Online gaming(!) - PC-DC Server

Δεν αντιλέγω.Να το κάνεις καμμιά φορά γιατί γουστάρεις να το κάνεις ναι ρε φίλε κάντο καλή φάση.Απλά δεν ξέρω μου ακούστηκε κάπως να μου πει ο άλλος ότι σερφάρει στο Internet με το Dreamcast.Πόσο μάλλον όταν οι περισσότεροι δεν κλείνουν το PC την νύχτα και το αφήνουν να κατεβάζει(σηκώνει το χέρι)
 
Μην το βλεπεις ετσι......Εφοσον η κονσολα εxει online δυνατοτητες δεν αλλαζει κατι.Το ιντερνετ ειναι παντου το ιδιο(μονο για surfing)...Aλλοι χρησιμοποιουν μονο τα κινητα τους γιατι δεν μπορουν να αγορασουν pc.

Μην κολας επειδη ειναι κονσολα.

Εαν σου ελεγα οτι μπαινω στο internet με ενα κινητο 5 ετιας τι θα μου ελεγες? :D
 
Το ίδιο ακριβώς.Και με XBOX 360 να μου έλεγες ότι μπαίνεις το ίδιο θα σου έλεγα.Αφού έχεις PC σερφάρεις από εκεί.
 
Το κύριο πρόβλημα που βλέπω εγώ στην υπόθεση, είναι ότι ο browser του DC είναι αρκετά παλιός πλέον και υπάρχει πιθανότητα (για να μην πω βεβαιότητα...) να δυσκολευτεί με το rendering αρκετών sites, ιδίως των πιό "εξωτικών" που χρησιμοποιούν αβέρτα flash, java και το κακό συναπάντημα.

Και ίσως επίσης να αποδειχτεί σημαντικό πρόβλημα η ανάλυση 640x480 μια και τα site σπάνια είναι optimized για τόσο χαμηλή ανάλυση την σήμερον ημέρα.
 
:bow:maddog o guru του dreamcast

που εισαι ρε συναδελφε χαθηκες?

τελικα μονο εσυ μπορεις να με διαφωτησης μιας και εχεις BBA για το Dreamcast..απ' οτι μου ειχες πει

To εχεις δοκιμασει με μια ADSL?Παιζουν κανονικα τα site?
 
Είναι και αυτό που λέει ο Maddog όντως.Να ρωτήσω κάτι άλλο off topic.Κανένα καλό εξομοιωτή για Megadrive έχει η κονσόλα γιατί έναν που είχα βρει είχε χάλια ήχο(αν και έπαιζε full speed τις περισσότερες φορές)
 
cast128dreams: μπορείς μεν να σερφάρεις σχετικά αξιοπρεπώς, αλλά όπως είπα μην περιμένεις άψογη συμβατότητα. Σίγουρα δεν θα το χρησιμοποιούσα ως μοναδικό μου τρόπο πρόσβασης στο Internet. Στο κάτω-κάτω και στο PC σου ακόμα αν προσπαθήσεις να σερφάρεις σήμερα με πχ Netscape ή ΙΕ 5 και Macromedia Flash 3, θα αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα συμβατότητας με sites.

fb2np: ένας είναι ο emulator που κυκλοφορεί ευρέως και βασίζεται σε χακαρισμένο emulator της ίδιας της Sega από το Sega Smash Pack. Η συμβατότητα του δεν είναι άψογη γιατί απλά δεν είχε σχεδιαστεί για γενική χρήση αλλά για να τρέξει σωστά κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια. Οπότε και υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με κυριότερο αυτό του ήχου, αν και γενικά είναι ικανοποιητικός.

Δοκίμασε να τρέξεις και τους Genesis Plus ή Gen4All, ο καθένας είναι καλύτερος ή χειρότερος ανάλογα με το παιχνίδι. Άψογος δεν είναι κανένας.
 
maddog σιγουρα ειναι παλιος ο browser 3 απο ενημερωσεις αλλα μια δοκιμη θα ξεκαθαριση τα πραγματα.

Εσυ δεν το εχεις βαλει ποτε online με BBA?

μονο για να περνας τα iso αρχεια το πηρες?(το ΒΒΑ)
 
Ναι, μόνο για αυτό το πήρα. Κάποιος έπρεπε να δώσει .gdi στον λαό. :)
 
καλα υπαρχουν και τα torrents...

Ρε συ maddog κατσε μια μερα που δεν εχεις δουλεια και δοκιμασε το ρε συ online να δουμε τι παιζει ρε συ plz.O λαος θελει να μαθει :xm: :xm: :xm:
 
LOL.

Και τα torrents από κάπου ξεκινάνε. Αν δεν κάνει κάποιος dump το αυθεντικό δισκάκι, torrent δεν βλέπεις. :p

Αυτό με την μέρα που δεν θα έχω δουλειά πολύ με πλήγωσε πάντως...με 2 παιδιά και τις εφημερίες, ο ελεύθερος χρόνος για πειράματα είναι πλέον κάτι εξωτικό.

Δεν υπόσχομαι, αλλά θα προσπαθήσω κάποια στιγμή.
 
Χαιρετε^^ Επειδη τυχαινω να εχω και εγω ΒΒΑ στο Dreamcast και συνεχιζω να μπαινω online,θα ηθελα να πω οτι και με το καπως ανανεωμενο XDP 4 δεν βλεπεις και πολλα πραγματα πλεον.Ναι μεν μπαινει γρηγορα σε καποιες σελιδες,αλλα σε σελιδες που υποστηριζουν Java,Flash συνηθως μενει στο 'Loading Page' . Αλλα για online παιχνιδια οπως το Phantasy Star Online 1/2 και Quake 3 Arena με ΒΒΑ πηγαινουν σφαιρα ;)
 
χμμμμμμμ....

Δηλαδη δεν μπαινει να φανταστω youtube..H μπαινει και δεν παιζει τα videos?

Ebay,hotmail,yahoomail, σε forums γενικα τι γινεται?


επιτελους καποιος εφτιαξε κατι και το ανεβασε στο internet
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο τυπας απλα μπηκε στο Ιντερνετ.

Δεν εξηγει ομως τι πειραξε στο registry,αν μπορουμε να μπουμε με bradband,πως μπορουμε να παιξουμε online κτλ...
 
φιλε wally ο τυπος μοιρασε την ταχυτητα του internet απο τον υπολογιστη του στο Dreamcast του..και εχει και αναλυτικο οδηγο εδω¨

http://dreamcast.onlineconsoles.com/phpBB2/guides_pcdcwin98.php

Εαν εχεις ADSL και δεν εχεις το BBA για το Dreamcast(δηλαδη earthnet)μπορεις να το κανεις μεσω υπολογιστη.
 
επικοινωνησα με το παλικαρι που εκανε το video στο youtube και μου ειπε οτι το Dreamcast ανοιγει¨

1)youtube αλλα δεν παιζουν τα video(διοτι το dreamcast δεν αναγνωριζει τα flv αρχεια βιντεο)Αλλα αυτο θα γινοταν εαν καποιος αναβαθμιζε τον web browzer του Dreamcast.Optimized and tweaking δηλαδη.

2)Μsn messenger παιζει κανονικα με το emessenger.

3)To ebay παιζει κανονικα.

4)Εmail acounts κανονικα.

Μακαρι καποιος DC coder να παισει στα χερια του τον web browezer 4 και να τον αναβαθμιση ετσι ωστε το internet να ειναι πληρης στο Dreamcast.Επισης υπαρχουν site που μετατρεπουν αλλα site σε Μοbile εκδοση εστι ωστε να ειναι συμβατα με το Dreamcast..
 
Πίσω
Μπλουζα