Only amiga (and linux) makes it possible..

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ChrisTOS
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ChrisTOS

RetroJunkie™
Αντιδράσεις
70
Αφού τραγουδήσουμε όλοι το τραγουδάκι με τη φωνή του Doomy.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=M6uh1Q_D_XU]YouTube - Doommaster - Only Amiga

Πηγαίνουμε στο παρακάτω ποστ και κατεβάζουμε το πρόγραμμα έτσι ωστε να προστατευτούμε.

http://zapatopi.net/mindguard/

P.S. Sorry, couldn't resist myself...

Ότι θες θα δεις στο youtube. Πάλι καλά που δε χορεύει κιόλας.

Shinobi, πρόκειται για τον διαβόητο Doomy.. Ο keropi θα τον έχει ακουστά σίγουρα :D .

Πάντως το σημαντικό είναι το link από κάτω ;) .

Ρε Χρήστο,εσύ έχεις καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό το Mindguard και καλά ;

manos426f είπε:
Ρε Χρήστο,εσύ έχεις καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό το Mindguard και καλά ;
Ναι, υποτίθεται ότι λόγω των chips της Amiga, μπορεί και λαμβάνει τα μυστικά σήματα που στελνουν διάφορες mind control υπηρεσίες έτσι ώστε να σου τα αποκαλύπτει. Επίσης σε προστατεύει και από αυτά τα σήματα βοηθώντας σε να απελευθερώσεις τη σκέψη σου.

Και αγαπητέ Χρήστο υποτίθεται πως με αυτό το θέμα θα πρέπει να γελάσουμε;

telonio είπε:
Και αγαπητέ Χρήστο υποτίθεται πως με αυτό το θέμα θα πρέπει να γελάσουμε;
Δεν είναι υποχρεωτικό. Εμένα πάντως μου έφτιαξε τη διάθεση.

Θα συμφωνήσω με τον telonio.

χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον...δεν κατάλαβα που είναι το αστείο

Ο συγκεκριμένος τύπος έχεις "ιστορία" στο English Amiga Board. Είναι λογικό αν κάποιος δεν τον γνωρίζει να μην βρίσκει το βίντεο αστείο.

alkis, είδα ότι το διαπίστωσες ;) . Βασικά τό θέμα είναι το δεύτερο link. Το οποίο κατα μία έννοια είναι η απόδειξη για το πρώτο video.

Το ξέρω πως είναι άσχετο , αλλά δεν μπόρεσα να κρατήσω την κοιλιά μου από τα γέλια ! Στο παραπάνω βιντεάκι και αφότου φτάσει στο τέλος , παραθέτονται μερικά ακόμα , ένα εκ των οποίων είναι το κάτωθι :

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE]YouTube - Americans are NOT stupid - WITH SUBTITLES

alkis21 είπε:
Ο συγκεκριμένος τύπος έχεις "ιστορία" στο English Amiga Board. Είναι λογικό αν κάποιος δεν τον γνωρίζει να μην βρίσκει το βίντεο αστείο.
Τον κύριο τον έχουμε ακουστά, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο προαναφερθέν χρήστης, μάλλον ήθελε να χλευάσει γενικώς αυτό που λέγεται Amiga και όχι τον συγκεκρημένο τύπο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Αν με το "προαναφερθέν χρήστης" εννοείς τον Χρήστο που έκανε το post, σε διαβεβαιώ ότι κάνεις λάθος. Ακόμα κι αν είχε κάποιον επιπλέον σκοπό από το να γελάσουμε με το βίντεο, αυτός θα ήταν να κάνει ένα φιλικό πείραγμα (συνηθίζεται άλλωστε εδώ μέσα μεταξύ Amiga & Atari users) κι όχι να χλευάσει.

Αν εννοείς τον τραγουδιάρη, πολύ φοβάμαι πως παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά...

OK τότε! Καλά, ο τραγουδιάρης είναι από άλλο διαστημόπλοιο!

Phantom είπε:
Τον κύριο τον έχουμε ακουστά, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο προαναφερθέν χρήστης, μάλλον ήθελε να χλευάσει γενικώς αυτό που λέγεται Amiga και όχι τον συγκεκρημένο τύπο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Αν και προτιμώ όταν αναφέρονται σε εμένα να χρησιμοποιούν το όνομα μου, να απαντήσω ότι δεν πρέπει να παίρνουμε και πολύ σοβαρά ορισμένα πράγματα. Είναι πλακίτσα και πιο συγκεκριμένα αφορά στο "only amiga makes it possible" και σε ορισμένα πράγματα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα που το "υποστηρίζουν". Ούτε έχω σκοπό να χλευάσω οτιδήποτε ούτε με ενδιαφέρει.

Και επειδή δεν έχω διάθεση για περισσότερα σοβαρά ποστ σήμερα..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6cwgwrYVBMw]YouTube - The very last "Rob is Jarig" ?

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι είπες τώρα...

Ούτε που το'ξερα οτι υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα...

Κάτι σαν τα γυαλιά του Roddy Piper ας πούμε... :D

picture.php

με λίγο ψάξιμο είδα ότι ο τυπάς είναι πασίγνωστος scammerας και τον κυνηγάνε πολλά άτομα που τους έφαγε διάφορα Amiga items.. :frypan:

Εγω παλι πιστευω οτι οταν καποιος θελει να κανει τον καραγκιοζη, παντα βρισκει τον τροπο. Τωρα amiga και atari, δεν μας λεει τιποτα. Κριμα που αυτο εγω δεν θα το εκανα ουτε με κουκουλα. :D

Πίσω
Μπλουζα