• Αγαπητά μέλη: Για λόγους ασφαλείας, τα παλιά σας user passwords έχουν καταργηθεί. Πατήστε εδώ για password reset ώστε να ορίσετε νέο συνθηματικό. Μη ξεχάσετε να ελέγξετε τον spam folder σας για το email που θα παραλάβετε. Aν πιστεύετε ότι έχετε εγγραφεί με email address που έχει καταργηθεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@retromaniax.gr για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα.

OptiDoom: Το Doom port μου για το 3DO

Optimus

RetroActive
Joined
9 Δεκ 2006
Μηνύματα
458
Αντιδράσεις
69
Αποφάσισα επιτέλους να κάνω release με ότι πρόσθεσα μέχρι στιγμής με τον source code του Doom για το 3DO μια μέρα πριν την 25ή επέτειο του Doom (δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι αύριο, δουλεύω) οπότε εδώ είναι η πρώτη έκδοση!

http://bugothecat.net/releases/3DO/optidoom/optidoom_main.html

Άμα θέλετε να δείτε τα added features έχω και video.
p.s. Να πω μόνο πως το zip που έχω κάνει release δεν είναι ISO. Ήθελα να κρατήσω τους τύπους και να βγάλω στο site μου ότι είναι στα επίπεδα του νόμιμου. Το να δώσω τον κώδικα που είναι open source και ελεύθερα το executable είναι εντάξει, αλλά δεν μπορώ να δώσω τα data. Άλλωστε αυτό είναι το στάνταρτ για όσους βγάζουν Doom ports π.χ. στην PC community. Αλλά μέσα στο zip έχω τα απαραίτητα tools και instructions για όσους έχουν το original game σε CD ή ISO και θέλουν να το δοκιμάσουν. Αν χρειαστείτε βοήθεια πεστε μου.
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.209
Αντιδράσεις
2.478
Ελπιζω να προλαβω μεχρι αυριο μεθαυριο να φτιαξω το ISO και να το φορτωσω στο 3DO μου!
 
Μπλουζα