Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.051
Kοιτα τι γινετε.Οπως σε ολα τα πραγματα ετσι και στα videoagames σε σχεση με την αμερικη ημαστε ετη φωτος πισω απο αυτους.Ο Βilly Mitchell o πρωτος ανθρωπος που καταφερε το Perfect Pac-Man το καταφερε το 1999 οπως και ο μεγαλος του αντιπαλος ο Rick Fothergill αργοτερα κλπ.Ολοι αυτοι ομως ειχαν ολα τα οπλα στην φαρετρα τους δηλαδη επαιζαν στην αυθεντικη καμπινα Pac-Man με τον φανταστικο 4way μοχλος της και δεν φτανει αυτο αλλα ειχαν και την δυνατοτητα του Rack Test απο τα Dip switches να περνανε της πιστες δηλαδη και να σταματανε σε οποια θελουν ωστε να κανουν την προπονηση τους και οταν αυτοι γνωριζαν τι ειναι η Kill screen στο Pac-Man εμεις στο ελλαδισταν δεν ειχαμε ιδεα και δεν ξεραμε που πανε τα τεσσερα.Εγω Pac-Man παιζω φανατικα απο το 1987 σε καμπινες της πλακας της ελληνικες σαβουρες δηλαδη που ολες ειχαν 8way μοχλους οποτε να παιξεις σοβαρα Pac-Man με τετοιον μοχλο απλα δεν γινετε.Οταν το 1996 εφερε στην καφετερια του χωριου μου για πολοστη φορα το Pac-Man αλλα με κανονικο 4way μοχλο εγω εκεινη την χρονια το τερματισα φτανοντας και χανοντας στην kill screen που φυσικα δεν ειχα ιδεα τι ηταν τοτε με ενα ρεκορ λιγο πιο πανω απο τα 2.000.000 και το καταφερα αυτο παιζοντας 7 ωρες συνεχωμενα.Τι πράγμα :eeek: ; ; ; ; Τουλάχιστον 4 ώρες ; Δε θυμάμαι να είχα δει ποτέ κάποιον στα ηλεκτρονικά να μηδενίζει το Πακ Μαν , αλλά ούτε και φανταζόμουν πως θα χρειαζόταν τουλάχιστον 4 ώρες ! Και μάλιστα τόσο πολύ υπό τέλειες συνθήκες ! Διότι αν μιλάμε για κάποιον που δεν είναι δεξιοτέχνης (και υποθέτοντας επίσης πως μόλις κέρδισε έναν κουλοχέρι ώστε να έχει τόσα κέρματα ! ) σημαίνει πως θα του πάρει πολύ περισσότερες ώρες ! ...
Καλά , και δε μου λες : και αν χρειαστεί να πάει στην τουαλέτα , τι γίνεται ;
Απο τοτε μεχρι και σημερα εχουν αλαξει πολλα με το Pac-Μan εχει πεσει πολυ μελετη εχουν βγει ανακαλυφθη διαφορα patterns και γενικα γνωριζουμε πολυ καλητερα το παιχνιδι γενικοτερα.Οσο για της αποριες σου και 1.000.000 ευρω κερματα να εχει καποιος που δεν γνωριζει τελεια το παιχνιδι στο υψηλοτερο επιπεδο δεν προκειται να προχωρησει πανω απο μερικες πιστες γιατι πολυ απλα το παιχνιδι δεν συνεχιζει οποτε δεν εχουν σημασια τα κερματα.Οσο για την τουαλετα που λες υπαρχει ενα σημειο μεσα στο παιχνιδι που ονομαζεται hidden spot σε εκεινο το σημειο μπορεις να αφησεις τον Pac-Man για ωρες η ακομα και μερες ολοκλρες χωρις κανενα προβλημα γιατι δεν προκειται να περασουν απο κει τα φαντασματα.Για να λειτουργησει ομως αυτο πρεπει να μπεις σε κεινο το σημειο οταν δε σε κυνηγανε τα φαντασματα και οταν δεν ειναι κοντα σου αλλιως δεν λειτουρεγει οποτε θα χασουμε.Στο λεω απλα γιατι αν κατσω να το εξηγησω θελει ολοκληρη αναλυση.Το προβλημα ομως ειναι πως μετα την πιστα 21 που πλεον δεν μπορουμε να φαμε τα φαντασματα και για πολλες ωρες μετα πρεπει να ακολουθησουμε καποιο pattern ωστε να φτασουμε στην kill screen με αποτελεσμα επειδη τα φαντασματα τρεχουν στη μεγαλητερη ταχυτητα τους και δεν προλαβαινουμε να κινηθουμε οποτε θελουμε να μη ρισκαρουμε να χαλασουμε το pattern και να προσπαθησουμε να μπουμε στο hidden spot.Οποτε η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι πως και για κατουρημα να θελουμε να παμε απλα κρατιομαστε δεν υπαρχει αλλη λυση.Εδω καλα καλα νερο δεν προλαβαινει να πιει καποιος γιατι ολες οι κινησεις πρεπει να γινονται μεσα σε χιλιοστα του δευτερολεπτου εγω θυμαμαι οταν επαιζα ερχοταν καποιο φιλαρακι και με εδεινε νερο να πιω με καλαμακι αλλιως δεν γινοταν χαχαχαχαχαχαχααχχααχαχ.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: