θα μετρήσω τα εντελώς Japanese) δεν τα θεωρώ περιορισμένο αριθμό...
Μερικές ακόμα ιδέες που δεν έριξε κανείς λοιπόν:
Metropolis Street Racer, F355 Challenge και Le Mans 24 Hours (Test Drive Le Mans) για σοβαρά racers.
Daytona USA 2001 για arcade racer.
Confidential Mission και House of the Dead 2 για τα απόλυτα lightgun games.
Τα 2 Crazy Taxi.
Virtua Tennis 1+2 (όλοι λένε "μπλιάχ, τέννις" μέχρι να τα παίξουν....)
Mr Driller. Πολύ εθιστικό puzzle.
Dead or Alive 2 για 3D fighter (bouncing boobs too!)
Capcom vs SNK 2, Vampire Chronicle, Guilty Gear X, Garou-Mark of the Wolves και Last Blade 2 για μερικά υπέροχα 2D fighters.
Grandia 2 για άλλο ένα εξαιρετικό RPG.
Και μερικές αιρετικές προτάσεις. Αντίθετα με τα προηγούμενα που είναι κοινώς αποδεκτά, δεν θα δεις πολλούς να τα προτείνουν, αλλά εγώ προσωπικά τα έχω απολαύσει.
NBA Showtime. Αδιάφορο σε single player, αλλά τρελή διασκέδαση αφού παίζεις και με φίλους (think ΝΒΑ Jam^2)
Tokyo Highway Challenge (Tokyo Xtreme Racer). Μου αρέσει το modding των αυτοκινήτων και οι κόντρες.
Airforce Delta (Deadly Skies). Πολύ ψυχαγωγικό arcade flight simulator και με αρκετά ενδιαφέρον σενάριο.
Sega Marine Fishing. Το να ψαρεύεις ακούγεται άκρως χαζό, αλλά το συγκεκριμένο είναι κόλλημα.
Dynamite Cop και Zombie Revenge. Πολύ διασκεδαστικά scrolling beat 'em ups, απλώς διάλεξε αν προτιμάς να τσακίζεις τρομοκράτες ή ζόμπι.
Stupid Invaders. Πολύ αστείο point & click adventure.
Looney Tunes Space Race και Wacky Races. Πολύ polished cartoon racers αλα Mario Kart.
Μερικές ακόμα ιδέες που δεν έριξε κανείς λοιπόν:
Metropolis Street Racer, F355 Challenge και Le Mans 24 Hours (Test Drive Le Mans) για σοβαρά racers.
Daytona USA 2001 για arcade racer.
Confidential Mission και House of the Dead 2 για τα απόλυτα lightgun games.
Τα 2 Crazy Taxi.
Virtua Tennis 1+2 (όλοι λένε "μπλιάχ, τέννις" μέχρι να τα παίξουν....)
Mr Driller. Πολύ εθιστικό puzzle.
Dead or Alive 2 για 3D fighter (bouncing boobs too!)
Capcom vs SNK 2, Vampire Chronicle, Guilty Gear X, Garou-Mark of the Wolves και Last Blade 2 για μερικά υπέροχα 2D fighters.
Grandia 2 για άλλο ένα εξαιρετικό RPG.
Και μερικές αιρετικές προτάσεις. Αντίθετα με τα προηγούμενα που είναι κοινώς αποδεκτά, δεν θα δεις πολλούς να τα προτείνουν, αλλά εγώ προσωπικά τα έχω απολαύσει.
NBA Showtime. Αδιάφορο σε single player, αλλά τρελή διασκέδαση αφού παίζεις και με φίλους (think ΝΒΑ Jam^2)
Tokyo Highway Challenge (Tokyo Xtreme Racer). Μου αρέσει το modding των αυτοκινήτων και οι κόντρες.
Airforce Delta (Deadly Skies). Πολύ ψυχαγωγικό arcade flight simulator και με αρκετά ενδιαφέρον σενάριο.
Sega Marine Fishing. Το να ψαρεύεις ακούγεται άκρως χαζό, αλλά το συγκεκριμένο είναι κόλλημα.
Dynamite Cop και Zombie Revenge. Πολύ διασκεδαστικά scrolling beat 'em ups, απλώς διάλεξε αν προτιμάς να τσακίζεις τρομοκράτες ή ζόμπι.
Stupid Invaders. Πολύ αστείο point & click adventure.
Looney Tunes Space Race και Wacky Races. Πολύ polished cartoon racers αλα Mario Kart.